güzel olduğunuz için dışlanmak:(

sen çok popilersin bütün dünya senle arkadaş hayır anlamadın senin gibi önyargılı yanımda olmaya çalışan insanları ben zaten itiyorum :34:

:)) evet hem populerim,hem de çok güzelim ,bir sürü güzel dostum var hayat bana güzell ohh sefam olsunn:52::52:

demişsiniz ya

şimdi arkadaşlar benim derdim şuydu bunu yaşıyan biri varsa yazsın bana ooo ne kötüsün ne iğrenç karaktersin ..görelim bakalımlar sen neymişsinle çocukca tanımadan yargıcı tavırlarla değilde yaşıyanlar mümkünse yazsın ben burda kimseyi tanımıyorum burda kendimi ispatlasam ne olur sanki takmasam kafama yazmazdım üzücü şeyler yaşadım verdiğim örnekler çokaz ve sizler öğrenmek yerine tanımadan kınadınız eleştirdiniz..eleştiri olur ama kırmadan yapılır sessiz olduğum içinde hayatımboyunca tepeme çıktılar zaten...yılışık cıvık olsaydım daha çok sevilirdim en azından erkek arkadaşım çok olurdu[/

yukardakiler de sizin cümleleriniz.son cümleyi okur musunuz?

neden bu kadar çok erkek arkadaş istiyorsunuz ki?off size cevap yazdığım için kendime kızdım...

bu yukardaki cümle de bana ait.şimdi soruyorum kim terbiyesiz?

özelden mesaj atmanıza gerek yok,burda hepimiz bir şeyleri paylaşmak için beraberiz.kişiselleştirmeye de gerek yok mevzuyu.ben sizi tanımam etmem.bir konu açmışsınız ki bizlerin fikirlerini merak ettiğinizden.olumlu ya da olumsuz insanlar düşüncelerini bildirmekte hürdür.burası da bunun yeridir.hayat sadece sizin düşünce ve doğrularınızdan ibaret değildir..madem kaldıramıyorsunuz size söylenenleri,keşke başlığı açmasaydınız.son olarak da şunu söylemek istiyorum: AKILLI İNSAN KENDİNE LAF SÖYLETMEZ...

eyy akıllı insan konuyu bir oku bana soruluyor erkek arkadaş neden istemiyorsun bende diyorum ki bir erkek asla bir bayan gibi olamaz onunla arkadaşca ne paylaşabilirsinki zaten bi yerde hoşlandıklarını falan söylüyorlar hem erkek arkadaşın bir önemi yok benim için ben hep bunu yazdım zahmet olmazsa onuda bulup kopyalayın .bir arkadaş diyorki kızlar sevmez kıskanır anlarım erkekler neden sizle arkadaş olmuyor onlarla cilveleşirsem yılışık biri olursam sayısız arkadaşım olur erkek fakat ben bunu istemiyorum diyorum.siz konuyu ve tüm yazılanları okumadınız bir msjın ucundan bir yerinden kendi mantınıza göre yorumlar çıkarıyorsunuz

peki diyelimki öyle burda hakaretimi hakediyorum benim babam hukukcu neyin hakaret olup olmadığını anlıyacak kapasitedeyim zorunlumu yazmaya insanlar bu tarz şeyleri geçsin gitsin

Şizofren denmesi elbette yanlış ben onların doğruluğunu iddia etmiyorum . Ama sende hiç bir denileni kabul etmiyorsun.
Bir insan hayatı boyunca olab tüm arkadaşlarını güzel olduğu için kaybetmez bunu kabul ederek başlamalısın bence.
1 5 10 kıskanç bütün herkes mi kıskanç ?
Bu düşünce de sağlıklı değil .

Şizofren denmesi elbette yanlış ben onların doğruluğunu iddia etmiyorum . Ama sende hiç bir denileni kabul etmiyorsun.
Bir insan hayatı boyunca olab tüm arkadaşlarını güzel olduğu için kaybetmez bunu kabul ederek başlamalısın bence.

hayır çoğu eleştireye sabırla cvp yazdım soğuksundur dediler olabilir dedim yapmayın Allah aşkına bir okuyun konuyu kötü eleştirelerde bile saygımı bozmadım ben

bütün herkes kıskançmı demişim nerde lütfen gösterin yoksa geçmişte yaşadıklarım bugün insanlara karşı beni soğuttu artık ben istemiyorum güvenemiyorummu demişim?

bana diyorya arkadaşlar siz övsenizde problem olmaz zaten hani diyorduya çoğu arkadaş bir foto koy madem bukadar güzelsiniz hadi siz foto koyun:34:

Ya bir şey diyeyim mi yazdıklarınızdan bile pek bir şey anlayamıyorum.Kaç yaşındasınız bilmiyorum yaşla da ilgisi yok bence bunun karakterle alakalı bir şey.Tüm konuyu okumadım ancak yazdığınız cümlelerle kafamda karakteriniz biraz oluştu.
Ee benim en yakın arkadaşım çok güzel ve çok dikkat çeken bir kız ,erkeklerle fazla konuşmadığı halde hep erkekler konuşur onla,bütün sınıf sever onu mesela.Güzellikle bir alakası var mıymış,yokmuş.
Ha bir kişi kıskanır 2 kişi, olsun 5 kişi ama çevrendeki herkesin kıskanması falan filan bunlar normal mi sizce?
Bir insan soğuksa,kibirliyse,kendini çok beğeniyorsa isterse dünya güzeli olsun isterse çirkin veya ortalama güzellikte, kimse arkadaş olmak istemez ki.
Sorunu biraz kendinizde arayın diyorum sadece ..

Son düzenleme:
In her skın die bir film var gerçek bir hikayeden alınmış güzel bir film izleyin derim bu tarz şeyler var hayatta yaşanıyor elbetteki herkes öyledir demek büyük bir vebal olur herkes öyle değil fakat var böyle insanlar ve bende karşılaştım

bütün herkes kıskançmı demişim nerde lütfen gösterin yoksa geçmişte yaşadıklarım bugün insanlara karşı beni soğuttu artık ben istemiyorum güvenemiyorummu demişim?

Arkadaşım konuyu açarken hayatım boyunca güzel oduğum için bayan arkadaşlarım tarafından dışlandım demişsin. Hayatım boyunca diyorsun . İnsan ömrü boyunca sadece güzelliği için dışalanır mı ?
Bir insan sırf güzelliğinden dolayı dışlanmaz , sende bunu anlamak istemiyorsun .
Sen konuyu bana zamanında bir kaç kişi böyle yaptı şimdide ben güvenemiyorum neyapacağım mı demişsin ?
En yakın arkadaşım benim yüz katım güzel ben öleyim mi yani .
Neyse

Evet güzel insanlar çok kıskanılır , dünya da ki tüm güzeller yalnızdır..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bir şey diyeyim mi yazdıklarınızdan bile pek bir şey anlayamıyorum.Kaç yaşındasınız bilmiyorum yaşla da ilgisi yok bence bunun karakterle alakalı bir şey.Tüm konuyu okumadım ancak yazdığınız cümlelerle kafamda karakteriniz biraz oluştu.
Ee benim en yakın arkadaşım çok güzel ve çok dikkat çeken bir kız ,erkeklerle fazla konuşmadığı halde hep erkekler konuşur onla,bütün sınıf sever onu mesela.Güzellikle bir alakası var mıymış,yokmuş.
Ha bir kişi kıskanır 2 kişi, olsun 5 kişi ama çevrendeki herkesin kıskanması falan filan bunlar normal mi sizce?
Bir insan soğuksa,kibirliyse,kendini çok beğeniyorsa isterse dünya güzeli olsun isterse çirkin veya ortalama güzellikte, kimse arkadaş olmak istemez ki.
Sorunu biraz kendinizde arayın diyorum sadece ..

benim okul hayatımda öyleydi sinirlendim belki ondan dün sakindim birde dünki yazdıklarımı okuyun size zahmet siz güzeldiniz kendinizden örnek verin neden arkadaşınızdan veriyorsunuz ya anlama kapasiteniz sorunlu sizin HERKES diye birşey demiyorum diyorum :)) size oluyor anlamsız cümle bakın anlatamıyorum size herkes değil herkes değil arkadaşım herkes değil herkes kıskanç demiyorum arkadaşım tamammı:34:

Son düzenleme:
Arkadaşım konuyu açarken hayatım boyunca güzel oduğum için bayan arkadaşlarım tarafından dışlandım demişsin. Hayatım boyunca diyorsun . İnsan ömrü boyunca sadece güzelliği için dışalanır mı ?
Bir insan sırf güzelliğinden dolayı dışlanmaz , sende bunu anlamak istemiyorsun .
Sen konuyu bana zamanında bir kaç kişi böyle yaptı şimdide ben güvenemiyorum neyapacağım mı demişsin ?
Neyse

evet hayatım boyunca böyle bazı insanlardan tarafından dışlandım herkes tarafından değil

benim okul hayatımda öyleydi sinirlendim belki ondan dün sakindim birde dünki yazdıklarımı okuyun size zahmet siz güzeldiniz kendinizden örnek verin neden arkadaşınızdan veriyorsunuz ya anlama kapasiteniz sorunlu sizin HERKES diye birşey demiyorum diyorum :)) size oluyor anlamsız cümle bakın anlatamıyorum size herkes değil herkes değil arkadaşım herkes değil herkes kıskanç demiyorum arkadaşım tamammı:34:

Ben kendimden örnek verdim zaten,ben yakın arkadaşımdan daha çok beğenilirim hatta ama hiç öyle durumumuz olmadı diyorum sadece ..İkimiz de çok seviliyoruz belki de siz insanlardan kendinizi çok geri çekiyorsunuz,surat asıyorsunuz belki de diyorum,ben anlatabildim mi?

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum uzun süredirde takip ediyorum sizleri.Sürekli içimi tırmalayan bir konu var kendimi övmeyi sevmiyorum fazla konuşan bir insanda değilim fakat hayatım boyunca güzel olduğum için bayan arkadaşlarım tarafından dışlandım en sevdiğim arkadaşlarım tarafından terkedildim erkeklerlede arkadaş olamadım.Şükrediyorum Allah bozmasın maşAllah :nazar: ama Biri beni över diye korkuyorum annemi sürekli uyarıyorum böyle konu açılırsa kapat diye.Çok kötü bakışlara maruz kalıyorsun şuan bile antipatik gelecek çoğunuza bu konu ama açmak zorundaydım Benim gibi dışlanan varmı ve ne yapıyorlar çok karamsar bir ruh haline girdim ve kimseye güvenemiyorum aşırı takıntı olmaya başladı.Siz böyle durumlarda napiyorsunuz güvenebileceğiniz bir bayan arkadaşınız varmı nasıl kazandınız bu insanı birkaç akrabam dışında ve bir iki çocukluk arkadaşım dışında hiç arkadaşım çevrem yok diyebilirim :(

dışlanmanın güzellikle alakası yoktur arkadaşım. sadece davranışlarla alakalıdır. üniversitedeyken benim de bir arkadaşım vardı. kızı ilk bi hocanın odasında görmüş hayran kalmıştım. sonra en iyi arkadaşım oldu. çünkü öyle tatlı, öyle güzel huyluydu ki... işin garip tarafı okulun neredeyse tamamıyla arkadaştı. muhtemelen ben güzelim diye ortada geziniyorsun, sözle söylemesen de tavırların bunu belli ediyordur. kimse de kendini beğenmiş biriyle arkadaş olmak istemez. bu başlığı açman bile kendini beğendiğini gösterir. çünkü bi gün dışlansam hayatta aklıma çok güzelim de ondan gibi bir şey gelmez. sorun beyninde :27:

Neyse

okısmı düzenledim bazı bayanlar yazmalıydım:)

Son düzenleme:
evet hayatım boyunca böyle bazı insanlardan tarafından dışlandım herkes tarafından değil

İşte öyle demedin ama sen.
Burdaki insanların çoğu ve ben dahil herkes bu sebeple dışlamazı anlattık.
Evet herkes tarafından sevilmeyen tipler vardır ama bu görünüşten değil karakterdendir.
Vardı mesela bir arkadaş sevmezdi kimse sınıfta . Çünkü herşeye atlayan , öne çıkmayı seven , yapmacık olan bir tipti.
He belki o da güzelim ondan böyle diyordu bilemem.
Sizin olayınızda eksik noktalar var emin olun dışlanmanızın sebebi çok farklı bişey ama siz güzelliğe yorduğunuz için anlamıyorsunuz.
Ki hala güzelim ondan böyle diyorsunuz.
Neyse son mesajım Allah çirkin şansı versin diyeyim ozaman :27:

dışlanmanın güzellikle alakası yoktur arkadaşım. sadece davranışlarla alakalıdır. üniversitedeyken benim de bir arkadaşım vardı. kızı ilk bi hocanın odasında görmüş hayran kalmıştım. sonra en iyi arkadaşım oldu. çünkü öyle tatlı, öyle güzel huyluydu ki... işin garip tarafı okulun neredeyse tamamıyla arkadaştı. muhtemelen ben güzelim diye ortada geziniyorsun, sözle söylemesen de tavırların bunu belli ediyordur. kimse de kendini beğenmiş biriyle arkadaş olmak istemez. bu başlığı açman bile kendini beğendiğini gösterir. çünkü bi gün dışlansam hayatta aklıma çok güzelim de ondan gibi bir şey gelmez. sorun beyninde :27:

hayır ben güzelim diye ortada gezinmiyorum ve benim okul hayatımda öyleydi bastıra bastıra ortam değişince yazıyorum fakat hala okul hayatından örnek veriyorsunuz okuldayken benim durumumda arkadaşınızınkinden farksızdı :51:

sizin beyninizdeki sorunlardan çok ciddi değildir sorunum inş. :))

İşte öyle demedin ama sen.
Burdaki insanların çoğu ve ben dahil herkes bu sebeple dışlamazı anlattık.
Evet herkes tarafından sevilmeyen tipler vardır ama bu görünüşten değil karakterdendir.
Vardı mesela bir arkadaş sevmezdi kimse sınıfta . Çünkü herşeye atlayan , öne çıkmayı seven , yapmacık olan bir tipti.
He belki o da güzelim ondan böyle diyordu bilemem.
Sizin olayınızda eksik noktalar var emin olun dışlanmanızın sebebi çok farklı bişey ama siz güzelliğe yorduğunuz için anlamıyorsunuz.
Ki hala güzelim ondan böyle diyorsunuz.
Neyse son mesajım Allah çirkin şansı versin diyeyim ozaman :27:

bakın sınıfta diyorsunuz sınıfta okulda 1kişi tarafından dahi dışlanmadım ben lütfen anlayın rica ediyorum :) peki iyi günler size.

sizin beyninizdeki sorunlardan çok ciddi değildir sorunum inş. :))

bak anlayışında da sorun var. sorun beyinden kaynaklanıyor yani bakış açınla alakalı. fiziksel görünüşünle değil demek istedim. ama yazdıklarınızdan ne kadar geçimsiz olduğunuz belli. herkese ters ters cevap vermişsin. yavrum sen sebep arama. kim ne yapsın seni. :9: psikolog belki işe yarar. :34: ya da büyüdüğünde geçer belki. gerçi çocuk yaşta da olsan bu yazdıkların senin için sorun. en iyisi bir psikolog. :31:

Back
X