- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
tanrım bayılacağım şimdi...senin gibi zevkli hatunu görmeyeli yıllar oldu
bunları benim için ayırırmısın ,diğer koyacaklarını da görmek isterim çünkü ..
birde 34 bedene olur dimi bunlar?
aslında bu da olur ..hem daha dar gibi...Ama acaba çok büzgülü durur fermuarı?:26: diye düşünuyorum
cok tesekkur ederım :) ayırırım tabı canım kesın ıstıyosan uzerım de resım de koyucam 34 beden olur
kızlar bu kadar düştünüzmü yaw başkasının giydigi kıyafeti nasıl giymeye cesaretiniz var şaşırdım vallah tenden tene hastalık olur ikinci elemi kaldınız tövbe tövbe :)nese ya iyi almalar siz bilirsiniz
sondan 3.siyah pembeden bahsediyrm??????
kızlar bu kadar düştünüzmü yaw başkasının giydigi kıyafeti nasıl giymeye cesaretiniz var şaşırdım vallah tenden tene hastalık olur ikinci elemi kaldınız tövbe tövbe :)nese ya iyi almalar siz bilirsiniz
sen neden heryerden karsıma cıkıyosun nıye benı takıp edıyosun suraklı ne kadar ayıp ınsanları asagılamak bu yaptıgın terbıyesızlık.. cok yazık
SEN MAĞZADA ELBİSE DENEDİĞİNDE İLK DENEYEN SEN OLMUYORSUN ...HABERİN VAR MI...
bir fikir sundum sadece
canım satıldı gıbı bısey bu aksam haber alıp yarın gonderıcem
aynı şey degil ben fikrimi söledim giyecek olacak sizsiniz
aynı şey degil ben fikrimi söledim giyecek olacak sizsiniz
zahmet etmene gere yok canım ,sözüne güveniyorum
peki o 3 tanesi kaç TL
nasıl aynı şey değil....onlarca insan deniyor onları ve alan makinede bir güzel yıkar...
allah aşkına ne yazdığınıza bir bakın önce...belli ki gareziniz konu sahibine ama haksızsınız..
su yaptıgın hareketlerle sureklı kendını kucuk duruma dusuruyosun.. senın yorumlarından rahatsız oldugum ve samımıyetsız gordugum ıcın resımlerıme yazmamanı rıca ettım.. bu yaptıkların senı kucuk duruma dusuruyor benden soylemesı ıstersen sen yıne devam et
su yaptıgın hareketlerle sureklı kendını kucuk duruma dusuruyosun.. senın yorumlarından rahatsız oldugum ve samımıyetsız gordugum ıcın resımlerıme yazmamanı rıca ettım.. bu yaptıkların senı kucuk duruma dusuruyor benden soylemesı ıstersen sen yıne devam et
su uyeye cevap vermesekte aramizdan gitse!!!bosverin gitsin
canım 3 u sana 120 olur ama bıraz kısalar soylıyım sonra kızma bana :)
benim seninle bi derdim yok sen benim ben senin kalbimi kırdın ben senin ama o konu o gün kapandı benim için sen daha ordamısın sende çöpe atmak yerine tasaruf yapıyosun güzel bise bu senin ekmegine mani olmak tabi istemem ben saglık açısından ötürü söledim
benim seninle bi derdim yok sen benim ben senin kalbimi kırdın ben senin ama o konu o gün kapandı benim için sen daha ordamısın sende çöpe atmak yerine tasaruf yapıyosun güzel bise bu senin ekmegine mani olmak tabi istemem ben saglık açısından ötürü söledim
boyum 1.64 popomu kapatır mı ..yani kapatsın yeter
evet biraz tuzlu ama ya:26:
burda herkes herseyını satıyor bula bula benım sayfamı mı buldun.. emın ol o kadar temızım kı kıyafetlerımı 1 kere gıyer yıkar ve kaldırım magazadakılerden cok daha temız.. yorum yaparken ınsanları kırmamayı ogren nerde gıymıs hastalık kapıcak falan bunlar ne kadar kotu cırkın kelımeler bır kadının agzına yakısmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?