Güzel olmamak

Bu kadar estetik ameliyatı çeşidinin, dolgu botoks bakım çeşidinin bini bin para iken kimse çirkin olamaz bence :) Rahatsız olduğunuz bölgelerinizi yaptırıp aynaya baktığınızda kendinizi gayet güzel bulacağınız bir hatuna kolaylıkla dönüşebilirsiniz. Auram yok deseydiniz evet anlardım bu doğuştan gelen bir durum lakin güzelliğin, güzelleşmenin artık sadece birkaç ameliyata ve dolguya baktığı bir devirdeyiz. Çok kolay. Lütfen kompleks yapmayın kimler kimler birkaç operasyonla ciguliden adrianaya dönüşüyor . :):)

Gayet güzelsiniz. Fotoğraf çekerken açı ve ışık çok önemli. Onlara dikkat edebilirsiniz.

Aylık olağan bana güzelsin deyin konusuna hoşgeldiniz arkadaşlar 😂

Saç renginizi değiştirmelisiniz acilen.
Benı tanımadan onyargılı yorum yaptınız.. Keske guzel bı kadın olsam bunun da farkında olsaydım da keske onun ıcın atsaydım.. Ama malesef ne o kadar guzelım ne de ozguven sahibi..

Benı tanımadan onyargılı yorum yaptınız.. Keske guzel bı kadın olsam bunun da farkında olsaydım da keske onun ıcın atsaydım.. Ama malesef ne o kadar guzelım ne de ozguven sahibi..
Hiç birimiz sizi tanımıyoruz farkındasınız değil mi? Sizi tanımayan insanlarla konuşuyorsunuz burada.

Çirkin değilsiniz, sadece saç renginiz olduğunuzdan yaşlı gösteriyor sizi. Bu saçla makyajsız en güzel kadın da çirkin görünür zaten.

Saç renginiz kötü,bu saç sizi olduğunuzdan çok olgun gösteriyor.Koyu renklere yönelin.Çirkin bir kadın falan değilsiniz,herkes instagram fenomeni gibi olmak zorunda değil,aslolan doğalliktir.

Hiç birimiz sizi tanımıyoruz farkındasınız değil mi? Sizi tanımayan insanlarla konuşuyorsunuz burada.

Çirkin değilsiniz, sadece saç renginiz olduğunuzdan yaşlı gösteriyor sizi. Bu saçla makyajsız en güzel kadın da çirkin görünür zaten.
Sac rengı olarak ne tavsiye edersiniz.. Emın olun amacım sadece tavsıye almak ne yapabilirm dıye

Saç renginiz kötü,bu saç sizi olduğunuzdan çok olgun gösteriyor.Koyu renklere yönelin.Çirkin bir kadın falan değilsiniz,herkes instagram fenomeni gibi olmak zorunda değil,aslolan doğa
Saç renginiz kötü,bu saç sizi olduğunuzdan çok olgun gösteriyor.Koyu renklere yönelin.Çirkin bir kadın falan değilsiniz,herkes instagram fenomeni gibi olmak zorunda değil,aslolan doğalliktir.
Koyu renkler bıraz sert gosterıyo dediler o yuzden degıstırmıstm

Saçınız dip boyası gelmiş gibi duruyor ya tamamen boyatın ya da ombre yaptırın. Sarı saç hafif makyaj ister biraz da makyaj yaptınız mı tamamdır. Onun dışında burnunuz göze batmıyor pek maddi durumunuz yoksa illa yaptıracağım diyecek kadar bir sorun göremedim. Gamzeleriniz falan var tatlı birisiniz bence. Makyaj artı saç boyası lazım ama. Yaşınız kaç?

Koyu renk sac bıraz sert gosterıyo demıslerdı o yuzden degıstırmıstm

Saçınız dip boyası gelmiş gibi duruyor ya tamamen boyatın ya da ombre yaptırın. Sarı saç hafif makyaj ister biraz da makyaj yaptınız mı tamamdır. Onun dışında burnunuz göze batmıyor pek maddi durumunuz yoksa illa yaptıracağım diyecek kadar bir sorun göremedim. Gamzeleriniz falan var tatlı birisiniz bence. Makyaj artı saç boyası lazım ama. Yaşınız kaç?
Tesekkur ederım 32 yasındayım

Herkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..birde ekleme yapayım gozumde bır sorun var gıbı degıl mı dr gıtmıstım bır sıkıntı yok dedı ama bakıslarımda var bır gariplik 😒
Her şeyden önce çok güzel gülüşünüz var size çok yakışmış. İnsana en çok yakışan şey gülümsemektir, bence gayet hoşsunuz. Kendinizi sevin.

Sac rengı olarak ne tavsiye edersiniz.. Emın olun amacım sadece tavsıye almak ne yapabilirm dıye
Daha koyu tonlar yüzünüzü daha canlı gösterir. Çikolata kahveler hatta kestane falan ten renginize daha çok yakışacaktır eminim. Karamellerden sarılardan uzak durmalısınız. Hatta bence insana en çok yakışan kendi saç rengidir, beyazınız falan çok yoğun değilse doğala dönün. Karşı cins beğenisi de artık daha çok bu yöne evriliyor bence. Gözlemlediğim kadarıyla erkekler tornadan çıkmış barbi bebeklerden uzaklaşıyor, daha doğal kadınlara yöneliyor.

Koyu renk sac bıraz sert gosterıyo demıslerdı o yuzden degıstırmıstm
Onu her önlerine gelene söylüyorlar aldırmayın. Başka bir şey bildikleri yok, koyu renk sert gösteriyor diye diye ortalık tarık mengüç gibi kadınlarla doldu 😂

Ek:tarık mengüç kısmı size değil sadece tespit 😉

Back
X