- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz once bir erkek arkadasinizdan ayrilin. Niye boyle bir adamla birliktesiniz? Baska kimse sizinle olmak istemez diye mi dusunuyorsunuz? Estetik yerine terapi alin, erkek arkadasinizdan da kurtulun.Herkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..birde ekleme yapayım gozumde bır sorun var gıbı degıl mı dr gıtmıstım bır sıkıntı yok dedı ama bakıslarımda var bır gariplik![]()
Cidden 45 küsuru nasıl gördünüz o kadar da görünmüyor yani.Güzellik ve çirkinlikten ziyade bakımsız görünüyorsunuz. 32 yasında oldugunuzu söylemişsiniz ben rahat 45 küsür sandım. Siz bence burun, göz demeden bakım yapmaya özen gösterin.
Yazmıslar zaten sac renginiz güzel degil ve size gitmemis.
Tamam size göre görünmüyor. Bana göre görünüyor.Cidden 45 küsuru nasıl gördünüz o kadar da görünmüyor yani.
Ben gayet güzel ve tatlı buldum sizi. Biraz makyaj ve cilve de ekledik mi 10 numara tamamdır :))Herkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..birde ekleme yapayım gozumde bır sorun var gıbı degıl mı dr gıtmıstım bır sıkıntı yok dedı ama bakıslarımda var bır gariplik![]()
Yo hayır yani sinirle demedim yanlış anlamayın. Yani fotoğraf da öyle görünmesine şaşırdım o kadar. Birde belki konu sahibi onu okuyunca üzülür diye yazdım sanırım kusura bakmayınTamam size göre görünmüyor. Bana göre görünüyor.
Siz bence takıntılı hastalık hastası birisiniz başka yorum yok.Herkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..birde ekleme yapayım gozumde bır sorun var gıbı degıl mı dr gıtmıstım bır sıkıntı yok dedı ama bakıslarımda var bır gariplik![]()
Bu tip sorulara ben insanlar üzülür mü, canı sıkılır mı diye yaklaşmıyorum. Adı üstünde eleştiri. Bunu kaldıramayacaksa sormaması gerekir.Yo hayır yani sinirle demedim yanlış anlamayın. Yani fotoğraf da öyle görünmesine şaşırdım o kadar. Birde belki konu sahibi onu okuyunca üzülür diye yazdım sanırım kusura bakmayın
Evet daha once boyle bı takıntım yoktu cunkı
tek derdimiz güzellik olsaydı keşkeBenim bu güzellik takıntım sanırım kendimle barışık olmamla alakalı ya kakalkdlkda
Ben güzel bir kadın değilim yani bu işin bencesi bile yok degilim dümdüz değilim.
Siz de bakınca güzel bir kadın değilsiniz ama çirkin de degilsiniz :)
Gerçekten bunu bu kadar takacak ne var ben anlamıyorum.
Makyaj ve bakımdan hiç anlamam, anlayan arkadaşlarımız yardımcı olacaktır, bence sizin sorununuz güzel olmamak değil, yüzünüz solgun duruyor, bu da saç renginizin sürekli makyaj isteyen bir ton olmasından sanki.Herkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..birde ekleme yapayım gozumde bır sorun var gıbı degıl mı dr gıtmıstım bır sıkıntı yok dedı ama bakıslarımda var bır gariplik![]()