Öğlen konunuzu görmüş yorum atamamıştım şimdi yazayım dedim.
Gayet hoş bir kadınsınız. Gülüşünüz çok sempatik ve gülümsemenizden bile iyi, samimi bir insan izlenimi aldım. Ama sarı saç bence sizde olmamış. Sarı saç direk makyaj ve bakım isteyen bir renk. Yapmadığında yüzü çok solgun ve hasta gösteriyor. Bence sizde de öyle. Yaşınızı büyük göstermiş ve çok solgunlaştırmış. Çikolata kahvesi gibi bir ton size güzel gidebilir. Birde bence açık saçta sizde daha hoş durur. Belki önlerde biraz perçemle yüze haraketlilikte gelir.
Güzellik aslında bakımlı olmak, kendine yakışanı giymek, yakıştığı şekilde saç ve makyaj yapmaktan ibaret. Ve bence en önemlisi çevreye verdiğin enerji, aura. Çevremde bir sürü ortalama güzellikte diyebileceğim kadın var ama kendileriyle o kadar barışıklar ve enerjileri, neşeleri o kadar güzel ki insan o kişinin etkisine girip çekiliyor. Ben bunu birkaç ay önce tanıştığım bir arkadaşımda çok net fark ettim. Kız gayet ortalama dışarıdan bakıldığında. Ama sohbet etmeye başlayınca neşesi, tatlı dili, enerjisi ortamı ısıtıyor. Kız kendine de bakıyor. Güzel giyiniyor, fiziği güzel, hafif bir makyajla olayı tamamlıyor aslında.
Yani ilk adım başkalarına aldırmadan kendi güzelliğimizin, potansiyelimizin farkına varmak. İkinci adım dış görünüşe dikkat etmek. Üçüncü adım çevreye güzel enerji vermek, neşeli olmak, gülümseyebilmek.