güzel olduğunuz için dışlanmak:(

hoşlanmakmı olsa birgün söyleyemem ben zaten öyle cilveli biri hiç değilim umarım birgün böyle birşey olur hazır olduğumda eğitimimi tamamladığımda .teşekkür ediyorum en azından dalga geçmediniz ve çözüm aradığınız için:16:

Rica ederim. Bazı arkadaşlar sert tepki vermişler, genelde bende gereksiz bulurum böyle konuları ama amacın başka olsaydı zaten resmini ekler onay beklerdin. Resim ekleyip kendini deşifre etmek zorunda değilsin. Zaten yardımcı olmak istemeyen okuyup geçmeli, sadece bu konuda değil her konuda öyle olmalı diye düşünüyorum. Gerçi bu konuda da garanti bi çözüm yok en iyisi zamana bırak eğitimine odaklan herşeyin zamanı vardır arkadaşlar gelip geçicidir. Sen zamana bırak hakkında hayırlısı olsun.

Yorumları okuyamadım.
Güzelsindir ama havan yoktur (ikisi ayrı şey)
Güzelsindir ama sohbetin kötüdür.
Güzelsindir ama kendini beğenmişsindir istemdışı bunu dışarı vuruyosundur.
Güzelsindir ama güvenilir gelmiyosundur bu yüzden sevgilisi olan kızlar senle aynı ortamda bulunmak istemiyolardır YA DA kendilerine/sevgililerine güvenmiyolardır.
Güzelsindir ama arkadaşların kıskançtır :44:

Beni de güzel bulurlar ama benim senden tam tersi bi'dünya arkadaşım var kız-erkek. Bence sohbetine bi'dikkat et soğuk duruyosan direk kendini beğenmiş diye yapıştırıveriyolar:44:

Son düzenleme:
kıskanç hemcinslerden bende çok çektim. özellikle çalıştığım zamanlarda nerde çirkin evde kalmış br kadın var onlarla uğraşmak zorunda kaldım. en iyisi yalnız takılmak ozaman sorun kalmıyor. kim ne derse desin çirkin kadın güzeli kıskanıyor.

Bence senin sorunun özgüven eksikliği.
Kendini savunamıyorsun haklı olduğun konularda.
Ve de çok içine kapanıksın heralde bu karşı cinsi itiyor muhtemelen.
Ama hemcinsini iten güzelliğin olduğuna eminim.
Cana yakın olmadığın için de yakın arkadaşın yok ve sessiz olduğun için kolay eziliyorsun herhalde bildim mi :31:

bir erkekle herşeyi paylaşamazsınız zaten mümkünde olmuyor.istediğim kardeşim gibi gördüğüm bayan arkadaşlarımı kaybetmemek kaybettiklerim oldu bundan sonra kaybetmemek önemli tartışmam olmaksızın gitmeleri üzücü kalan iki üç arkadaşım var onları kaybetmek için bir yol bulurum onlarla kaynaşmak için özgüvenimi tekrar kazanırım inş.

Yorumları okuyamadım.
Güzelsindir ama havan yoktur (ikisi ayrı şey)
Güzelsindir ama sohbetin kötüdür.
Güzelsindir ama kendini beğenmişsindir istemdışı bunu dışarı vuruyosundur.
Güzelsindir ama güvenilir gelmiyosundur bu yüzden sevgilisi olan kızlar senle aynı ortamda bulunmak istemiyolardır YA DA kendilerine/sevgililerine güvenmiyolardır.
Güzelsindir ama arkadaşların kıskançtır :44:

Beni de güzel bulurlar ama benim sizden tam tersi bi'dünya arkadaşım var kız-erkek. Bence sohbetine bi'dikkat et soğuk duruyosan direk kendini beğenmiş diye yapıştırıveriyolar:44:

teşekkür ederim yorumunuz için .evet artık soğuk bir insan oldum eskiden çevrem benimde doluydu yaşanmışlıklar yeniden tekrar kırılmaktan korkuyor oluşum insanlardan uzak tutuyor ailemde bu halime kızıyor fakat böyle değildim kendileride biliyor yaşadıklarımı biliyorlar

teşekkür ederim yorumunuz için .evet artık soğuk bir insan oldum eskiden çevrem benimde doluydu yaşanmışlıklar yeniden tekrar kırılmaktan korkuyor oluşum insanlardan uzak tutuyor ailemde bu halime kızıyor fakat böyle değildim kendileride biliyor yaşadıklarımı biliyorlar

Çevreni değiştirirsen sorun kalmaz bence.
Sonuçta aynı şeyleri tekrar yaşayacaksın diye bi'şey yok.
Sütten ağzın yanıp yoğurdu da üfleyim dersen ister istemez yanlış anlaşılırsın çünkü karşındaki halini bilmez aklına ilk geleni düşünür.:31:

ben senden çirkinim tamammı güzel görmek istiyorsanız aynaya bakın:34:

:9:

İnsanların sadece güzel olduğu için dışlanması mümkün değildir.
Mutlaka altında başka bir şey vardır.
Şöyle bi çala bakabildim yorumlara cıvık biri değilsiniz gibi geldi.
Sohbetinizde mi sorun var yahut insanlardan siz mi kaçıyorsunuz bilemem ama faturayı güzelliğe kesmeyin bence.

:9:

İnsanların sadece güzel olduğu için dışlanması mümkün değildir.
Mutlaka altında başka bir şey vardır.
Şöyle bi çala bakabildim yorumlara cıvık biri değilsiniz gibi geldi.
Sohbetinizde mi sorun var yahut insanlardan siz mi kaçıyorsunuz bilemem ama faturayı güzelliğe kesmeyin bence.

ben kesmiyorumki neden makyaj yaptın diye üstüme yürünüyor sınıf kapısını bir kız sert şekilde bana itiyor arkadaşım sevgilisi olunca erkek arkadaşımla asla tanıştırmam yanımdada dolaşmanı istemiyorum diyor profil fotomu gören açık olmamasına rağmen siliyor engelliyor eski çıkma teklifi aldıklarım izimi buluyor arabayla sayısız kez dışarda taciz ediliyorum ailemin başı belaya giriyorki hangi birini anlatayım en basiti bakın bir arkadaşımız Allah ın adını verdiği için merakını gidermek adını kendimi tarif ettim ve çok az anlattım bununlada adrianaymış gibisinden dalgacı çirkin yıpratıcı tacize uğruyorum sizler bunları takmıyor olabilirsinz ama ben malesef çok üzülerek yazıyorum takıyorum yaşadıklarımı. Allah bozmasın kimsenin güzelliğini ama şunuda herkes anlamalıki güzel insanlar gerçekten bugün yarın birgün mutlaka yıpratılırlar

artık ilgisizim huzursuzum diyorumki özgüvenimi kaybettim bu çok acı birşey kim kabul edebilir böyle birşeyi? güzellikten kim şikayet ederki ? ben yaşanılanlardan ve sonrasından tedirginim

tekrar yazıyorum benimle idda ediyor olunması saçma. olabilir güzellik görecelidir siz daha güzel olabilirsiniz bu sorun değil benim için keşke kimse için sorun olmasa

Mesela ben Adriano limayı hiç beğenmem hatta gıcıklıklarıyla ve itici bulurum ama serenay sarııkaya yı mesela çok beğenirim.
Bence güEllikten değil sizin sevilmemeniz başka bir neden arayın derim

Rica ederim. Bazı arkadaşlar sert tepki vermişler, genelde bende gereksiz bulurum böyle konuları ama amacın başka olsaydı zaten resmini ekler onay beklerdin. Resim ekleyip kendini deşifre etmek zorunda değilsin. Zaten yardımcı olmak istemeyen okuyup geçmeli, sadece bu konuda değil her konuda öyle olmalı diye düşünüyorum. Gerçi bu konuda da garanti bi çözüm yok en iyisi zamana bırak eğitimine odaklan herşeyin zamanı vardır arkadaşlar gelip geçicidir. Sen zamana bırak hakkında hayırlısı olsun.

evet bende şuan gerçekten onu düşündüm eğitimime odaklanacağım belki tedavide zamanda gizlidir.amacım asla bu olmadı zaten saçma geliyor bu tarz şeyler facede falanda oluyorya foto koy beğeni al yorum yap sevmiyorum övünmek üstün gelmek v.s. amaç içinde olmadım yazılanları sabırla okuyanlar belki anlarlar .amin hepimiz hakkında en hayırlısı iyisi olsun :16:

demek güzel olduğun için arkadaşların seni istemiyor.:52: Allah iyiliğini versin. güldürdün beni:9:
arkadaşlarına da bizde bıraktığın izlenimi bırakıyorsan, been dönyanın en gozel garısıyem modunda geziyorsan, üzgünüm ama yalnızlık senin kaderin olacak.:31:

Hikayeni okuyunca çok duygulandım. Bana adriana lima'nın acı dolu hayat hikayesini hatırlattı. İşte dışarıdan göründüğü gibi değil hiçbir şey. Bakıyoruz kadın güzel ama bir kere kocası çirkin. Bu ayrı konu ben derde odaklanmalıyım. Kocasını, "Kocam benden çirkin herkes laf sokuyor" temalı bir başka dertte irdelerim. Şimdi sizin derdinize yoğunlaşacağım.

Adriana lima diyordum. Bir keresinde tv'de başından geçen acı içerikli bir anısını anlatmıştı. Adeta sicim gibi boşaldı gözyaşlarım. Meğersem bizim adriana güzelliğinden ötürü arkadaşlarının kıskanması sonucunda lisedeki mezuniyet balosunda başından aşağı kırmızı boya dökülerek saldırıya uğramış. O güzelim günü böyle bir faciayla kana bulanmış. Hatta derler ki Stephen king'in o meşhur romanında anlattığı carrie karakteri adriana'nın bu acı dolu anısından aşırılmış. İşte bunlar hep dert.

Üzülmeyiniz. Karakterinizde "hiçbir" sorun olmadığına göre güzellik başa dert. Ben ergenliğimde ilyas salman'a benzediğimden hiç böyle şeyler yaşamadım. Empati kurmaya çabaladım ama ergenliğim malum. Yaşlanınca biter efenim derdiniz. Şunun şurasında birkaç yıl daha dayanmanız gerek.

Son düzenleme:
demek güzel olduğun için arkadaşların seni istemiyor.:52: Allah iyiliğini versin. güldürdün beni:9:
arkadaşlarına da bizde bıraktığın izlenimi bırakıyorsan, been dönyanın en gozel garısıyem modunda geziyorsan, üzgünüm ama yalnızlık senin kaderin olacak.:31:

antipatik gelmediğim insanlarda oldu sizi eğlendirebildiğime sevindim geçin dalganızı yalnızlık Allah a mahsustur elbet birgün anlayanlar olur arkadaşım olmaz eşim olur evlatlarım olur ailem olur siz güzelim güzelim diye gezdiğimi nasıl düşünebildiniz hangi aklın ürünüdür bu fikir kim böyle gezer

Mesela ben Adriano limayı hiç beğenmem hatta gıcıklıklarıyla ve itici bulurum ama serenay sarııkaya yı mesela çok beğenirim.
Bence güEllikten değil sizin sevilmemeniz başka bir neden arayın derim

peki oylamay sunulsa hangisi oyları toplar genel görüş diyede birşey var ben zaten özenti içinde değilim az bir tarife arkadaşın yorumu böyle oldu onun kanısı benzetmesi

Çok güzelim diyorsunuz, güzellik görecelidir.
Asla yargılamıyorum ama bi tuhaflık var.
Hadi kızlar kıskanıyor ondan sizi dışlıyorlar diyelim.
Peki erkekler neden arkadaş olmak istemiyor?
Sonuçta çok güzel biriysen muhakkak erkekler tarafından ilgi görürdün.
Bence bunun güzellikle değil de kişilikle alakası var.
Gerçi senin arkadaş ortamın kötüymüş orası ayrı da.
Dışlanmanın sebebi güzellik olmadığını düşünüyorum.

Bende tam bunu yazacaktım kime göre neye göre güzellik , kusursuz saf bir ırkı mı zaten insandan insana değişir güzellik kavramı kiminin mükemmel dediğine ötekisi burun kıvırır.

Back
X