güzel olduğunuz için dışlanmak:(

çevrende senin kadar güzel kızlar yok mu?

veya kendini güzelliği yüzünden dışlanmış hisseden çevrendeki bütün kızlar çirkin mi ?

yada senin güzelliğinle kimse boy ölçüşemiyor mu?(veya egonla)

eğer öyleyse güzellik yarışmasına başvur oradaki adaylardan arkadaşlar edinirsin :27:

denemek adına iki firmayla görüşmüştüm ve evet kabul edildim ama ailem buna izin vermedi bana göre bir hayat tarzı değil. ben eğitimci olacağım :34:

başlarda öyledir herkes arkadaşınız olur ilkokulda orta okulda sizinle olmayı severler sonrası acıdır eminim benim yaşadığımı yaşayanlar olmuştur ben onların cevap yazmasını istiyorum bu şekilde eleştirmeniz için açmadım konuyu.

Sana o kadar çok katılıyorum ki.. Asla övünmüyorum ve kendime göre normal orta güzellikte bi kızım gerçekten öyle görüp öyle hissediyorum. Birsürü arkadaşım var çevremdeki herkes bana iyi davranır sever ama biyere kadar. Yanlarında olmam veya çok yakın arkadaş olmak canlarını sıkıyor ve bu beni çok üzüyor. Bi arkadaşımın çaktırmadan beni süzmesi ve bunu farketmem çok üzüyor. Yolda bile tanımadığım kadınların tuhaf tuhaf yüzümü incelemesi canımı sıkıyor. Bu konuyu erkek arkadaşımda biliyor ve o da hep farkında söylüyor bi kadın bana kötü baksa o tepki gösteriyor kadına ben sesimi çıkartamıyorum diye. Çok yakın bi kız arkadaşım vardı senelerdir ufacık kıskanmadı ufacık kötü gözle bakmadı ve o da insanların sadece dikkat çekici olma sebebiyle benden uzak durmalarına çok sinirlenirdi heryerde de söylerdi ama malesef artık biraz uzak kalmamız gerekti başka sebeplerden. Seni anlıyorum insan kendine nasıl bakıldığını bile anlıyor hissediyor ve ben sadece üzülüyorum. Üzüldüğüm şey asla ben niye böyleyim değil çok şükür ama insanlar özellikle kadınlar niye böyle?

bak sen diosunki ben güzelim ben öyle bir cümle kurmamaya özen gösteriyorum elimden geldiği kadar........ güzel ''ol du ğu nuz ''için dışlanıyormusunuz diye sordum neden anlamak istemiyorsunuz size övünmek bana ne kazandıracak sabırla hala aynı şeyi açıklıyorum ben güzelim güzelim diye çevremde gezmeye ihtiyacı olan biri değilim yaşadığım sorun bu değil arkadaşlarım bunu desin ozaman güzelim diye övünüosun desin hayır bir kişi bile ağzımdan böyle bir söz duymadı söyleyemez bu yüzden.

İnsanlar her zaman akıllarından geçenleri söyle(ye)meyebilirler. Zaten çevrende güzelliğinle tanınıyorsan, arkadaşlarından birinin bu konu üzerine en ufak bir eleştiride bulunması doğru bile söylese kıskançlıkla itham edilmesine neden olur. Örneğin dünyaca ünlü güzellerden bazılarını ben beğenmesem de hakkında olumsuz yorum yapmam, çünkü "çekemiyor" denir :)) Bilmem anlatabildim mi? :))

Bir de işin şu yönü var; benim yakın olmadığım bir arkadaşım evliliğiyle ilgili dolaylı yoldan o kadar çok övünüyordu ki sonunda sohbetine dayanamaz hale geldik. Dilinden dökülenler öyle değildi ama her tavrından "ben evlendim, siz daha bekarsınız, oh canıma değsin" gibi bir ifade akıyordu. En ufak bir eleştiride de "mutluluğumu kıskanıyorlar, çekemiyorlar" düşüncesine giriyordu. Valla ben tutup da "çok övünüyorsun" diyemedim ama zamanla ondan uzaklaştık. Şimdi sorsan belki bizim hakkımızda seninkilere benzer düşünceleri olabilir.

Olur böyle şeyler yapacak bir şey yok kendinizi çirkinleştiremezsiniz sonuçta :)) Dış görünüşünüz için(güzellik veya çirkinlik farketmez) sizi etrafında istemeyen insanların sizi dışlaması uzun vadede iyi bir şey sahte insanlar olmaz hayatınızda.Arkadaş seçimi yaparken daha özenli davranın.Arkadaşlarımızı sosyal ortamlarımızdan seçeriz daha kaliteli ortamlarda vakit geçirirseniz sorununuz çözülecektir :))

teşekkür ediyorum yorumunuz için.Allah korusun herkesi tebiki.tekrar insanlara güvendiğimde ve özgüvenimide tekrar kazandığımda inş. öyle insanlarla tanışma şansım olur.Şuan korkuyorum özgüvenimi bukonuda zaten kaybettim

bir fotoğraf koy allah aşkına çatladım meraktan ne olursun arkadaşım yada bana özel mesajla yolla söz kimseye göstermem
güzel kadınlar kıskanılırlar ben çok güzel değilim seni anlayamam ama benide uzunum diye istemezlerdi düğünde kimse elime girmez kaçarlar benden:)

Allah aşkına arandan su sızmayan bir arkadaşın var içitiğiniz yediğiniz ayrı gitmiyor birgün hiç sebep yokken sizi sevgili bulduğu için terkediyor ne kaynaklanıyor benden anlamakmı istemiyorsunuz demekki rahatsız edici bir güzelliğiniz yoktu sevimliydiniz sadece:34:

rahatsız edici güzellik ne allah aşkına yaaaa
şu cümleyi sosyal hayatında da kuruyorsan işte sebebi belli yalnız olmanın
bir kere sende şu psikoloji var
aşırı güzelim ve diğer çirkin insanlar siz benimle tabi ki anlaşamazsınız
yani yukardaki cümlen bunu gösteriyor
sevimlisin çünkü sende güzel olsan benim çektiklerimi çekersin diyorsun resmen

bak sen diosunki ben güzelim ben öyle bir cümle kurmamaya özen gösteriyorum elimden geldiği kadar........ güzel ''ol du ğu nuz ''için dışlanıyormusunuz diye sordum neden anlamak istemiyorsunuz size övünmek bana ne kazandıracak sabırla hala aynı şeyi açıklıyorum ben güzelim güzelim diye çevremde gezmeye ihtiyacı olan biri değilim yaşadığım sorun bu değil arkadaşlarım bunu desin ozaman güzelim diye övünüosun desin hayır bir kişi bile ağzımdan böyle bir söz duymadı söyleyemez bu yüzden.

Pardon da bu ne sınır?
Ben ılk sayfada kı mesajını okudum aklıma gelen ılk şeyı yazdım anlamak ıstemıyorsunuz felan ne oluyor?
Madem güzelım demıyorsun gıt sor neden benımle arkadaş olmuyorsunuz dıye allah allah

SORUNA gelırsek, hayır güzel olduğum ıçın dışlanmıyorum kımsenınde bu sebepten bırını dışlanacağına ınanmıyorum
kendı kendıne ınanmak ıstedığıne ınanmışsın.

Hadı sana ıyı günler kolay gelsın :80:

evet var malesef ama kırmadan söylemeye özen gösteriyorum bu yazının bana şuan okadar faydası olduki Allah senden razı olsun teşekkür ederim ben yalnışlarımıda düzelmek için yol arıyorum kimse mükemmel değilki

Tabiki değil canım ,

benı yanlış anlama güzellik göreceli bir kavramdır

insanın ruhunu pişirmesi çok daha ayrı bir güzelliktir bence..

insanlar hatalarından ders alırsa ne ala ne mutlu o insana ..

hepimiz insanız ve yanlışlarımız oluyor bunu en aza indirmek önemli olan

Allah hepimizden razı olsun canım

bilmiyorum bişey soracağım size beni 2gün önce hiç bir sorun yaşamadığım halde açık olmayan bir profil fotosu koyduğum için arkadaşım sildi daha öncede böyle 20den fazla ''bayan'' arkadaşım sildi çok fazla paylaşım yapmam sizce neden samimi bir cevap rica ediyorum profil fotoğrafımı değiştirir değiştirmez açık olmayan normal bir poz düşünün.Benim bu soruların cevabına ihtiyacım var kimseyle konuşamıyorum kendimi övmemek adına sizlere sormak zorundaydım

canım o zaman senin arkadaşlarında bi çekememezlik bi hasetlik var.kaç yaşındasın?bu çekememezliklerin bariz bi şekilde belli etmeler olgun insanların işi değil çünkü.

Görüldüğü üzere de neredeyse bütün kadınlar destek istediğin konuda yardım etmek yerine seninle dalga geçerek yerin dibine sokmaya çalışıp seni sinirlendirip sonra da böyle konuşursan cevap verirsen arkadaşsız kalırsın diyor(sanki kendileri farklı davranıcakmış gibi). Tabiki takma herkes kendini böyle gösteriyor bizde temiz iyi kalpli arkadaş aradığımızdan böyle kalıyoruz :34:

Allah aşkına arandan su sızmayan bir arkadaşın var içitiğiniz yediğiniz ayrı gitmiyor birgün hiç sebep yokken sizi sevgili bulduğu için terkediyor ne kaynaklanıyor benden anlamakmı istemiyorsunuz demekki rahatsız edici bir güzelliğiniz yoktu sevimliydiniz sadece:34:

Ahahaha :D:D
Yaa güzel olmana gerek yok ki böyle bir durumda. :D
Sevgili edinip de arkadaşlarından uzaklaşan binlerce kadın var.
Yapma lütfen! Komiksin.
Rahatsız edici güzellik lafı da ayrı bir komik olmuş. :60::60:

Pardon da bu ne sınır?
Ben ılk sayfada kı mesajını okudum aklıma gelen ılk şeyı yazdım anlamak ıstemıyorsunuz felan ne oluyor?
Madem güzelım demıyorsun gıt sor neden benımle arkadaş olmuyorsunuz dıye allah allah

SORUNA gelırsek, hayır güzel olduğum ıçın dışlanmıyorum kımsenınde bu sebepten bırını dışlanacağına ınanmıyorum
kendı kendıne ınanmak ıstedığıne ınanmışsın.

Hadı sana ıyı günler kolay gelsın :80:

ne siniri arkadaşım ben güzelim güzelim diyerek gezsem zaten derimki ben böyle dedim arkadaşlarım kırıldı burayada böyle konu açmam değilmi senin güzelim demen beni rahatsız etmiyor senin yargın snirin öfken neden şu yazını bir oku ''git sor arkadaş olmuyorsunuz diye ''sana zorlamı yorum yaptırıyorum sağol sanada kolay geldin:)

Son düzenleme:
Az arkadaşın olacak ama hepsi sağlam olacak.
Kuru kalabalık olmayacak yani etrafında.
Yoksa gereksiz insanlarla kendini daha çook yıpratırsın böyle.
Birlikte olmak zorunda olduğun ortamlar bitince zaten yanında olmak isteyenler her halukarda, her zorlukta belli ediyorlar :)
En azından bende öyle oldu ve de çook güzel oldu :)
Kıskançlık, çekememezlik, öfke dolu bakışlar hepsi bitti gereksiz insanlardan sonra.
Sokakta düşman gibi bakan kızlara da gül geç ya niye takıyorsun ki sevinmelisin bence senin yerinde olmak için neler vermezlerdi buna emin ol :)
Hiç mi arkadaşın yok?
Boşver olmayıversin :)
Seni çekemeyen kızların senin gibi olmak için can attıklarını düşün ve kendini sev :)
Kızlarla arkadaş olamıyorsan karşı cinsle dene bir de.
Belki arkadaş olamazsınız ama hem iyi bir arkadaş hem de aşk bulursun :)

Ama senin gibi de çok insan tanıdım. :31:
Ne DE olsa beni kıskanıyooo, çekemiyooo triplerine giren tipler. :))
Genelde hayatlarında bir boşluk oluyor böyle insanların.
O sorunlarını da bu laflarla kapatmaya çalışıyorlar.
Ben de duyunca şok oluyorum. Ama hiçbir şey demiyorum.
Çünkü zaten sorunları var, yazık diye düşünüyorum. :))
Nolcakkk şekerimmm güzelliğimden böyle işte.
Yazık bana ühüühühühüüü deme artık sen de. :(((
Aiiiyyyy. :D

Son düzenleme:

Tabiki değil canım ,

benı yanlış anlama güzellik göreceli bir kavramdır

insanın ruhunu pişirmesi çok daha ayrı bir güzelliktir bence..

insanlar hatalarından ders alırsa ne ala ne mutlu o insana ..

hepimiz insanız ve yanlışlarımız oluyor bunu en aza indirmek önemli olan

Allah hepimizden razı olsun canım

tekrar teşekkür ediyorum güzel bir insansınız.:16:

Ama senin gibi de çok insan tanıdım. :31:
Ne DE olsa beni kıskanıyooo, çekemiyooo triplerine giren tipler. :))
Genelde hayatlarında bir boşluk oluyor böyle insanların.
O sorunlarını da bu laflarla kapatmaya çalışıyorlar.
Ben de duyunca şok oluyorum. Ama hiçbir şey demiyorum.
Çünkü zaten sorunları var, yazık diye düşünüyorum. :))
Nolcakkk şekerimmm güzelliğimden böyle işte.
Yazık bana ühüühühühüüü deme artık sen de. :(((
Aiiiyyyy. :D

tamam demem ne oldu benden tiksindin herhalde aiiyyy yazmışsınız ne kadar kötü bir tavır.... var evet sorunlarım var senin sorunların yokmu?

resmini görmeden güzel misin değil misin bilemeyiz ki bi resmini görseydik iyidi kime göre güzel olduğun da önemli :)

ene tavan yapmış diye bi söz var hiç duydunuz mu? kendinizi bi sorgulayın bence gizli gizli sizin nefsiniz sizi pohpohlamış sizde yok canım yok demişsinz ama hep hoşunuza gimiş... sonuçtada ben güzelim ama işte güzelliğimide övmem ama güzelim işte bu yüzden diye başlayan cümlelerle dolku problemler oluşmuş.... şööööyle bi tarafsızca bi bakın kendinize davranışlarınıza vs. vs.

Back
X