- 23 Şubat 2015
- 292
- 40
- 48
- 40
- Konu Sahibi Sultan2015
Merhaba minik hokka gibi kavisli bir burnum oldu diyenler lutfen doktor ismi fiyat araligi bilgisi ve resim atar misiniz zor secim surecinde yardimci olmus olursunuz simdiden cok tsk ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani aslında doğru olan insanın yüzüne yakışan bir burnu olması resim atabilirsin bakalım fikir olur bizedeben tam tersi kavissiz doğal görünümlü estetik oldugu belli olmayan bir burun istemiştim. uzaktan estetik oldugu belli olmasın dedim. yüzüm uzun cok minik bi burunda yakışmazdı o yüzden hokka gibi bi burun olamadı bana. bende istemedim zaten. boyu kısaldı eğrilik düzeldi. ama düz doğal bi burnum var
bi alt konuda benim konumda bolca resim var cnm. sonunda ameliyatt olabildimmm adlı konumda şuan yorum yazdım üste cıktıYani aslında doğru olan insanın yüzüne yakışan bir burnu olması resim atabilirsin bakalım fikir olur bizede
Tmm bakıyorum hemenbi alt konuda benim konumda bolca resim var cnm. sonunda ameliyatt olabildimmm adlı konumda şuan yorum yazdım üste cıktı
Baktim şimdi seninki gayet dogal ve güzel olmuş şükür ki atlatmışsın ameliyatı bakalım bn ne yapacambi alt konuda benim konumda bolca resim var cnm. sonunda ameliyatt olabildimmm adlı konumda şuan yorum yazdım üste cıktı
benim yüzüm çok ince uzun zayıf o yüzden. çenem önde. o yüzden cok küçük kavisli bi burun bana hem yakışmazdı hem bende istemedim. nefesim acılsıj önemli olan oTabiki dogal durmasi ve yakismasi onemli ama yuze yakisacaksa normalinden az minik ve hafif kavisli olmasida fena olmaz :))
şimdi konunun en sonuna 5 foto daha ekledim onlarıda gördün mü bugün 15. günüm. hala şiş inecek ama sevmeye başladımBaktim şimdi seninki gayet dogal ve güzel olmuş şükür ki atlatmışsın ameliyatı bakalım bn ne yapacam
Bakmamdim onlara bakıyorum simdişimdi konunun en sonuna 5 foto daha ekledim onlarıda gördün mü bugün 15. günüm. hala şiş inecek ama sevmeye başladım
Masallah gün geçtikçe farklılaşmış daha güzel olmuş ilk attigin fotolara göre.şimdi konunun en sonuna 5 foto daha ekledim onlarıda gördün mü bugün 15. günüm. hala şiş inecek ama sevmeye başladım
evet hergün cok değişiyor gercekten gecen hafta dahada şişti.Masallah gün geçtikçe farklılaşmış daha güzel olmuş ilk attigin fotolara göre.
Sana cok cok geçmiş olsun.evet hergün cok değişiyor gercekten gecen hafta dahada şişti.