- 17 Mayıs 2012
- 1.703
- 30
- 88
- Konu Sahibi classone35
tercihim bu yönde değil asla bu tarz özentim olmadı daha öncede yazdığım gibi yararlı insanlığa faydalı bir meslek tercihim olcak inş. peki ..keşke ark. küçümsemeseydiniz olabilir rahatsızda olabilir neden rahatsız birini konu ediyorsunuz veya örnek veriyorsunuz ne alakası var benim çevrem dolup taşıyordu tekeden insanlar kıskandıklarını zaten kendi ağızlarıyla söylediler uğradığım haksızlıklarsa cabası sizin anlattığınızla ne alakası var şuan çok rahatsızım uyuyamıyorum bitki çayları içiyorum normalde oturmam bu saate kadar fakat aklımı meskul eden ve kimseyle konuşamadığım hatta şöyle söyleyeyim ön yargılardan korktuğum için kimseyle konuşamadığım bir konuyu birçok insanla tartışabilme imkanı bulmuşum bugünki işlerimden veya uykumdan feragat edebilirim problem olmaz :)
Bir psikologa görün o zaman.
Ya da en mantıklısı sen ajanslardaki kızlarla filan tanış.Güzel kadın güzel kadını kıskanmaz sonuçta.Ajanslarda hem çok güzel hem de çok eğlenceli kadınlarla arkadaşlık kurabilirsin.
Verdiğim örneği sana yol gösterici olmak adına verdim.Belki senin de farkında olmadığın bazı şizofrenilerin vardır.Yanlış anlama ciddi manada söylüyorum.O bahsettiğim arkadaşımı gördükten sonra herkesten her şeyi beklerim.
Güzel olduğun için arkadaşlarının senden uzaklaştığını hiç sanmıyorum ama kusura bakma.Ya olayları abartıyorsun ya da yanlış yorumluyorsun.Benim bugüne kadar hiç çirkin arkadaşım olmadı güzel insanlarla daha enerjik,pozitif hissediyorum.En son lisede çirkin bir kız arkadaşım vardı içimi karartmıştı depresyonlarıyla çünkü.Ciddi bir ilişkim de var sevgilimi bu güzel arkadaşlarımla tanıştırıyorum.