Güzel olmamak

Şimdi arkadaşlar güzellik mevzusu için bunu onaylatma ihtiyacı neden ya ?
Aynaya baktığında herkes kendini biliyordur bence, ben hiç bir arkadaşıma sormam güzel miyim diye, çünkü degilim :D
Ne bileyim ayna denen bir eşya var bakınca ne oldugunu görüyorsun zaten.
Hani standart güzellik algısı da bariz belliyken.
Ne bileyim ilginç geliyor bana hep.

Çok hoşsunuz gülüşünüz çok güzel. Yuzunuzde gözlerinizi vurgulayabilirsiniz ama makyaja da pek gerek yok yani makyajsız haliniz de çok hoş. Instagramda aynı burun aynı dudak aynı göz aynı kaş göre göre tek güzel surat o zanneder oldu millet. 5 sene sonra artık o surat tipi moda olmaktan çıkacak. Estetik yaptırmayın bence yüzünüzün kendi içinde bir estetiği bir uyumu var zaten.

Gayet hoşsunuz şayet profildeki sizseniz. En azından kaşınız,dudağınız size has. Hic alinmamışçasına kapkalin çizilmiş kaşlarınız,ari sokmuş gibi kapanmayan dudaklarınız yok. Evet bunlar güzellik gibi dayatılıyor ama inanın herkes birbirine benziyor artık tek tornadan cıkmış gibi. Estetik yapılan burunlar bile birbirinin aynı artık. Hic güzel görünmüyor yukarıda yazdıklarımın kombinasyonu inanın bana. Ufak dokunuşlar olabilir ama fazlası da absürt duruyor.
Kendinizle barışın derim bence zira bu estetik kaygıların sonu yok inanin. Burnunuzu yaptırsanız baska birşeye takılacaksinız ki bence burnunuz da normal bu arada.

Saç renginizi acil değiştirin, herkes de bu saç rengi çoğu kişiye yakışmıyor da. Koyu renk bir saç ,yüzünüz de solgun duruyor. Çirkin falan değilsiniz sadece bakıma parlamaya ihtiyacınız var.

Çirkin değilsiniz hatta hoş bir kadınsınız bence, gülüşünüzü, çene yanak yapınızı vs özellikle güzel buldum ben. Sadece göz çevreniz çok morarmış ama gaza gelip gözaltı ışık dolgusu yaptırmayın kendinize, bence tehlikeli bir işlem ve yaptırıp sonuç elde edemeyen tanıdıklarım var. Göz çevreniz için düzgün bir kapatıcı ve göz pınarlarına aydınlatıcı uygulayın günlük makyajda aşırı fark yaratır. Bi de saçlarınız biraz yıpranmış daha koyu bir renge dönüp dinlendirseniz iyi olur sanki
Çiğ
Makyaj ve bakımdan hiç anlamam, anlayan arkadaşlarımız yardımcı olacaktır, bence sizin sorununuz güzel olmamak değil, yüzünüz solgun duruyor, bu da saç renginizin sürekli makyaj isteyen bir ton olmasından sanki.

Bu saç rengini kullanacaksanız hafif bir fondöten, soft tonlarda bir ruj, bir eyeliner rimel dokunuşu lazım, sizde benim gibi makyaj ve bakım bilmeyenlerdenseniz Cilt Bakımı bölümünde sürekli aktif olan arkadaşların konuları var, onları takip edip bilgilenebilirsiniz.

Ayrıca video kanallarında yüzümüzde kusurlu bulduğumuz yerleri makyaj hileleriyle kamufle etme teknikleriyle ilgili videolar var, örneğin ince dudakların dolgun görünmesi, burnun daha ince gösterilmesi, elmacık kemiklerini belirginleştirme vs gibi.
Tabıkı ederım.. Sagolun😊

guzelsjniz ama bence sari sac magdurusunuz ..sunun icin diyorum burda da arkadaslae saric sacin makyaj istedigini soylerler

bence sac renginiizi degisttirebilirsiniz

yoksa gayet guzelsiniz :super:

Şimdi arkadaşlar güzellik mevzusu için bunu onaylatma ihtiyacı neden ya ?
Aynaya baktığında herkes kendini biliyordur bence, ben hiç bir arkadaşıma sormam güzel miyim diye, çünkü degilim :D
Ne bileyim ayna denen bir eşya var bakınca ne oldugunu görüyorsun zaten.
Hani standart güzellik algısı da bariz belliyken.
Ne bileyim ilginç geliyor bana hep.

Ya zaten kim kime guzel değilsin der. Hele gercekteki arkadas ortaminda dendigini hiç duymadim guzel olmasa bile cevresi tarafindan begenilir herkes.(kavga cikmadiysa😂)
Foto koyup sormak cok yanlis çoğu kişi cirkinsin dese psikolojik olarak zaten kotu bir hale gelecektir kendisi de. Çoğu kimse bunu yapmak istemez.

Ve evet herkes kendini biliyor aslinda, buraya konu acip guzel olmadigini soyleyenleri güzel buldugum hiç olmadi (cirkin bulmuyorum sadece ortalama) ama fotografini gordugum bir uye var, guzel miyim diye sormuyordu o ama o güzel bir kadin kendini de biliyordu gayet. 😬

Kendinizle barisiksaniz nasil güzellik takıntılı oluyorsunuz anlayamadim? Bu arada ciddiyim dalga vb amaçlı sormuyorum😄
Ben güzellik takıntılıyım demedim ki.
Güzellik takıntım yok dedim.
Mesajın devamında zaten yazıyor.
Güzellik takıntım aslında kendime dair bir vurgu degildi.
Gerçekten hiç umursamadıgım bir durum .
Mesajı yazarken ''takıntısı ''yazacakken takıntım yazmışım

Ben güzellik takıntılıyım demedim ki.
Güzellik takıntım yok dedim.
Mesajın devamında zaten yazıyor.
Güzellik takıntım aslında kendime dair bir vurgu degildi.
Gerçekten hiç umursamadıgım bir durum .
Benim bu güzellik takıntım sanırım kendimle barışık olmamla alakalı ya kakalkdlkda
Bunu okuyunca ve devaminda yazdıklarınizi okuyunca zaten anlamadim o nedenle sordum

Herkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..birde ekleme yapayım gozumde bır sorun var gıbı degıl mı dr gıtmıstım bır sıkıntı yok dedı ama bakıslarımda var bır gariplik 😒
bence saçınızı bu renk kullanmayın
çok çiğ duruyor
bu renk kullanılır ama sürekli fönlü saçla sürekli makyajla kullanırsanız...haber spikerleri gibi..
saçınız da koyu sanırım alttan koyu çokmış, bu hoş görünmüyor göze.

onun dışında bence benden güzelsiniz:KK70: rahat olun. hem çirkin olsanız ne olacaktı ki?

Buraya çirkinim diye konu açanlar biraz pohpohlanmak istiyor bence. Yeterince övdüyseniz çıkın, kasıyor. :KK8:

tipsiz değilsin, hiç koyu renk kıvırcık saç denedin mi? veya koyu renk + dalgalı. daha genç gösterir.

Sarı saç insanı gerçekten soluk gösteriyor. Çoğu kişiye yakışmıyor bence, kuaförler para için gel yapalım diyor, popüler kültür de sarı sarı diye millete iteliyor.

Herkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..birde ekleme yapayım gozumde bır sorun var gıbı degıl mı dr gıtmıstım bır sıkıntı yok dedı ama bakıslarımda var bır gariplik 😒
Bence oldukça güzel bir kadınsın senin özgüvenini düşüren birileri var belli ki çok para harcamadan küçük dokunuşlar kendini iyi hissettirebilir mesela saçlarını kahverengi gibi bir renge boyayabilirsin ve kaynak saç yaptırabilirsin uzun saç cidden çok iyi hissettiriyor ipek kirpik ve çok doğal kaş yaptırabilirsin bunlar uygun oluyor hele de İstanbuldaysan

(Microblading kaş ) ben de sarışınım ve kaşım yok ama bu işlem mükemmel bişey kaşım var resmen artık :)​

Sarı saç insanı gerçekten soluk gösteriyor. Çoğu kişiye yakışmıyor bence, kuaförler para için gel yapalım diyor, popüler kültür de sarı sarı diye millete iteliyor.
Ben neredeyse her rengı kullanmış biri olarak elçin sangunun saç rengını kendime en çok yakıştırdığım renk olduğuna karar verdim
Buğday tenli ve renkli gözlüyüm
Siyah ta ten rengim açık görünüyor ama burnum kocaman oluyor
Sarı da bildiğiniz yıldız tilbe gibi oluyorum😬
Makyajsız çıkılmıyor ve daha sanki olgun gösteriyor

Şimdi ki saç rengım bir kalem gözlere belirgin bir ruj acayıp güzel oluyor

Deneye deneye bulunuyor
Konu sahıbı bence de güzel zaten ben kadınların hepsının güzel oldugunu düşünüyorum sadece saç rengi yanlış kıyafet seçimi kötü olabılıyor

sarının dip boya gibi bir sorunu da var, sapsarı yapıyorlar ve dipten siyah saç çıkınca fazla kötü bir görüntü ortaya çıkıyor. e saç da devamlı uzayan bişey olduğundan, sık sık dip boya yapılması gerekiyor. saçı sarı yapmışsın, dipten 1 cm bile siyah çıksa at çöpe gitsin, berbat bi görüntü bence. orijinal sarışınlarda dipten simsiyah çıkmadığı için bi tık daha makul bir görüntü. ama koyu renkler o dipten çıkan saç olayını kamufle edebiliyor.

sarının dip boya gibi bir sorunu da var, sapsarı yapıyorlar ve dipten siyah saç çıkınca fazla kötü bir görüntü ortaya çıkıyor. e saç da devamlı uzayan bişey olduğundan, sık sık dip boya yapılması gerekiyor. saçı sarı yapmışsın, dipten 1 cm bile siyah çıksa at çöpe gitsin, berbat bi görüntü bence. orijinal sarışınlarda dipten simsiyah çıkmadığı için bi tık daha makul bir görüntü. ama koyu renkler o dipten çıkan saç olayını kamufle edebiliyor.

(Sacimin dolaşikligina sey yapmayin.😬 Daha once KKda saç boyama konusuna attigim fotoydu)

Kendi saç rengim bu belli renk ismi veremiyorum o yuzden foto attim ve bu renge bile dibi cikmiş sari kotu gorunuyordu ve ben bunun farkinda degildim. 😬 Siyah olmasa da kotu gorunuyor.
Bence herkese en çok kendi rengi yakisiyor. Keşke birileri beni çoook daha once uyarsaydi ve sacma sapan sari renkle dolaşmasaydim diyorum. 😂
Her acik renk sac+ renkli göze sari yap sari yap diyorlar kuaforler de dahil, bana kendi rengim çoook daha guzel yakisiyormuş meger. 🙄

Eklentiler

• Screenshot_20221018-162034~2.webp
    Screenshot_20221018-162034~2.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 86
(Sacimin dolaşikligina sey yapmayin.😬 Daha once KKda saç boyama konusuna attigim fotoydu)

Kendi saç rengim bu belli renk ismi veremiyorum o yuzden foto attim ve bu renge bile dibi cikmiş sari kotu gorunuyordu ve ben bunun farkinda degildim. 😬 Siyah olmasa da kotu gorunuyor.
Bence herkese en çok kendi rengi yakisiyor. Keşke birileri beni çoook daha once uyarsaydi ve sacma sapan sari renkle dolaşmasaydim diyorum. 😂
Her acik renk sac+ renkli göze sari yap sari yap diyorlar kuaforler de dahil, bana kendi rengim çoook daha guzel yakisiyormuş meger. 🙄
Harika bir renk bu renk saçım olsa taht yaptırırım ona😂
Acayıp güzel buluyorum turuncu renkli insanları 🥰

Çilleri bile çok yakışıyor

Back
X