Oluyor canim, eger kasin gozun yerindeyse kiskanclik, fesatlik yapan oluyor. Hele bir de maddi durumun yerindeyse yandin. Herseyin batiyor. İstedigin kadar guzel konus, iyi davran, evine cagir hic fayda etmiyor. Allah iyi insanlarla karsilastirsin, oyle dua et! Ben oyle diyorum. Guzel olman batiyor bazisina, kendine ahlakli ve gercikten guvenecegin insanlar sec arkadas olarak. Ben oyle yaptim. Digerleri de halt etsin, insanin dis gorunusunden daha onemli ahlakli olmak. Bazi insanlar ozellikle benim cevremdekiler namaz kilip ardindan dedikodu yapan tiplerdi. Asla gelemem, durust olacaksin, yine ibadetini yapacaksin, dini butun gozukup her halti yiyip kendini ustun goremezsin. Her cesit insan var iste! Bir arakasimida hic bir seye degismem, o da namaz kilar bir tek dogruyu soyler, ayni benim gibi, yalana gelemez, dedikoduya gelemz ben de onnla gorusuyorum. Yalanci, ikiyuzlu, dedikoducu arkadasa ihtiyacim da yok zaten. Cok dikkatli olmak lazim, uzak dur zaten senin guzelliginden, durustlugunden, maddi durumdan v.b rahatsizlik duyacak insanlardan, inan bir faydalari olmaz. Zararlari olur daha cok. Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin.