Güzel olmamak

Herkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..birde ekleme yapayım gozumde bır sorun var gıbı degıl mı dr gıtmıstım bır sıkıntı yok dedı ama bakıslarımda var bır gariplik 😒
Bence hiç takılma kendini sev önemli olan senin kendini olduğun gibi görmen ve kabul edip sevmen

Valla gamzeli falan gayet hoş kadınsınız. Burnunuzu yaptırmak istiyorsanız yaptırın ama o da çok göze batmıyor. Size sadece şunu söyleyebilirim, güzellik dediğimiz şey aura aslında. Ben kendimi pek güzel bulmam, ama zekiyimdir, problem çözme becerim yüksektir, çok adaletliyimdir. Girdiğim ortamlarda da bu özelliklerimle öne çıkarım. Şimdi evliyim ama bekarken her girdiğim ortamda muhakkak birilerinin ilgisini çekerdim. Siz güzelliklerinizin farkına varın, kendinize değer verin. Ben şeye çok inanırım, "ben her şeyin en iyisine layığım" inancını taşır ve ona göre yaşarsanız hayat size verebileceği en güzel şeyi veriyor.
Şahane bir bakış açısı. Size katılıyorum 😉⭐

Çok enteresan burda çirkinim konusu açan tüm kadınlar güzel çıkıyor 🙃 ben kesinlikle çok güzel değilim ama insanlar beni çok hoş bulur bence bu enerjimizle alakalı her zaman gülümsemek ve kendinden emin yürümek bi de saçlarınıza havalı fönler çekebilirsiniz enerjinizi kesinlikle yükseltir
Kesinlikle enerji ve aura tüm güzelliğin üstünde tamamen o etkili

Back
X