güzel olduğunuz için dışlanmak:(

işte okusan anlardın baştan bunlar konuşuldu şimdi tekrar senin için baştan anlatıyorum herşeyi ama anlamışsın orda yazdığımıda yalnış yazıyorsun buraya bari kopyala yapıştır yap evet aştı hadi yorma kendini

Valla ben gayet iyi okuyorum , senin anlattığın kadar arkadaşım kusura bakma.
Sinirlenmeme sebep oluyorsun .
Bir insan birşeyi doğru anlatırsa anlaşılır .
Sen yarım yangalak konu açıp birde bana anlamadın muhabbeti yapıyorsun.
Neyse ama sen inan ki hayatının hiç bir aşamasında güzellikten kaybetmemişsin.

ozaman sebebi neyse onu söyleseydi 7yıllık bir arkadaşlıktan sonra bunu haketmedimmi eğerki kötü bir insansam en kötü insanın bile bunu istemeye hakkı vardır yaşadığınız tranvalarda güveninizi kaybettirebiliyor sizce bunda anlaşılmayacak ne var

Arkadaşım bu sorunun cevabını 7 yıllık arkadaşın verebilir.Keşke ona sorsaydın.
Eğer her şey bu şekilde geliştiyse bile güvenini neden kaybediyorsun ki.Her şey olacağına varır.Hayırlısı böyleymiş demek.Madem kendinde kusur görmüyorsun hiç güvenini korumaya devam et.

Arkadaşım bu sorunun cevabını 7 yıllık arkadaşın verebilir.Keşke ona sorsaydın.
Eğer her şey bu şekilde geliştiyse bile güvenini neden kaybediyorsun ki.Her şey olacağına varır.Hayırlısı böyleymiş demek.Madem kendinde kusur görmüyorsun hiç güvenini korumaya devam et.

defalarca sormadığımı nerden biliyorsunuz aldığım cevap herseferinde aynıydı

Konuyu başlangıçta çok antipatik buldum ancak daha sonraki yorumlarda samimiyetinize inandım. Saygılı cevaplar veriyorsunuz çünkü Bunun sadece dış görünüşle ilgisi yoktur bence çünkü genelde güzel olan insanların çevresi daha geniştir:) İnsanlar beni de ilk tanıdığında sevmez çok havalı, soğuk duruyomuşum biz seni öyle sanmıştık alakası yokmuş derler hep :27: Havam batsın :33:

Bir de kadınlar genelde çekemediklerine dış görünüşleriyle vururlar hele güzelse ohoo :52:

başıma sırf bu güzellik yzünden olumsuz şeyler geldi ama çok değil

her ortamdada çok beğenilirim yakın arkadaşlarımdavar ama siz bana karşı herkes böyle diyorsunz anlam veremedim

bazı güzellerde varki itici oluyorlar masum görünmeye çalışıyorlar ama şeytanın ta kendisi olduğunu hissediyorum ben kadın kadını hisseder erkekler saf bu konuda örnek vericem isim vermeden esra erolun proğramında böyle bi kız var masum masum çocuk gibi davranmalar ama hissediyorum ki şeytanın ta kendisi ve fırıldak çok belli çok olumsz bir enerji alıyorum ondan ama erkekler saf oluyo bu konuda ,

acaba sizde olumsuz enerjimi veriyorsunz etrafa

defalarca sormadığımı nerden biliyorsunuz aldığım cevap herseferinde aynıydı

Ya sen farkında olmadan birşey yapmış olma ? Benim 7 yıllık arkadaşımı ben iyi tanırım Allahı var güzel kız fıstık gibi fizige ve on numara yüreğe sahip bugun benim sevgilim bişey yapsa ben kıza hiç bişey yapmam bilirim tanırım. Ancak kızdan bir hareket görürsem biter arkadaşlık.
Bence sen kendini çok hatasız ve kusursuz görüyorsun.
Mesela makyaj yapma diyen yolunu kesen onlara bişey diyemiyorum saçma geliyor. Bana makyaj yapma diyeni ben parçalardım.

Valla ben gayet iyi okuyorum , senin anlattığın kadar arkadaşım kusura bakma.
Sinirlenmeme sebep oluyorsun .
Bir insan birşeyi doğru anlatırsa anlaşılır .
Sen yarım yangalak konu açıp birde bana anlamadın muhabbeti yapıyorsun.
Neyse ama sen inan ki hayatının hiç bir aşamasında güzellikten kaybetmemişsin.

wuuaaw hayat analizimi yaptı her aşamasını gördü bilge insan :)

böyle bi durumla ilk defa karşılaşıyorum desem yaln olur çok güzel bi kız arkadaşım vardı çevremiz aynıydı ama içine kapanık kendini sürekli eleştiren biriydi biri azcık bişey dese günlerce hayattan soyutlanırdı seninki de ona benzer galiba biraz takmamanı öneririm Allah ın verdiklerine şükredip yoluna bak bence seni güzel ya da çirkin olduğun için değil seni sen olduğun için seven insanlr olmalı çevrende Senin dediğin kadar da benim çevrem var çok sağlam arkadaşlarım çok sağlam akrabalarım olduğu için mutluyum Sonuç olarak az olsun öz olsun :)

şimdi sizin seviyenize düşüp sizi kim ne yapsın ukala fevri insan demek isterdim sizin gibi dalgacı kırıcı çok fazla söz sarfedebilirdim ama farkındayımki anlayış probleminiz var artık ben kimseyle arkadaş olmuyorum güvenmiyorum diyorum sizse sizi kim napsınız diyorsunuz burda 1günde tanıdınız siz bir anlayış sıkıntısı çekiyorum kavram güçlüğüm var diyerek psikoloğa gözükseniz belki sorun çözülcek heyyy arkadaşım artık yanıma yaklaşanları ben itiyorum güvenmiyorum konuşan insanlarla muhabbet kurmuyorum arkadaşım tamammı?

öff ya acaip laf sokmuşsun. çok bozuldum. nasıl da altta kalmadın. tebrikler. :46: ne enteresan ki şurada bir konu açtın onda bile sorun yaşadın. şu sanal alemde bile iletişim problemin var. davranışlarını bilemem ama herkese verdiğin cevaplar, sözlerin çok itici... kaldı ki kendin istemiyormuşsun herkesi itiyormuşsun. burada işin ne git yalnız devam et hayatına. kimse senin seviyene çıkamazzz...

bu arada sorunun şu ki insanlarla iletişimde başarılı olamadığın için, "ben iletişim kurmuyorum, ben itiyorum" yalanının arkasına sığınmışsın. aslında bunu istiyorsun istemesen başlık açmazsın. sadece başarısızılığın seni mutsuz etmiş bu yüzden de özne ben olursam ben istemiyor olurum ve asla başarısız olan reddedilen ben olmam diye düşünüyorsun. bu yazdığım kısmı ciddi bir yorumdu üzerinde düşün. ama bunu kendine konduramayacaksın çünkü karakterin bunu kabul etmez. ne zaman bunu kabul edersen o zaman sorununu aşarsın.

sen şu an kendini muhteşem insanları eksik görüyorsun. muhteşem, mükemmel bir insan olmak böyle derttir işte başa. sen buradakilere de güvenme.:34: şimdi hepsi kıskançlığından yanlış akıl verirler sana. gerçi akla ihtiyacın yok. sen fazlasından dağıtıver buradaki bizlere. nasılsa sende çok varmış. neyse ben bi psikologa gidip geliyorum. :10: sezenden bir parça gelsin herkese... "yine mi güzeliz yine mi çiçek." :115:

Ben senin anlaman için uğraşıyorum başta açılan konuyla şuan konuşulanlar çok farklı.
Hayatın boyunca diyorsan sorun sende . Ama mesele 3 5 kişiyse olay değişiyor.
Çünkü hayat uzun biri mahalleden olur biri dışardan biri okuldan .
Her ortamda bir kişidir diğerleriyle yakınlığınızı kıskanır vs.
Öyle tipler yok mu var elbette.
Ama sizin konu başlığınız bile güzel olduğunuz için dışlanmak.
Burda sorun çıkıyor çünkü insanlar sadece güzel oldukları için dışlanılmaz. Aksine güzel olanın hayranı çok olur.
Sen konunu farklı açsaydın senle farklı şeyler konuşuyor olurduk.
Sen bence güzel olduğum için böyle fikrini kaldır at .
Acaba ben neden dışlanıyorum de.
Bence daha sağlıklı olacaktır.
Şuan güvenemiyorum diyorsun 3-5 kişi yüzünden mi ?
Zaten sana makyaj yapma diyen yolunu keen arkadaşın değildi.
Sevgilisiyle ilgili olanı da boşver geriye kalan ortamların nasıl ?
İyiyse sorun sende değil o 3-5 kişide
Ama sen herkes diyorsan olay sende genel zaman diliminden bahsediyorum.
Şuanlık ben böyleyim diyorsan o zaman soğuk olmayı bırak , böyle düşünüp üzülmezsin.

wuuaaw hayat analizimi yaptı her aşamasını gördü bilge insan :)

Teşekkürler tatlım :51:
Hayat analizini yapmaya gerek yok böyle başlık açan birini normal hayatta düşünemiyorum.
Hala sen olayın güzelliğinden kaynaklandğını düşüyorsun.
Ve haddini aşıyorsun iyi niyetime rağmen :)

Ya sen farkında olmadan birşey yapmış olma ? Benim 7 yıllık arkadaşımı ben iyi tanırım Allahı var güzel kız fıstık gibi fizige ve on numara yüreğe sahip bugun benim sevgilim bişey yapsa ben kıza hiç bişey yapmam bilirim tanırım. Ancak kızdan bir hareket görürsem biter arkadaşlık.
Bence sen kendini çok hatasız ve kusursuz görüyorsun.
Mesela makyaj yapma diyen yolunu kesen onlara bişey diyemiyorum saçma geliyor. Bana makyaj yapma diyeni ben parçalardım.

söylesin ozaman yaptığımı neden sürekli aynı şeyi söylüyor benle ilşkisini bitiren beni kırmaktanmı korkuyor sence? soğuksun veya yalancısın veya şusun busun demesi yada artık sevmiyorum güvenmiyorum demesi ben daha az üzerdi 3-5 günlük bir arkadaşlık değilki üzülmeyeyim

Son düzenleme:
çok güzel arkadaşlarım oldu hatta makyajsız bile güzel olanlar ama kimse böyle kenara çekilip makyaj yapma tehtitleri almadı... ben sizi çok merak ettim doğrusu çünkü bugüne kadar gördüklerim güzel değilmiş demekki ilk defa bir güzelle karşılaşıyorum merak ettim walla sizi:ssz:

biz kadınlarda genel bi eğilim galiba bu, kadın cinsinden biri bizimle konuşmuyosa soğuk duruyosa mutlaka ya ondan güzelizdir ya da ondan güzelizdir kıskanıyodur :27:
rahatsız edici güzelliği olan bayanlar resim paylaşın yahu valla merak ettim resim aşerdim :1:

valla ben de aş erdim. :9: bir şalgam suyu bir de güzel kadın fotosu. :1: bugünkü aş erme listem de bu oldu.

söylesin ozaman yaptığımı neden sürekli aynı şeyi söylüyor benle ilşkisini bitiren beni kırmaktanmı korkuyor sence? soğuksun veya yalancısın veya şusun busun demesi yada artık sevmiyorum güvenmiyorum demesi ben daha az üzerdi 3-5 günlük bir arkadaşlık değilki üzülmeyeyim

Konu içeriğini silmek ceza sebebi canım bence geri düzelt onu :34:

$dunyanin-en-guzel-kadinlari.webp $dunyanin-en-guzel-kizi-adriana-lima.webp$dunyanin-en-guzel-kadini_348718_m.webp

Şunların hiç arkadaşı yok heralde .

Back
X