güzel olduğunuz için dışlanmak:(

tercihim bu yönde değil asla bu tarz özentim olmadı daha öncede yazdığım gibi yararlı insanlığa faydalı bir meslek tercihim olcak inş. peki ..keşke ark. küçümsemeseydiniz olabilir rahatsızda olabilir neden rahatsız birini konu ediyorsunuz veya örnek veriyorsunuz ne alakası var benim çevrem dolup taşıyordu tekeden insanlar kıskandıklarını zaten kendi ağızlarıyla söylediler uğradığım haksızlıklarsa cabası sizin anlattığınızla ne alakası var şuan çok rahatsızım uyuyamıyorum bitki çayları içiyorum normalde oturmam bu saate kadar fakat aklımı meskul eden ve kimseyle konuşamadığım hatta şöyle söyleyeyim ön yargılardan korktuğum için kimseyle konuşamadığım bir konuyu birçok insanla tartışabilme imkanı bulmuşum bugünki işlerimden veya uykumdan feragat edebilirim problem olmaz :)

Bir psikologa görün o zaman.

Ya da en mantıklısı sen ajanslardaki kızlarla filan tanış.Güzel kadın güzel kadını kıskanmaz sonuçta.Ajanslarda hem çok güzel hem de çok eğlenceli kadınlarla arkadaşlık kurabilirsin.

Verdiğim örneği sana yol gösterici olmak adına verdim.Belki senin de farkında olmadığın bazı şizofrenilerin vardır.Yanlış anlama ciddi manada söylüyorum.O bahsettiğim arkadaşımı gördükten sonra herkesten her şeyi beklerim.

Güzel olduğun için arkadaşlarının senden uzaklaştığını hiç sanmıyorum ama kusura bakma.Ya olayları abartıyorsun ya da yanlış yorumluyorsun.Benim bugüne kadar hiç çirkin arkadaşım olmadı güzel insanlarla daha enerjik,pozitif hissediyorum.En son lisede çirkin bir kız arkadaşım vardı içimi karartmıştı depresyonlarıyla çünkü.Ciddi bir ilişkim de var sevgilimi bu güzel arkadaşlarımla tanıştırıyorum.

Bir psikologa görün o zaman.

Ya da en mantıklısı sen ajanslardaki kızlarla filan tanış.Güzel kadın güzel kadını kıskanmaz sonuçta.Ajanslarda hem çok güzel hem de çok eğlenceli kadınlarla arkadaşlık kurabilirsin.

Verdiğim örneği sana yol gösterici olmak adına verdim.Belki senin de farkında olmadığın bazı şizofrenilerin vardır.Yanlış anlama ciddi manada söylüyorum.O bahsettiğim arkadaşımı gördükten sonra herkesten her şeyi beklerim.

Güzel olduğun için arkadaşlarının senden uzaklaştığını hiç sanmıyorum ama kusura bakma.Ya olayları abartıyorsun ya da yanlış yorumluyorsun.Benim bugüne kadar hiç çirkin arkadaşım olmadı güzel insanlarla daha enerjik,pozitif hissediyorum.En son lisede çirkin bir kız arkadaşım vardı içimi karartmıştı depresyonlarıyla çünkü.Ciddi bir ilişkim de var sevgilimi bu güzel arkadaşlarımla tanıştırıyorum.

tamam ilk iş psikoloğa gideceğim sonrada ordan ajansa gidip kızlarla tanışacağım teş.ediyorum teşhisin için :)

Hemen herkez saldiriya gecmis...
Güzel kelimesi gecdi ya...

Kimisinin yarasina tuz basmis oldun.
Siz bu sahsin eterafindaki insanlari taniyormusunuz? Nerden biliyorsunuz, belki hepsi komplexli kiskanc insanlar. Bu sahs bir sabah kalkip aaaa ben güzelim ondan beni istemiyorlarmi dedi? Her seferinde dislanmayla sonuclandigi icin bi takim seyler kendine göre takip etmis gözlemlemis ölcmüs tartmis ve böyle bi sonuca varmis. Ben kesinlikle hak veriyorum Kadinlar kadar kiskanc kimse yok, erkekler bile kadinlarin birbirine bakdigi kadar bakmiyor kadinlara. Cogu Kadin böyle. Suan bile konu sahibi kendine güzel dedi diye bi kiskanclik icindesiniz ama farkinda degilsiniz.

Son düzenleme:
daha çok sporla ve ders çalışarak vakit geçiriyorum akrabalarım var onlar iyiki varlar yanımdalar yaşıtlarımda var onlarlada vakit geçirmek iyi geliyor yalnızlık ve haksızlıklar acıtıyor.tavsiyeleriniz değerli benim için sabahın bu saatinde zaman ayırdınız tekrar teş.ediyorum:16:

rica ederim =) kimseyede aldırmayın, bence cevapta vermeyin. sırf bu yüzden dertli olduğum konuyu açamıyorum bende. çok yadırgıyolar ve insanı rahatsız edicek cevaplar verebiliyolar. iyi olmam gerekirken, kötü hissetmeme neden olucaklar diye sadece yorum yapıyorum ve gündelik şeylerle alakalı konular açıyorum. çok farklı insan çeşidi var. bana ters gelen bir durumda bile konu dışına çıkmadan, o insanı kırmadan yorum yapmaya çalışıyorum.
uykunuzdan etmeyin sizde. en büyük güç-lük yalnızlığı sevmek ve yenmektir. bunuda başarıyosunuz bence.
iyi geceler diliyorum, umarım huzurluca uyuyabilirsiniz.. =)

rica ederim =) kimseyede aldırmayın, bence cevapta vermeyin. sırf bu yüzden dertli olduğum konuyu açamıyorum bende. çok yadırgıyolar ve insanı rahatsız edicek cevaplar verebiliyolar. iyi olmam gerekirken, kötü hissetmeme neden olucaklar diye sadece yorum yapıyorum ve gündelik şeylerle alakalı konular açıyorum. çok farklı insan çeşidi var. bana ters gelen bir durumda bile konu dışına çıkmadan, o insanı kırmadan yorum yapmaya çalışıyorum.
uykunuzdan etmeyin sizde. en büyük güç-lük yalnızlığı sevmek ve yenmektir. bunuda başarıyosunuz bence.
iyi geceler diliyorum, umarım huzurluca uyuyabilirsiniz.. =)

haklısınız zaten sizin üzüntünüzle dalga geçen insanlar olduğu sürece veya anlamamakta direten yada bunu anlama idrak etme güçleri olmayan insanlar olduğu sürece kime ne anlatabilirsiniz ki.. sizede iyi uykular güzel bir güne uyanmanız dileğiyle

Son düzenleme:
psikolağa git ajansa git güzel kızlarla tanış şizofren olabilirsin kimin psikolağa ihtiyacı olduğu ortada ihtiyacım olursa birgün bunu ar etmem giderim

Sana çok saldırmışlar sitede belli.Ben ciddi bir şekilde tavsiye veriyorum.Şu yaptığın yorumdan sonra da senin ne güzel bir insan olduğunu düşünüyorum ne güzelliğin yüzünden arkadaşlarının seni dışladığını.

Durup dururken bana psikoloğa ihtiyacı olan sensin diyorsun ama farkındaysan burada problemi,derdi olan kişi sensin.Çevrendekilere de bana davrandığın gibi davrandığın için bence yalnızsın.Yalnızlığını kendine yediremeyip güzel olduğunu düşünüp teselli bulmaya çalışıyosun içler acısısın.Sana tavsiye vererek vakit harcamaya gerek yok bence.

Sana çok saldırmışlar sitede belli.Ben ciddi bir şekilde tavsiye veriyorum.Şu yaptığın yorumdan sonra da senin ne güzel bir insan olduğunu düşünüyorum ne güzelliğin yüzünden arkadaşlarının seni dışladığını.

Durup dururken bana psikoloğa ihtiyacı olan sensin diyorsun ama farkındaysan burada problemi,derdi olan kişi sensin.Çevrendekilere de bana davrandığın gibi davrandığın için bence yalnızsın.Yalnızlığını kendine yediremeyip güzel olduğunu düşünüp teselli bulmaya çalışıyosun içler acısısın.Sana tavsiye vererek vakit harcamaya gerek yok bence.

durup dururken değil, sizin şizofren olabilirsin yazınızdan sonra olabilir mesela. problemden bahsediceksen eğer sizin bir insanın karakteriyle ilgili, insanlığıyla ilgili yorum yapmanızdan bahsedebiliriz.. en büyük ayıbı burda yapmışsınız. pekala biliyoruz ki yardım, bir insana hasta teşhisi koymakla olmaz. yalnızım diyen bir insana işte bu yüzden yalnızsın demekle hiç olmaz. bana tasası düşmez ama bence en büyük terbiyesizliği siz yapıyosunuz şu anda.

Son düzenleme:

evet güzel vaktinizi neden harcıyorsunuz hıhım yalnızım derken sizin gibi insanlar benim yalnız olmamı azına bu şekilde dolasınlar diye yazdım siz arkadaşınızın bile boyunu posunu tiksinerek anlatıyorsunuz sonrada Allah affetsin düzeltiyormu hatanızı Allah affeder afedicidir kul hakkını affetmez siz gidin af istiyorsanız arkadaşınla helalleşin ölümlü dünya ne oldum demiyeceksin hasta bir insandan örnekleme yap fiziğini küçümse vaktini buna harcama bence

durup dururken değil, sizin şizofren olabilirsin yazınızdan sonra olabilir mesela. problemden bahsediceksen eğer sizin bir insanın karakteriyle ilgili, insanlığıyla ilgili yorum yapmanızdan bahsedebiliriz.. en büyük ayıbı burda yapmışsınız. pekala biliyoruz ki yardım, bir insana hasta teşhisi koymakla olmaz. yalnızım diyen bir insana işte bu yüzden yalnızsın demekle hiç olmaz. bana tasası düşmez ama bence en büyük terbiyesizliği siz yapıyosunuz şu anda.

aynen katılıyorum.

kişiyi tanımadan etmeden şizofren falan demek bilemiyorum ya insanlar burada dertlerini paylaşıp dert sahibi oluyorlar.

konu sahibi başına gelen olayları yazmış bunlar olmayacak şeyler de değil çeşit çeşit insan var.

güzellikten öte erkeklerin ilgisini çekiyor olması insanların hoşuna gitmiyor olabilir.

neticede kimse hoşlandığı erkeğin ilgilendiği kızı sevmez.

olaylara ters bakıp direk sert çıkışlar yapmak nedir bilemedim.

şimdi arkadaşlar benim derdim şuydu bunu yaşıyan biri varsa yazsın bana ooo ne kötüsün ne iğrenç karaktersin ..görelim bakalımlar sen neymişsinle çocukca tanımadan yargıcı tavırlarla değilde yaşıyanlar mümkünse yazsın ben burda kimseyi tanımıyorum burda kendimi ispatlasam ne olur sanki takmasam kafama yazmazdım üzücü şeyler yaşadım verdiğim örnekler çokaz ve sizler öğrenmek yerine tanımadan kınadınız eleştirdiniz..eleştiri olur ama kırmadan yapılır sessiz olduğum içinde hayatımboyunca tepeme çıktılar zaten...yılışık cıvık olsaydım daha çok sevilirdim en azından erkek arkadaşım çok olurdu:34:[/

neden bu kadar çok erkek arkadaş istiyorsunuz ki?off size cevap yazdığım için kendime kızdım...

Son düzenleme:
hakikaten ya..
insanlar sende sıkıntı var falan demeye başlamış..
nerden biliosunuz.. belki çevresinde ki insanlar tahammül edilemeyecek tipler..
güzel olup da çevren olabilir sevilebilirsin şanslısın o zaman..
ama dışlanıorum deyince hemen çuvaldızı kendine batır diye yükleniliyo..
evet lisede bende aynı şeyi yaşadım.. o yüzden biliorum..
şekil a da görüldüğü gibi kadın kadını çekemio işte...

günaydın öncelikle, konunun hemen hemen tamamını okudum, ne kadar çok eleştiri almışsın. ama seni anlıyorum diyebilirim. bende senin gibi lisede küçük çaplı kıskaçlıklara çok yakın bi arkadasım tarafından maruz kaldım diyebilirim. sürekli çıktığım hoşlandığım biri varsa ona yakın olmaya calışırdı ama çok şükür hiç fire vermedim. neyse bu durum ünvde daha berbat bi hal almaya başladı. ben cok arkadas canlısıyımdır, ilk başka herşey güzeldi, sonra cocuğunun birinin benden hoşlandığını öğrenip aynı andada sınıftaki kızların yarısınında ona ilgisi olduğunu duyulduğunda bende kantinde tek başıma oturmak zorunda cok kaldım, karşı karşıya otururduk kimse bana yan bakmazdı, hey allahım ya ne aptalcaydı. zaten benim kendimden haberim yok parasızlıkta okumaya çalışıyorum umrumda değil erkek fln, derslerime konsatre olmuşum bu arada bölüm ikincisiydim, iyice kudururlardı. bikaç hafta sonra bizim sınıfa çok hoş başka bir kız daha geldi ve onada uzak durdular. bende gittim onunla muhabbet kurdum. tabi kızın kendine güveni var bakar mı başkasına, neyse ikimiz arkadas olduk, sonra grubumuza kendine güvenen iki kişi daha geldi, ikisininde uzun yıllar süren beraberliği vardı ve bizim dış görünüşümüz onları rahatsız etmiyordu. sonra sonra bu durum düzelti, baktılar ki bnm o taraklarda bezim yok kendi halimdeyim birazcık normalleşmişlerdi.

yani sözün özü etrafında kendine güvenen insanları tutacaksın. aşağılık kompleksleri olmayacak. sende güven verip kimseyi ayartmayacağına ikna ediyorsan sıkıntı bitiyor :D ayrıca bir iki arkadas adama yeterde artar fazlası zarar boşver. daha iş hayatını görmedin sanırım. orası daha da berbat :))

Valla ben de çok dikkat çeken biriyim ama hiç böyle bir şey yaşamadım tam tersi o kadar çok ve (gerçek)dostlarım var ki.
En yakın arkadaşım mesela sarışın yeşil gözlü,kıvırcık saçlı çok süper biri.Ve o kadar iyi,güler yüzlü ki herkes seviyor onu,sınıfımda da çok fazla güzel kız var hiç böyle durumları yok..
Yazdığınız çoğu şeyde bana inandırıcı gelmedi açıkcası,yok 20 kişi sizi siliyormuş,markette sataşıyormuş falan filan..
Yanlış anlamayın da reelde de böyleyseniz tabiki arkadaşınız olmaz.
Belki de kendinizi çok güzel zannediyorsunuzdur,narsist olabilir misiniz acaba?:18::18:
(Kırdıysam özür bu arada )

Son düzenleme:
Valla ben de çok dikkat çeken biriyim ama hiç böyle bir şey yaşamadım tam tersi o kadar çok ve (gerçek)dostlarım var ki.
En yakın arkadaşım mesela sarışın yeşil gözlü,kıvırcık saçlı çok süper biri.Ve o kadar iyi,güler yüzlü ki herkes seviyor onu,sınıfımda da çok fazla güzel kız var hiç böyle durumları yok..
Yazdığınız çoğu şeyde bana inandırıcı gelmedi açıkcası,yok 20 kişi sizi siliyormuş,markette sataşıyormuş falan filan..
Yanlış anlamayın da reelde de böyleyseniz tabiki arkadaşınız olmaz.
Belki de kendinizi çok güzel zannediyorsunuzdur,narsist olabilir misiniz acaba?:18::18:
(Kırdıysam özür bu arada )

bu konu bence narsist insan kategorisine girmez. o daha çok kendini seven, kendi dediklerinin doğruluğuna inanan dominant karakterdir. idarecinin narsisti gibi....

bu kişi tamamen kendine güvensiz ve kuruntu sahibi benim okuduklarıma göre. yani güzellik göreceli bir kavram. bugün adrina l. bile beğenen çıkar, beğenmeyen çıkar. kaldı ki onlar bile aldatıldığına göre...

bu kişi içinde yaşadığı çocukluktan gelme bir kompleks sonucu bu şekilde hissediyor. yoksa kaçıncı yüz yıldayız ya da iranda mıyız da markette sataşsınlar, 20kişi dışlasın falan. bunlar tamamen kuruntu ürünü. öyle bir şey olsa yollarda sürekli güzel kızlardan dolayı katliam olması lazımdı.

Hepimizin nefsi var. Kadinlar da birbirini kiskanir, hepimiz biliriz bunu..
Ama gözlemledigim kadar cok odaklanmissin bu konuya. Insanlar birgün gelir seni kiskanir, yarin akillarina bile gelmessin.
Arkadaslarin seni gercekten söyledigin gibi güzellik yüzünden hayatlarindan cikardiysa ozaman arkadas/dost degilmis zaten..
yani seni öyle görmemis ki bi kalemde silebilmis hemen.
Geri kalan gercek arkadaslarin ile oturup hic bu derdini anlattin mi? Belki faydasi dokunur..sonucta onlar seni en yakindan taniyorlar.
Cözüm istiyorsan, cözüm senin icinde zaten.
Gerci bu olaylardan sonra icine kapanmissan sosyal baglarin da kopukluk yasamissan ozaman psikologa görünmende fayda var.
Cünki nasil üstesinden gelecegini bilmiyorsun canim. Bu ruh halinden bir an önce cikip, kendine disardan bakabilmen önemli.
Yoksa kisir döngü gibi hep ayni olaylari yasarsin.

Sizi anlıyorum benim benimde iş yerimde var gıcık bir bayan... Kadında aşalık kompleksi var bu yüzden de beni çekemiyor ve onunla konuşmuyorum... Bu bayanda kendisini erkeklerle konuşarak tatmin ediyor :51:

Back
X