Güzel kadınları çok kıskanıyorum

Belki kızabilirsiniz ama ben öyle alımlı,zayıf,güzel kadınları kıskanıyorum.23 yaşındayım daha önce kilo sorunlarım vardı.Şu an biraz fazlam hala var.Ama hiçbir zaman kendimi beğenmedim,beğenemedim.Sevgilisiyle el ele gezen,mutlu olan insanları kıskandım.Güzel insanları kıskandım,güzel olan ne varsa kıskandım aslında.
Ama ben hiç sevilen bir kız olmadım hayatımda,hep acı çeken oldum.Kimse de sen neden böylesin diye gelip sormadı bile.Tenezzül bile etmediler.Sanki bir tarafım hep yaralıymış asla iyileşmeyecekmiş geliyor.Güzel bir kadın olmayı,destek görmeyi,kabul görmeyi,sevilmeyi o kadar çok isterdim ki ama bir türlü olmadı işte.
valla ben de senin yaşını kıskanıyorum şu an:))) ne olacak şimdi
ah hayat.))

Keske 33 yas aklimi 23 yas kafama isinlayabilsem..
Oyle gereksiz ki onu bunu kiskanmak.
Kiskaninca ne degisiyor ki? Sadece kendi enerjini dusuruyorsun.
Bana cok cok asiri bakimli bol parfumlu makyajli kadinlar cok itici gelir mesela, hatta Allah affetsin komik bile buluyorum.
Kedi ciger mevzu gercekten degil bildigin gulme geliyor..
Ne gerek var ki onca gosterise, ortaya cikma cabasina..
Dogallik temizlik her zaman candir,

kendimi ovmek icin soylemiyorum ama herkes guzel oldugumu soyler.hep begenilirim girdigim ortamda dikkat cekerim ama simdiye kadar pek bi faydasini gormedim.yani guzellik falan yalan dolan sans olmayinca bi onemi yok

Annem hep der ki: "kızım,ona güzellik denmez; geçlik denir"

Ve Yıldız Tilbe de der ki: " Hani o gençlik var ya, güldü geçti tutamadım "

Kısacası güzellik insan hayatının kalitesini sizin zannettiğiniz kadar etkilemez. Çünkü süresiz bir kavram değildir.

Maksimum 15 senelik ömrü vardır.
Bugün bir nesil erkeklerin yüreğini hoplatan sharon stoneun son halini gördüm
Fark inanılmaz o kadar bakıma kreme ameliyatlara onlar bile yaşlanmayı durduramıyor

Ama konu sahibine hak veriyorum güzellik olmadan hayatın iki katı zor geçiyor

Bence başkalarını kıskanmak yerine kendi için bir şeyler yapmalı insanlar. Çünkü birçok kıskanılan hayat aslında görüldüğü gibi değil aslında. Mesela geçen gün duyduğum bir olay bana bir kez daha hııı dedirtti. Bir tanıdığımız çok hoş bir bayan ama gerçekten çok hoş dışarıdan çok mutlu gözüküyor eş çocuk yaşam standartı her şey çok güzel. Fakat duydum ki eşi çalıştığı fabrikayı 600 bin TL dolandırmış ve bu parayı kötü tarzda mekanlarda yemiş ve her yerde de anlatıyormuş adam yani adamın karakteri yokmuş. Demem o ki benim dışarıdan ya ne hoş hayatı var dediğim o bayan bile böyle çıkınca dedim ki sadece kendi hayatım ve ailem var biz varız ve ben sadece bizim hayatımız için bir şeyler yapmalıyım. Bence atın her şeyi kenara. Kendiniz için yaşayın. Benim inandığım tek şey bu hayatta insan isterse her şeyi yapar hemde her şeyi

yav o degılde bende yıyıp yıyıp kılo almayanları fena kıskanıyorum
su hayatda kıskandıgım tek sey yıyıp kılo almayanlar baska hıcbırsey degıl allah herkese herseyın en guzelını en mukemmelını versın dunyada herkes cok mutlu olsun allahım ama ne olur bende yıyıp yıyıp kılo almayayım ya :D
2 senedır saglıklı yasam dıye dıye kerevız oldum cıktım yemın ederım sırf erken yaslanmayayım dinc olayım sagımdan solumdan yag fırtlamasın dıye
bende baklavaları mıdeye gommek ıstıyorum bende bende
Güzel olana kariyeri iyi olana dünyayı gezene maşallah derim ama o yiyip kilo olmayan grubu boğasım geliyor:b

Benim arkadaşım iki tabak mantı üstü çorba artı yarım ekmek yer
Üstüne doymadım deyip iki kase pudingi içine ceviz ve bebe bisküvisi kırardı
Kız 46 kiloydu ben 85
İsyanlardan isyan beğeniyordum
Seni bir gün pudingi içinde boğarım diyordum kıza gülüp duruyordu zalımın kızı

Nasıl bir duygu acaba mantı yiyorsun ama istediğini giyiniyorsun
Çikolata yiyorsun vicdan azabı duymuyorsun
Hiç bilmediğim duygular :(((

Sunucu Hilal özdemir, bahsettiğim sunucu,muhtemelen aynı lensi kullanıyor

Eklentiler

• IMG_0461.webp
    IMG_0461.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 81
Güzellik önemli değil derim asıl önemli olan zekiliktir..güzelliğinle bir insanı elinde bir süre tutabilirsin ama zekiliğinle bir ömür..
Ve size tavsiye kendinizi sevin çünkü siz çok değerlisiniz biz bütün kadınlar çok değerliyiz

Belki kızabilirsiniz ama ben öyle alımlı,zayıf,güzel kadınları kıskanıyorum.23 yaşındayım daha önce kilo sorunlarım vardı.Şu an biraz fazlam hala var.Ama hiçbir zaman kendimi beğenmedim,beğenemedim.Sevgilisiyle el ele gezen,mutlu olan insanları kıskandım.Güzel insanları kıskandım,güzel olan ne varsa kıskandım aslında.
Ama ben hiç sevilen bir kız olmadım hayatımda,hep acı çeken oldum.Kimse de sen neden böylesin diye gelip sormadı bile.Tenezzül bile etmediler.Sanki bir tarafım hep yaralıymış asla iyileşmeyecekmiş geliyor.Güzel bir kadın olmayı,destek görmeyi,kabul görmeyi,sevilmeyi o kadar çok isterdim ki ama bir türlü olmadı işte.
Aaa ben sizi hep sadece dizilerde sanırdım.gerçeksiniz yanı var boyle bi tipleme.

konunuzu okuyunca eski bir arkadasimi hatirladim. guzel bir kizdi ama devamli kendisinde bir kusur bulur, baskalarina ozenirdi. bu ozenme durumu her konuda olabiliyordu. ben ve arkadaslarim asla oyle olmadigina ikna edemiyorduk. sacini soyle yap, sunu giy tavsiyelerimizi uygulasa bile asla tatmin olamiyordu. hic anlayamiyordum onu ta ki annesiyle olan iliskisini gorene kadar, sorunun kaynagi oydu bence. annesi hicbir seyini begenmiyor surekli elestiriyordu. hep baskalariyla kiyasliyordu. kizina karsi sefkatli degildi. annesi oldugunu bilmesem, bu kadin seni sevmiyor uzak dur ondan derdim kesin.

acaba sizin de benzer bir probleminiz olabilir mi? sadece gorsellik degil de daha derinde bir sorun var sanki. imkaniniz varsa bir uzmanla gorusun.

zor bir ailede buyumek adli kitabi tavsiye edebilirim. sartlariniz uygunsa ve asla sonradan vazgecmeyecekseniz bir evcil hayvan edinebilirsiniz. karsiliksiz ve saf sevgi sunan bir canli size iyi gelebilir. mumkun degilse her gun mahallenizde belirli bir yere
sokak hayvanlari icin bir tas su ve mama koyabilirsiniz.

hele bir icinizdeki kuskun cicekleri actirin gerisi kendiliginden gelir zaten.

Neden destek gormelisin ki? Sen kendine yetmez misin? Dis dunyadan destek beklemek kendi iraden ve azmine guvenmemek demek.

Bir arkadasim var ufaktan kilosu var, hep bundan bahseder. Ama bunun oncesinde kimse onu sevmeyecek korkusuyla yasiyor. Ve hep kendini ezer, neden boyle yapiyorsun diye sordugumda( amacim dusuncelerini anlamak) cevap: cunku ben salagim azimsizim. Bu nasil cevaptir ya? E artik boyle birine ne yapabilirim?

Eskiden sosyofobisi olan ve ergenliğinde bu yüzden bol bol sıkıntı çekmiş biri olarak güzelliğin görünüşle değil tavırla karizmayla olduğunu düşünenlerdenim. Sosyalleşin iletişim kurun gerekirse arada başarısız olun ama oturup kendinizi dinlemeyin tavırlarınız rahatlaştıkça özgüveniniz geldikçe daha çok beğenildiğinizi düşüneceğinize ve farkedeceğinize eminim. Kilo makyaj bakım sonradan canınız isterse gelecek şeyler.

Back
X