Güzel olmamak

Harika bir renk bu renk saçım olsa taht yaptırırım ona😂
Acayıp güzel buluyorum turuncu renkli insanları 🥰

Çilleri bile çok yakışıyor

Turuncu mu emin degilim burada biri irlanda kizili demisti ama sanki onlar daha bir kizil. Kizil kumral ya da balli Kumral diyorum bazen ama o da tam tutmuyor sanirim. 😬 Bu renge isim takildi mi acaba. 😂

Turuncu mu emin degilim burada biri irlanda kizili demisti ama sanki onlar daha bir kizil. Kizil kumral ya da balli Kumral diyorum bazen ama o da tam tutmuyor sanirim. 😬 Bu renge isim takildi mi acaba. 😂
İrlanda kızılı dediğiniz gibi sanki daha kızıl
Norveç kızılı da olabılır🙈

Sanki onlar da kızıl dimi
Çok çok güzel 🧿 nazar değmesin

Güzel olmak zorunda olmadığımızı farkedince bir rahatlama geliyor aslında. Sizi olduğunuz gibi kabul edemeyen insanlarla zaman harcamasanız keşke.

33 yaşında olmama rağmen 40 gösteriyorsun diyorlar..
Henüz evlen(e)medigim için anneme göre kız kurusuyum.
En son göğüs dekoltesini 5 yıl önce giymiştim sanırım.
Ellerim ve ayaklarım büyük misal..
Yapı olarak kilolu değilim ama iriyim.
Babam ne zaman kendisine bir gömlek alsa bir tane de bana alir.
Bazen kadın olduğumu unutur.🤣
2 seneyi geçti ne bir sevgilim oldu ne bir teklif aldım.
Profildeki sen isen fazla evham yapıyorsun.
Cadde boyu çıktığında hepsi senin gibi zaten bacım.

Sarı saç insanı gerçekten soluk gösteriyor. Çoğu kişiye yakışmıyor bence, kuaförler para için gel yapalım diyor, popüler kültür de sarı sarı diye millete iteliyor.
Sarı saç herkese gitmez, ben buğday tenliyim bilmem kaç yıl önce saçları bakır rengi yapayım dedim ilk defa saç açma işlemi yapıldı, kızıl da akan kafada durmayan bir renk 🤣 zamanla boya akınca o saçlar bir acayip sarımtrak oldu kurban olam maymuna döndüm:KK70:
Daha mı asla saç açtırmıyorum, kumral tonlarda kendim boyuyorum, seçtiğiniz saç rengi, saç kesiminiz, kullandığınız ruj ve far tonları, giyim tarzınız sizi olduğunuzdan yaşlı da gösteriyor genç de.

Konu sahibesinin hem saç rengini değiştirmesi, hem yüzüne biraz canlılık kazandırması hem de giyim tarzını yenilemesi lazım bence.

Sarı saç insanı gerçekten soluk gösteriyor. Çoğu kişiye yakışmıyor bence, kuaförler para için gel yapalım diyor, popüler kültür de sarı sarı diye millete iteliyor.
15 senedir sarı sacli olan ben yoruma üzüldüm 😂😅 yakışana gerckten cok yakisiyor sarının tonlarida cok önemli. Beyaz tene sari saçı yok yakıştıranlardanim. Tabiiki az bi makyajla harika oluyor

Herkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..birde ekleme yapayım gozumde bır sorun var gıbı degıl mı dr gıtmıstım bır sıkıntı yok dedı ama bakıslarımda var bır gariplik 😒

Gayette güzelsiniz, estetiğe de ihtiyacınız yok bence
Biraz değişim gerekebilir, saç renginizi ve modelinizi değiştirirseniz göreceksiniz :)

15 senedir sarı sacli olan ben yoruma üzüldüm 😂😅 yakışana gerckten cok yakisiyor sarının tonlarida cok önemli. Beyaz tene sari saçı yok yakıştıranlardanim. Tabiiki az bi makyajla harika oluyor

Estağfurullah, yakışanlar da var mutlaka onlardan birisiniz belli ki:21:foto isterler valla atmayın her konuda artık foto at foto at

Bence oldukça güzel bir kadınsın senin özgüvenini düşüren birileri var belli ki çok para harcamadan küçük dokunuşlar kendini iyi hissettirebilir mesela saçlarını kahverengi gibi bir renge boyayabilirsin ve kaynak saç yaptırabilirsin uzun saç cidden çok iyi hissettiriyor ipek kirpik ve çok doğal kaş yaptırabilirsin bunlar uygun oluyor hele de İstanbuldaysan

(Microblading kaş ) ben de sarışınım ve kaşım yok ama bu işlem mükemmel bişey kaşım var resmen artık :)​

Ayni dertten muzdariptim kaşım yoktu beyaz ten ve renkli göz sarışın hatun kısmına giriyorum vee bende microblading yaptrdim daha iyi oldu

Sarı saç herkese gitmez, ben buğday tenliyim bilmem kaç yıl önce saçları bakır rengi yapayım dedim ilk defa saç açma işlemi yapıldı, kızıl da akan kafada durmayan bir renk 🤣 zamanla boya akınca o saçlar bir acayip sarımtrak oldu kurban olam maymuna döndüm:KK70:
Daha mı asla saç açtırmıyorum, kumral tonlarda kendim boyuyorum, seçtiğiniz saç rengi, saç kesiminiz, kullandığınız ruj ve far tonları, giyim tarzınız sizi olduğunuzdan yaşlı da gösteriyor genç de.

Konu sahibesinin hem saç rengini değiştirmesi, hem yüzüne biraz canlılık kazandırması hem de giyim tarzını yenilemesi lazım bence.

Valla hep kuaförlere sebep her gelene saçına ışıltı yapalım bilmem ne rengi yapalım kızıl sarı marı balyaj yapalım diyorlar sonra o boyalar akınca o ışıltılar kaka rengine dönüyor. Saçında moroz renkte çizgilerle kalıyorsun. JLO ışıltısı, Shakira kızılı mızılı yalan toptan onları profesyonel kuaförleri var 24 saat emirlerinde bu oyuna gelmein kızlar :halay:

Estağfurullah, yakışanlar da var mutlaka onlardan birisiniz belli ki:21:foto isterler valla atmayın her konuda artık foto at foto at
Yok zaten sknti yapmadim yorumunuza guzellik ve tercih goreceli bi kavram ama bazen dediğiniz gibi bi sarılar goruyoruz aboww🙈 yani ten rengine göre yapilmasi taraftariyim sarı renginde. Cilt rengim nötr degil daha canli ve soguk sarılar cok asiri guzel duruyor bende. Sicak sarilarida maalesef yakistirmiyorum kendime. Platinide seviyorum yakisiyor. Yani kendine yakisanida bilmek gerekir

ya ben esmerim mesela, tenim bronz.
severim de sarı-turuncu saçları bayılıyorum hatta. ama teni, tarzı uygun olup o renk yakışan kadınlarda seviyorum. başkasında sevdiğim şeylerin çoğu bana uygun şeyler değil ki....

benim saçlarım her ay 2 santimden az uzamaz hele hele 20li yaşlardayken 2 ayrı kancalı tokayla ancak topluyordum, fışkırıyordu... (sonra tedaviler döktü saçlarımı maalesef)
şimdi de artık beyazlarım var

şimdi ben bu ten rengine, bu bele kadar saça, bu uzama hızına nasıl saç boyayayım? ben saçı zor toplayan ve 0 makyaj dolaşan bir insanım. boyalı saç bakım isteyen bir realite.
bir kere katran karası saçı açmadan boyamıyorlar...hepsi ayrı dert.

her gittiğim kuaförde ilk laf bu "abla boyayalım"
sarı zaten şaşmaz...
kızıl modayken kızıla derlerdi, shakira'nın petek dinçöz'ün karamel gezdiği zamanlar karamel derlerdi, eskiden röfle vardı röfle derlerdi, sonra balyaj moda oldu balyaj yapalım ablaaa, sonra ombre moda oldu...

ay yoruldum.

Valla hep kuaförlere sebep her gelene saçına ışıltı yapalım bilmem ne rengi yapalım kızıl sarı marı balyaj yapalım diyorlar sonra o boyalar akınca o ışıltılar kaka rengine dönüyor. Saçında moroz renkte çizgilerle kalıyorsun. JLO ışıltısı, Shakira kızılı mızılı yalan toptan onları profesyonel kuaförleri var 24 saat emirlerinde bu oyuna gelmein kızlar :halay:
Kuaförler alınmasın ama sarı saç istiyorum, şu ton saç rengi veya şu kesim saç kesimi istiyorum diyenlere o istekler kötü duracaksa bu size gitmez, günlük kullanımda pişman olursunuz teninize bu renkler, yüzünüze şu kesimler gider demeleri lazım.

Bakır rengini ben istedim kuaförüm arkadaşımdı kırmadı yaptı, baştan çok güzeldi yalan yok ama boya akmaya başlayınca :KK70::KK70:
Bir de bazı tonlar makyaj istiyor makyaj yapmayan biriyseniz sarılardan kızıllardan uzak durmanız gerekiyor.

Merhaba bence güzelsiniz ama değişiklik yapıp daha iyi hissetmek isterseniz , burun estetiği ve dudak dolgusunu tavsiye ederim . Burun estetiği tavsiye edilmemiş ama söyle diyebilirim bence insanı cokkk değiştiren bişey . Ben yeniden doğdum resmen . İmkanım oldukça paramı ayırıp dolgu da yaptırıyorum . Bunun dışında kaşima pudralama ve dudagima renklendirme yaptırmıştım daha bakımlı gösteriyor ve daha iyi hissetmemi sağlıyor . Şimdi estetik fiyatları çok yukseldi ben bedavaya yaptırmışım burnumu diyorum keske göğüslerimi de yaptırsaydım ama benim için de hayal su an :(

Akın yapınız genis oldugu için kahkül kullanmanızı tavsiye ederim. Daha hos gorunecektir. Sac rengini de degiştirin bence dogal kestane gibi renkleri tercih ederseniz guzel gorunecektir.

Herkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..birde ekleme yapayım gozumde bır sorun var gıbı degıl mı dr gıtmıstım bır sıkıntı yok dedı ama bakıslarımda var bır gariplik 😒

Dürüstçe yorum yapalım size yardımı olsun çirkin değilsiniz kesinlikle sadece ilk bakışta o etkiyi yaratan albeni çekicilik yok gibi bu da biraz bakim kıyafet secimi makyaj tekniği yardımı ile kazanilabilir eğer çok yakışıklı egosu tavan tiplerin ilgisini çekmeye çalışıyorsanız size kendinizi cirkin gibi hissetttirebilir ama ortalama olarak normal bir güzelliğiniz var biraz kıyafet secimi sac kesimi ve makyaj ile değişime gidin derim

Back
X