Güzel kızlar neden sevgili bulamaz..ve karşılarına neden adam gibi biri çıkmaz

Yaa adaletszlık derken mesela hep hoppa kızlara neden aklı basında kişiler gelıo ama ndedn iii kızlarada hep insanlıktan nasıbını almamışlar gelıo anlamıorum ve sen cok iiisin deyıp ben senı üzerim deyıp bırakıolar
Hoppa kızların özelliği nasıl oluyor? Belki sevgilileri var ve biraz neşeli göründükleri için size hoppa geliyor? Bir de herkes layığını bulur,kalbinizinde güzel olduğunu düşünüyorsanız üzülmeyin derim.Hele ki konu açılacak bir mevzuu bile değil

Bence herkes kendini güzel bulur.Kimse ben çok güzelim bundan daha yakışıklısını istiyorum demiyor yada ben ortalamayım bu bana fazla demiyor.Genelleme yanlış bence

yoo kendini güzel bulmayan da oluyor, ya da çok güzel bulan. :31: yani ben çevremden örnek verdim, ünivde okuyorum orada gördüklerim böyle genelde
güzel kızların çoğu yalnız olabiliyor cidden, ama çok güzel olmayan kızların 2 ayda bi sevgili bulduklarını gördüm. hatta bir arkadaşımın sevgilileri hep sarışın çok yakışıklı erkeklerdi, ama hep kısa sürdü tabi

neyse karışık konu bu biraz :31: bence bu seçicilikle ilgili

güzel bi kızı bi erkek kolay kolay bırakmaz...

kölesi olur valla ustelik.. hiç duymadım guzel bi kıza bole deyip gonderdiklerini

Güzellik tek başına asla yeterli bir ölçüt değil ki. Kimse sadece güzelliğe köle olmaz. eğer öyle olsaydı neden bazı erkekler sadece bir kıza takılıp kalıyorlar yıllarca? Ondan güzelini bulamadıkları için mi? Hayır. Güzellik başka iyi özelliklerle bütünleştiğinde anlam kazanır. Yoksa etrafta bi sürü güzel kız var. Sırf güzelliğe aşık olsaydık aşkın ne anlamı kalırdı. Ayrılınca hemen unutup, daha güzellerine bakardık, o kadar basit olsaydı. :31:

yoo kendini güzel bulmayan da oluyor, ya da çok güzel bulan. :31: yani ben çevremden örnek verdim, ünivde okuyorum orada gördüklerim böyle genelde
güzel kızların çoğu yalnız olabiliyor cidden, ama çok güzel olmayan kızların 2 ayda bi sevgili bulduklarını gördüm. hatta bir arkadaşımın sevgilileri hep sarışın çok yakışıklı erkeklerdi, ama hep kısa sürdü tabi

neyse karışık konu bu biraz :31: bence bu seçicilikle ilgili

Bende ünv de okudum benimde çevremde vardı.Ama konu sahibi arkadaş bence sürekli sevgili değiştirenlere imreniyor.Bence onlar gibi elden düşme olacağına kıymetini korusun derim ben.Ben öyle kızlara hiç imrenmemiştim şahsen üzülüyordum da.Bi de p çok güzel olan kız belki aynı zamanda mantıklıdır da o yüzden illa sevgilim olsun dememiştir

bende aynen senın gibi düşünüorum canım yaa anlamıorum böle yakısıklı erkeklerrın kolunda guzel olmyan kızları görnce depresyona giriorum sorunu kendımde fln aramaya basladım neden böle oluyor butun arkdslarımn sevgılılerı var cıddı düşünen ama neden bnm karsıma hiç öle bırı cıkmadıki

Güzellik tek başına asla yeterli bir ölçüt değil ki. Kimse sadece güzelliğe köle olmaz. eğer öyle olsaydı neden bazı erkekler sadece bir kıza takılıp kalıyorlar yıllarca? Ondan güzelini bulamadıkları için mi? Hayır. Güzellik başka iyi özelliklerle bütünleştiğinde anlam kazanır. Yoksa etrafta bi sürü güzel kız var. Sırf güzelliğe aşık olsaydık aşkın ne anlamı kalırdı. Ayrılınca hemen unutup, daha güzellerine bakardık, o kadar basit olsaydı. :31:

ben yeterli bi ölçüt demedim ama genelinde buyuk bir etken dıs gorunus...

bir erkek guzel bi kadını evinde yatagında ve kolunda gormekten haz alır... hatta sırf buna cok ama cok takık olan da cooooook erkek tanıdım...

sırf guzellik yuzunden perişan olan...

leyla-mecnun vari asklar pek kalmadı gunumuzde... artık daha yuzeysel yasıyoruz malesef

askı ask gibi yasayıp goren kişi sayısı cok azaldı ve yeni gelen nesille daha da azalıyor

nesnelleşiyoruz malesef... yuzeyselleşiyoruz

anne babalarımızda grduklerim bizde yok

bizde gorduklerim kardeşimde...

bende aynen senın gibi düşünüorum canım yaa anlamıorum böle yakısıklı erkeklerrın kolunda guzel olmyan kızları görnce depresyona giriorum sorunu kendımde fln aramaya basladım neden böle oluyor butun arkdslarımn sevgılılerı var cıddı düşünen ama neden bnm karsıma hiç öle bırı cıkmadıki

Bize güzel kızın özelliklerini yazar mısın???Kaş göz renk falan...

ya eğer sevgili derken öyle takılmak gezmek tozmak içinse, bunun güzellikle alakası yok, bu amaçla bi kız arayan erkek güzele falan bakmıyor, gönlünü hoş edecek süslü konuşkan kızlar arıyor, soğuk bir kıza yanaşmaz bu erkekler

ama aşk ise olay, o zaman güzellikle alakası yok bence. o yakışıklı adamların yanındaki ''çok güzel olmadığını'' söylediğin kızlar, o adamlarla uzun süreli ilişki yaşıyorsa o zaman aşk vardır arada, aşıktır adam ona

bak benim bir arkadaşım güzel hoş kızdı, peşinden koştu bi çocuk sevgili oldular. çocuk uzun boylu esmer çok yakışıklı biri. kız şimdi nasıl kilo aldı, saçlarının dibi 20 cm, eşofmanla gelir okula, ama çocuk hala bakımlı yakışıklı. ama hala birlikteler ve aşıklar birbirlerine. aşk olmasa o kızı o çocuğun bırakması lazımdı, hani sadece güzellikle olsaydı bu işler. ama 3 yıla yaklaştı ilişkileri..

ya eğer sevgili derken öyle takılmak gezmek tozmak içinse, bunun güzellikle alakası yok, bu amaçla bi kız arayan erkek güzele falan bakmıyor, gönlünü hoş edecek süslü konuşkan kızlar arıyor, soğuk bir kıza yanaşmaz bu erkekler

ama aşk ise olay, o zaman güzellikle alakası yok bence. o yakışıklı adamların yanındaki ''çok güzel olmadığını'' söylediğin kızlar, o adamlarla uzun süreli ilişki yaşıyorsa o zaman aşk vardır arada, aşıktır adam ona

bak benim bir arkadaşım güzel hoş kızdı, peşinden koştu bi çocuk sevgili oldular. çocuk uzun boylu esmer çok yakışıklı biri. kız şimdi nasıl kilo aldı, saçlarının dibi 20 cm, eşofmanla gelir okula, ama çocuk hala bakımlı yakışıklı. ama hala birlikteler ve aşıklar birbirlerine. aşk olmasa o kızı o çocuğun bırakması lazımdı, hani sadece güzellikle olsaydı bu işler. ama 3 yıla yaklaştı ilişkileri..

Katılıyorum size...:D

bi örnek daha geldi aklıma :60:

bi erkek arkadaşım, yakışıklı, sarışın mavi gözlü, kız da 75 kilo falandı, yani güzeldi yüzü ama çocuk derdi hep güzel değil kilolu falan diye

ve çocuk kıza aşıktı, kız o çocuğu aldattı! eski sevgilisiyle görüşmüş vs. ayrıldılar

çocuk aşk acısı çekti bi de :6:

bi erkek arkadaşım, yakışıklı, sarışın mavi gözlü, kız da 75 kilo falandı, yani güzeldi yüzü ama çocuk derdi hep güzel değil kilolu falan diye

ve çocuk kıza aşıktı, kız o çocuğu aldattı! eski sevgilisiyle görüşmüş vs. ayrıldılar

Bu da güzel örnek ama konu sahibi nerede?????

bu örnek arkadasın konusuna gayet uygun olmus...

ewt ben gezmek tozmak için demiorum zaten hani şöyle ii biri çıksa yarı yolda bırakmıcak biri ölesini bulmak imkansız gibi bana hiç öylesi rastlamadı mesela bugune kadr iki kişiyle cıktım onlarda aynı bahaneyle ayrıldılar sen cok iisin ben kötüyüm seni üzerim gibi seyler söylediler artık karsıma bana gercekten deger veren bırı cıksın istıorum ben ne kadar istedıkçe olmuyor yalnzlıktan cok sıkıldım artık :63:

Bakın güzellik anlayışı nasıl da farklılık gösteriyor.
Siz sarışın mavi gözlü bir erkeğe yakışıklı diyorsunuz ama ben sarışın erkeklerden iğreniyorum desem abartmam.
O kadar itici ve çirkin buluyorum ki. İstediği kadar uzun boylu, kaslı, süper hatları olan bir yüze sahip olsun sarışınlar çirkindir diyorum.
Bu durumda güzellik, çirkinlik kavramının da bir önemi kalmıyor.
Herkesin zevki başka.

Bu yüzden konu sahibi bu mevzuya hiç takılmamalısın.
Bir de ben cidden kendini güzel bulmayan erkeğe ve kadına rastlamadım.
Herkes bir şekilde kendini güzel bulur.

evet bir örnek daha geliyooooor :60:

bi kız var, normal tipte. bi de sevgilisi var ama cidden gece görseniz korkarsınız yani garip bi yüzü var
yanlış anlaşılmasın dış görünüşle ilgili örnek verdiğimiz için böyle konuşuyorum, yoksa iyi efendi bi çocuk, sevgilisine hediyeler neler neler... kızı mutlu etmek için uğraşır hep.

o kız o çocuk için ölüp bitiyor allahım, onların da 8 ay oldu işte ama sağlam ilişki yani

herkes o çocukla nasıl oluyorsun diyordu ama o çok mutluydu yani. işte bu da aşk :31:

ewt ben gezmek tozmak için demiorum zaten hani şöyle ii biri çıksa yarı yolda bırakmıcak biri ölesini bulmak imkansız gibi bana hiç öylesi rastlamadı mesela bugune kadr iki kişiyle cıktım onlarda aynı bahaneyle ayrıldılar sen cok iisin ben kötüyüm seni üzerim gibi seyler söylediler artık karsıma bana gercekten deger veren bırı cıksın istıorum ben ne kadar istedıkçe olmuyor yalnzlıktan cok sıkıldım artık :63:

Basit konuya son bir cevap veriyorum.Böyle diyen erkek ciddi değil bu bir.İkincisi belki daha kırcı bahanesi vardır da seni onure ederek ayrılmak istemiştir bu iki.Belki de hoşsun ama boşsun güzelim bu da üç..

evet bir örnek daha geliyooooor :60:

bi kız var, normal tipte. bi de sevgilisi var ama cidden gece görseniz korkarsınız yani garip bi yüzü var
yanlış anlaşılmasın dış görünüşle ilgili örnek verdiğimiz için böyle konuşuyorum, yoksa iyi efendi bi çocuk, sevgilisine hediyeler neler neler... kızı mutlu etmek için uğraşır hep.

o kız o çocuk için ölüp bitiyor allahım, onların da 8 ay oldu işte ama sağlam ilişki yani

herkes o çocukla nasıl oluyorsun diyordu ama o çok mutluydu yani. işte bu da aşk :31:

Siz de de konuya uygun pek arkadaş var maşallah:1:

Bence siz biraz uyanık olun da sen çok iyisin diye ayrılan erkeklere inanmayın. :D
Onlar sizi sevse yanınızda olurdu, kimse sen iyisin diye ayrılmaz.
Bu sadece bir bahanedir. :27::27:

Bakın güzellik anlayışı nasıl da farklılık gösteriyor.
Siz sarışın mavi gözlü bir erkeğe yakışıklı diyorsunuz ama ben sarışın erkeklerden iğreniyorum desem abartmam.
O kadar itici ve çirkin buluyorum ki. İstediği kadar uzun boylu, kaslı, süper hatları olan bir yüze sahip olsun sarışınlar çirkindir diyorum.
Bu durumda güzellik, çirkinlik kavramının da bir önemi kalmıyor.
Herkesin zevki başka.

Bu yüzden konu sahibi bu mevzuya hiç takılmamalısın.
Bir de ben cidden kendini güzel bulmayan erkeğe ve kadına rastlamadım.
Herkes bir şekilde kendini güzel bulur.

ben de sevmem sarışın erkekleri, esmerler hoşuma gider

ama şimdi kıvanç tatlıtuğ için de iğrenç, çirkin diyemeyiz ya hani, o anlamda örnek verdim çocuk yakışıklı derken
genelliyoruz tabi, belki kıvanç da size göre iğrençtir :17: esmer olsun benim olsun :60:

fazla kahve içtim bugün yahu :1:

Back
X