güzel olduğunuz için dışlanmak:(

resmini görmek isterdim biliyomusun canım :)

biliyorum yerinizde olsam bende merak ederdim ama yazılanları bir okuyun burada konum kim güzele döndü zaten koysaydım hatta adriana olsaydım muhakkak beğenilmeyecektim daha görmeden tanımadan bukadar önyargı bide foto koysam :)) içimden gelenide açıkca yazdım kendimi deşifre etmeyi istemiyorum onuda geçtim itilmek veya övülmek amacında değilim

Oluyor canim, eger kasin gozun yerindeyse kiskanclik, fesatlik yapan oluyor. Hele bir de maddi durumun yerindeyse yandin. Herseyin batiyor. İstedigin kadar guzel konus, iyi davran, evine cagir hic fayda etmiyor. Allah iyi insanlarla karsilastirsin, oyle dua et! Ben oyle diyorum. Guzel olman batiyor bazisina, kendine ahlakli ve gercikten guvenecegin insanlar sec arkadas olarak. Ben oyle yaptim. Digerleri de halt etsin, insanin dis gorunusunden daha onemli ahlakli olmak. Bazi insanlar ozellikle benim cevremdekiler namaz kilip ardindan dedikodu yapan tiplerdi. Asla gelemem, durust olacaksin, yine ibadetini yapacaksin, dini butun gozukup her halti yiyip kendini ustun goremezsin. Her cesit insan var iste! Bir arakasimida hic bir seye degismem, o da namaz kilar bir tek dogruyu soyler, ayni benim gibi, yalana gelemez, dedikoduya gelemz ben de onnla gorusuyorum. Yalanci, ikiyuzlu, dedikoducu arkadasa ihtiyacim da yok zaten. Cok dikkatli olmak lazim, uzak dur zaten senin guzelliginden, durustlugunden, maddi durumdan v.b rahatsizlik duyacak insanlardan, inan bir faydalari olmaz. Zararlari olur daha cok. Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin.

Teşekkur ederim tatlim o senin tatliligin :). Sinirlenmektte haklisin bakttin anlamiyorlarsa kendini mecbur hissetme, kimseyede aciklama yapmak zorunda deyilsin.... ;) kendine iyi bak canini sikan birileri olursa gül gec, bu onlari sinirlendirir emin ol :D

cnm ben mecbur hissetmiyorum aslında amacım derdimi anlatmak saygı duyuyorum karşımdaki beni eleştirse bile sonuçta fikir sahibi bir insan faydası olabilir anlamaya çalışıyorum ama bazı arkadaşlar beni anlamaya çalışmıyor başlığa takıldı çoğu sonuçta diikkat çekmiş daha çok kişiye ulaşmışım iyi yönüde olmuş :) sinirlenmesin kimse anlasın sadece sende kendine iyi bak güzel insan:16:

Oluyor canim, eger kasin gozun yerindeyse kiskanclik, fesatlik yapan oluyor. Hele bir de maddi durumun yerindeyse yandin. Herseyin batiyor. İstedigin kadar guzel konus, iyi davran, evine cagir hic fayda etmiyor. Allah iyi insanlarla karsilastirsin, oyle dua et! Ben oyle diyorum. Guzel olman batiyor bazisina, kendine ahlakli ve gercikten guvenecegin insanlar sec arkadas olarak. Ben oyle yaptim. Digerleri de halt etsin, insanin dis gorunusunden daha onemli ahlakli olmak. Bazi insanlar ozellikle benim cevremdekiler namaz kilip ardindan dedikodu yapan tiplerdi. Asla gelemem, durust olacaksin, yine ibadetini yapacaksin, dini butun gozukup her halti yiyip kendini ustun goremezsin. Her cesit insan var iste! Bir arakasimida hic bir seye degismem, o da namaz kilar bir tek dogruyu soyler, ayni benim gibi, yalana gelemez, dedikoduya gelemz ben de onnla gorusuyorum. Yalanci, ikiyuzlu, dedikoducu arkadasa ihtiyacim da yok zaten. Cok dikkatli olmak lazim, uzak dur zaten senin guzelliginden, durustlugunden, maddi durumdan v.b rahatsizlik duyacak insanlardan, inan bir faydalari olmaz. Zararlari olur daha cok. Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin.

yapılan ibadet ayrıdır yalnış davranışlarından vazgeçerler inş. yinede yapılan ibadeti katmasak daha iyi olur Allah için yapılan herşey özeldir kabul etsin Rabbim herkesin ibadetini ve huylarımızıda düzeltsin.zaten öyle geçici samimiyetsiz arkadaşlar bulabilirsin çevrende önemli olan dost edinilebilmek herkes güveniyor dostum sanıyor ama öyle çıkmıyor sonra kendini soyunluyorsun haklısınız ahlak güzelliği daha önemli

benimde güzel olduğumu söylerler ama ben hiç böyle bir şey ve buna benzer bir şey yaşamadım.Elbette zaman zaman çekemeyenler kıskananlar oluyo arkadaşlar arasında ama senin gibi hiç takılmadım düşünmedim yani. Sen bu durumdan neden bu kadar rahatsızsın insana güzel olduğu dile getirildiğinde memnun olması gerekmez mi ? Ben anlayamadım yahuu :))

güzel olduğu için birini seversin ama zaman gelir dışlarsın belki haklısındırda .güzel bir insan gördüğünüz zaman havalıdır bu demek yerine tanımaya çalışmak önyargıyla yaklaşmamak ne harika bir tutum olurdu bunu anlatmaya çalışıyorum güzelliğinden dolayı sevilmek gerçekten sevilmek değer görmekmi sizce ben sevildim bazı kişiler tarafındanda itildim hatta hiç tartışma yaşamadığım halde saldırganlaşan insanlar oldu. buna rağmen yine iç dünyamda sürekli kendimi davranışlarımı eleştirdim artık yoruldum ve burdada görüyorum ki çok az arkadaş ve ailen akraban olmalı yanında. bana verilen her türlü nimete şükürler olsun :) takılıyorsun nedenmi çevren aşırı kalabalık oluyor ve birgün ilk fırsatta ortamlar değişir değişmez dışlanıyorsun öncesinde sevilen herkesin peşinde olduğu birisin yanında olmak hoşuna gidiyor insanların belkide ilerde yaşarsınız bunları ama umarım bu tarz şeyler yaşamazsınız üzücü .

burada elimden geldiğince kimseyi kırmadan sabırla herkese cevap vermeye çalışmam çokta kötü bir insan olmadığımı akıllara getirmeliydi aslında herkes güzellik kısmına taktı takıntılar yüzünden dışlanıyor insanlar:34:

Allah aşkına arandan su sızmayan bir arkadaşın var içitiğiniz yediğiniz ayrı gitmiyor birgün hiç sebep yokken sizi sevgili bulduğu için terkediyor ne kaynaklanıyor benden anlamakmı istemiyorsunuz demekki rahatsız edici bir güzelliğiniz yoktu sevimliydiniz sadece:34:

bana kızma ama uslubunu biraz gözden geçirmelisin
burada böyleysen reelde demekki farkında olmadan kırıyorsun insanları
hatayı hep karşı tarafta aramamak gerek
sen dünya güzeli de olabilirsin kimsenin güzellik kavramına girmeyebilirsinde
önemli olan sadece dış değildir
arkadaşlarınla ve çevrenle olan ilişkilerinde bir gariplik var
özellikle de özgüvende..

bana kızma ama uslubunu biraz gözden geçirmelisin
burada böyleysen reelde demekki farkında olmadan kırıyorsun insanları
hatayı hep karşı tarafta aramamak gerek
sen dünya güzeli de olabilirsin kimsenin güzellik kavramına girmeyebilirsinde
önemli olan sadece dış değildir
arkadaşlarınla ve çevrenle olan ilişkilerinde bir gariplik var
özellikle de özgüvende..

size kızmadım merak ediyorum sizi uslubum neden rahatsız etti bu önemli benim için lütfen açık yazın asla kızmam söz konusu değil dalgacı tavırlar dışındaki hiç bir eleştiriye kızmadım :) evet özgüven problemi yaşıyorum artık çekingen birisi oldum çıktım böyle değildim bunlar zor geliyor

Mesela benim güzel anlayışımla , kuzenimin güzel anlayışı aynı değil. Sen herkesin seni güzel bulup bulmadığını bilemezsin
Güzellikle alakası yoktur dostun ve arkadaşının olmamasınınn.
Soğuksundur yada herhangi karakterinden kaynaklanan bir durum vardır.
Benim de çok arkadaşım olduğu söylenemez . Ama bunun sebebi benim soğuk ve mesafeli bir karaktere sahip oluşumdandır .
Düşüncen bana tuhaf geldi genelde dışlanan çirkinler olurda.
Bence sen kişilik özelliklerini gözden geçir , insanların sende hoşuna gitmediği başka şeyler muhakkak vardır.

Mesela benim güzel anlayışımla , kuzenimin güzel anlayışı aynı değil. Sen herkesin seni güzel bulup bulmadığını bilemezsin
Güzellikle alakası yoktur dostun ve arkadaşının olmamasınınn.
Soğuksundur yada herhangi karakterinden kaynaklanan bir durum vardır.
Benim de çok arkadaşım olduğu söylenemez . Ama bunun sebebi benim soğuk ve mesafeli bir karaktere sahip oluşumdandır .
Düşüncen bana tuhaf geldi genelde dışlanan çirkinler olurda.
Bence sen kişilik özelliklerini gözden geçir , insanların sende hoşuna gitmediği başka şeyler muhakkak vardır.

bakınız yorumlara dışlanan çok fazla güzelde varmış :) adriana bile dışlanmış.hayatının bir döneminde muhakak dışlanır bende şuan o dönemden geçiyorum ve alışkın olmadığım için yara alıyorum duygusal biriyim olabilirmi?

size kızmadım merak ediyorum sizi uslubum neden rahatsız etti bu önemli benim için lütfen açık yazın asla kızmam söz konusu değil dalgacı tavırlar dışındaki hiç bir eleştiriye kızmadım :) evet özgüven problemi yaşıyorum artık çekingen birisi oldum çıktım böyle değildim bunlar zor geliyor

beni anladığını düşünüyorum o yüzden detaya inmeme gerek yok
bak canım bugün öyle şeyler yaşadım ki profilime az biraz bakarsan yorumlarımda görürsün
bende kafama binbir türlü şey takıyordum atanamamak, sevgilim, kilom bilmem ne
ama gördüm ki hayatımız sadece ve sadece 1 dakikaya bağlı
ne kendini önemse ne de küçük gör
hepimizin gideceği yer aynı
bırak seni çirkin mi gördüler evet ben çirkinim kabul ediyorsanız de
dostluk falanda hikaye ben 5 yıllık dostumdan yedim kazığı
teksen teksindir
bu kadar
kimse olmasın varsın..

Rahatsız edici bir güzellik nasıl olur? Bir fesat, bir kıskanç, bir haset arkadaş olur da arkadaşlarının topu böyle olamaz. Olsa olsa rahatsız edici, güzel olmayan huyların olabilir. Bunların farkında olmayabilirsin ama arkadaşlarını muhtemelen tavırların itiyordur. Güzel olduğun ve hatta bundan emin olduğun için çok şanslısın bence. Bunlara güzel bir ruh da eşlik ediyorsa sana bütün kapılar açılacaktır. Arkadaşlarının sana davranışlarından kendini de biraz sorumlu tutar ve kendini de eleştirmeye başlarsan herşeyin düzeleceğine eminim. Güzellik bir mıknatıs gibi güzel olan şeyleri çeker. Şansın bol olsun.

Rahatsız edici bir güzellik nasıl olur? Bir fesat, bir kıskanç, bir haset arkadaş olur da arkadaşlarının topu böyle olamaz. Olsa olsa rahatsız edici, güzel olmayan huyların olabilir. Bunların farkında olmayabilirsin ama arkadaşlarını muhtemelen tavırların itiyordur. Güzel olduğun ve hatta bundan emin olduğun için çok şanslısın bence. Bunlara güzel bir ruh da eşlik ediyorsa sana bütün kapılar açılacaktır. Arkadaşlarının sana davranışlarından kendini de biraz sorumlu tutar ve kendini de eleştirmeye başlarsan herşeyin düzeleceğine eminim. Güzellik bir mıknatıs gibi güzel olan şeyleri çeker. Şansın bol olsun.

teş.ediyorum evet çekiyor işte fakat çekmeside rahatsız ediyor.emin olun sürekli kafamda eleştirlerle dolaşıyorum zaten amacım bu konuyu bu yüzden açtım siz yazdıkça düşünüyorum hatta biraz ilk çıktığımda içeri gidip oturdum dalmışım sizin yorumlarınızı düşünüyordum ailemde ne düşünüyorsun öyle dalıp gittin diyor tektek okuyorum hak verdiğim şeylerde oluyor arkadaşlarımla ilişkilerimi düşünüyorum hiç bukadar çok konuştuğumu yazdığımıda hatırlamıyorum kendimi neden ifade edemediğimide düşünüyorum demekki herkese ulaşamıyormuşsun fikir olarak.sizinde şansınız bol olsun :)

Son düzenleme:
bakınız yorumlara dışlanan çok fazla güzelde varmış :) adriana bile dışlanmış.hayatının bir döneminde muhakak dışlanır bende şuan o dönemden geçiyorum ve alışkın olmadığım için yara alıyorum duygusal biriyim olabilirmi?

Bence güzel olduğu için kıskanıldığını düşünen ve buna inanan insanlar olduğunu düşünüyorum.
Çünkü kimse kimseyi güzel olduğu için dışlamaz he siz güzelim diye ukalaca davranıyorsanız bu yüzden dışlanıyorsunuzdur onu bilemem.
Ben güzelim diye gezen birini bende dışlardım kıskançlığımdan değil burnu havada olduğundan.
Tekrar ediyorum yalnızlığınızı karakterinize bağlayın güzel oluşunuza değil .

beni anladığını düşünüyorum o yüzden detaya inmeme gerek yok
bak canım bugün öyle şeyler yaşadım ki profilime az biraz bakarsan yorumlarımda görürsün
bende kafama binbir türlü şey takıyordum atanamamak, sevgilim, kilom bilmem ne
ama gördüm ki hayatımız sadece ve sadece 1 dakikaya bağlı
ne kendini önemse ne de küçük gör
hepimizin gideceği yer aynı
bırak seni çirkin mi gördüler evet ben çirkinim kabul ediyorsanız de
dostluk falanda hikaye ben 5 yıllık dostumdan yedim kazığı
teksen teksindir
bu kadar
kimse olmasın varsın..

şüpesiz insan insandan ibadetiyle üstündür zaten fakat insan istiyor arkadaşı olmasını güveneceği dostu olmasını 3-4 kişi var şükür
hayatınızdaki sıkıntılarınızı tabi bilemem ama Allah yardımcınız olsun.ben gerçekten anlamadım uslubumda ne rahatsız etti gerçekten sorun değil yazarsanız sevinirim özelden veya burdan farketmez

Son düzenleme:
Bence güzel olduğu için kıskanıldığını düşünen ve buna inanan insanlar olduğunu düşünüyorum.
Çünkü kimse kimseyi güzel olduğu için dışlamaz he siz güzelim diye ukalaca davranıyorsanız bu yüzden dışlanıyorsunuzdur onu bilemem.
Ben güzelim diye gezen birini bende dışlardım kıskançlığımdan değil burnu havada olduğundan.

kim güzelim diye gezerki varmı böyle dengesizlik

görüşünüze saygı duyuyorum fakan güzel olduğu için harcanan hatta kıskançlık krizine girip takıntı yapıp öldürülen insanlar var bu dünyada araştırın derim okadar basit değil size katılmıyorum fikirlerimi bende özgürce sunuyorum ukalaklık olarak algılanıyorsa ne yapabilirimki :)

Bir kadının güzel olduğunu bilerek ve hissederek davranması dengesizlik değildir.Lafınız ağır kaçmış.

bir insan öyle davranır normaldir fakat güzelim güzelim diyerekmi dolaşır zaten abesdir bu durum güzel olan bir insan buna ihtiyaç duymaz dengesizlik burda alakasız olur çelişki olur demek istedim

Back
X