• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güzel olup yalniz olmak?

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Kizlar cok sacma olcak ama aranizda ben güzelimdir hosumdur ama erkeklerden cikma ya da evlilik teklifi almiyorum diyen var mi? Bir senedir pandemiyle mi alakali bilmiyorum kimseden teklif ya da iltifat almiyorum. Aslinda biriyle tanisabilcek bir ortamim yok su anda evdeyiz hepimiz zaten ama burda bazi arkadaslar markette yolda falan da tanisiyor birileriyle. Acaba yaslandim ya da cekici güzel bir kiz degilim ondan mi kimse tanismaya adim atmiyor diyorum üzülmeye basladim. Ya da bu durum normal mi? Güzel kizlar size cikma ya da tanisma teklifi geliyor mu? Bu isler nasil oluyor bu aralar? Pandemi süresince biriyle tanistiniz mi tanistiysaniz nerde nasil? Hayatin erkekten mi ibaretciler yazmasinlar gerek yok:) Cünkü yasim 33, hayatimi biriyle birlestirmek istiyorum.

Erkeklerin gelip selam sevgili olalim mi? Demesini mi bekliyorsunuz?
Yani duvar gibi sert duruyorsaniz, iletişime kapali gorunuyorsaniz ee guzel de olunca terslenmek veya reddedilmekten korkabilerler.
Biraz da sizden ışık görmesi lazim adamlarin. Birini begendiyseniz iletisime acik olun, guler yuzlu olun karsidakina cesaret verin.

İletişime acik, sicak kanli, sohbetli, guler yuzlu ve guzel bir kadinin etrafinda erkek olmamasi imkansiz diyorum o kadar net İMKANSİZ.

Erkeklerin gelip selam sevgili olalim mi? Demesini mi bekliyorsunuz?
Yani duvar gibi sert duruyorsaniz, iletişime kapali gorunuyorsaniz ee guzel de olunca terslenmek veya reddedilmekten korkabilerler.
Biraz da sizden ışık görmesi lazim adamlarin. Birini begendiyseniz iletisime acik olun, guler yuzlu olun karsidakina cesaret verin.

İletişime acik, sicak kanli, sohbetli, guler yuzlu ve guzel bir kadinin etrafinda erkek olmamasi imkansiz diyorum o kadar net İMKANSİZ.
Bilmiyorum ki aslinda güler yüzlüyümdür öyle derler. Önceden oluyordu ama bir senedir tik yok :) acaba su an ortam olmadigi icin mi? ama tanisan markette falan da tanisiyor. Belki evde oturmaktan icime kapanmis özgüvensiz bir imaj ciziyorda olabilirim

Valla ben de güzelim, hosum, gönül ilişkisi kurma konusunda iyiyimdir. Ama evde oturup da birinin bana aşık olmasını beklemiyorum.
Birileriyle tanışmadan nasıl senden hoslanmalarini bekleyebilirsin ki? Güzel olsan da karşı apartman komşun camdan senin güzelliğine aşık olsa bile binana gelip de kapını tiklatmaz.
Birileriyle tanışmak istiyorsan sosyalles, pandemi var, evet. Sen de maskeyle sosyalleş:)) internette insanlarla tanisabilecegin zoomlara,online kurslara falan katil

Sokakta markette tanışmak nasıl oluyor bilemedim ama markette ve sokakta gordügü kıza iltifat eden erkekte ne bileyim.

tabiki pandemiden oturu sosyal hayatlarımız kısıtlanmış şu anda. karşınıza birinin çıkmaması normal.

arkadaslarınız varsa cevrelerinden düzgun birileriyle sizi tanıştırmalarını isteyebilirsiniz.

Şu pandemi de baska yol gelmedi aklima.

Sokakta markette tanışmak nasıl oluyor bilemedim ama markette ve sokakta gordügü kıza iltifat eden erkekte ne bileyim.

tabiki pandemiden oturu sosyal hayatlarımız kısıtlanmış şu anda. karşınıza birinin çıkmaması normal.

arkadaslarınız varsa cevrelerinden düzgun birileriyle sizi tanıştırmalarını isteyebilirsiniz.

Şu pandemi de baska yol gelmedi aklima.
Markette tanisanlar var dedigim, hani bazen burda esleriyle cok alakasiz aniden tanistigini anlatan üyeler varya o sekilde dedim. Arkadaslarimin bekar arkadasi yok, cok israr da edemiyorum hem.

Çirkinler niye konudan dışlandı şimdi ya 😅 Onlara direkt gelmiyordur diye mi düşündünüz acaba?
Hayir aslinda o sekilde sormadim. Güzellere de teklif gelmiyorsa belki erkekler degismistir kizlardan adim atmalarini bekliyorlardir diye:) Yani güzellere de teklif gelmiyorsa, anormal bir durum yokmus kendimde diyecegim:)

Valla ben de güzelim, hosum, gönül ilişkisi kurma konusunda iyiyimdir. Ama evde oturup da birinin bana aşık olmasını beklemiyorum.
Birileriyle tanışmadan nasıl senden hoslanmalarini bekleyebilirsin ki? Güzel olsan da karşı apartman komşun camdan senin güzelliğine aşık olsa bile binana gelip de kapını tiklatmaz.
Birileriyle tanışmak istiyorsan sosyalles, pandemi var, evet. Sen de maskeyle sosyalleş:)) internette insanlarla tanisabilecegin zoomlara,online kurslara falan katil
Birkac kursa katildim, orda da herkes cekingendi. Bir sey olmadi yani. Ilk adimi ben mi atayim ne yapayim?:)

Hayir aslinda o sekilde sormadim. Güzellere de teklif gelmiyorsa belki erkekler degismistir kizlardan adim atmalarini bekliyorlardir diye:) Yani güzellere de teklif gelmiyorsa, anormal bir durum yokmus kendimde diyecegim:)
Çok da bir şey demek istemiyorum bu konularla ilgili ama yine de, güzellik gibi göreceli bir durumu gözünüzde çok abartmayın. Siz kendinize güzel geliyor olabilirsiniz ama belki bir başkasına çirkin geliyorsunuzdur.

Çok da iddialı konuşmamak gerekir yani.

Çok da bir şey demek istemiyorum bu konularla ilgili ama yine de, güzellik gibi göreceli bir durumu gözünüzde çok abartmayın. Siz kendinize güzel geliyor olabilirsiniz ama belki bir başkasına çirkin geliyorsunuzdur.

Çok da iddialı konuşmamak gerekir yani.
Tam tersini kastettim aslinda, basliktan yanlis anlasildi galiba. Cok cirkinmiyim de kimse adim atmiyor demek istedim.

Cama pankart yaptırın, gelen geçen görünce iltifat eder😂
Yahu evdeyiz, duvarlarla flörtleşecek haliniz yok.
Bu dönemde markette, yolda yanışanlar da maskeden geriye 3 5 cm kalıyor, saç kısaysa kadın olduğunu anlamak zor hele kış günü, onlar nefes alsın yeter konumundaki apaçidir herhalde.

Back
X