güzel olup yalniz olmak?

Ben hiç numara vermedim. Demek ki karşılaşmadık. Sizin babanne baya tatlı dilli biri sanırım baya bir numara aldığına göre:) Aslında erkekler kızlarla konuşmak için bebek, evcil hayvan falan gezdiriyor ya kucağında filmlerde, onun yerine babanne, ananne ile gezmeli. Güzel taktik:)

Evet şöyle masum, kibar, nur yüzlü bir babaanne, anneanne oldukça işe yarar aslinda. 😬😬

Kizlar cok sacma olcak ama aranizda ben güzelimdir hosumdur ama erkeklerden cikma ya da evlilik teklifi almiyorum diyen var mi? Bir senedir pandemiyle mi alakali bilmiyorum kimseden teklif ya da iltifat almiyorum. Aslinda biriyle tanisabilcek bir ortamim yok su anda evdeyiz hepimiz zaten ama burda bazi arkadaslar markette yolda falan da tanisiyor birileriyle. Acaba yaslandim ya da cekici güzel bir kiz degilim ondan mi kimse tanismaya adim atmiyor diyorum üzülmeye basladim. Ya da bu durum normal mi? Güzel kizlar size cikma ya da tanisma teklifi geliyor mu? Bu isler nasil oluyor bu aralar? Pandemi süresince biriyle tanistiniz mi tanistiysaniz nerde nasil? Hayatin erkekten mi ibaretciler yazmasinlar gerek yok:) Cünkü yasim 33, hayatimi biriyle birlestirmek istiyorum.
pandemi döneminde anca sosyal medyadan tanışma olur sanıyorum. erkeklerin beğenmesi de güzellik ya da çirkinlik değil daha çok sizin yaydığınız elektrikle alakalı bence. belki yanlış bir öneri olacak ama sosyal medyadan yazan falan olursa o şekilde şans verebilirsiniz

Resim de koymuyorum dogru düzgün zaten. Belki dediginiz gibi sosyal medyada biraz daha aktif olsam bir seyler cikabilir karsima.
Bence aktif olmak güzel bir fikir. Uzun yıllar Instagram hesabımı gizli kullanmıştım, bir kere öylesine açtım ve erkek arkadaşımın karşısına çıkmış hesabım. Bu sayede tanışmış olduk ve yıllardır beraberiz. Aynı okulda olduğumuz için güvenebildim başka türlü olsaydı güvenir miydim bilmiyorum, dikkat etmek lazım

Ya markette, dukkanda tanişmayi niye gomdunuz arkadaslar. Coook begendigi biri ama sirf markette karsilasti diye içine mi gömsün ha? Baska yerde tanisirim ama markette parcalarim niyeeee. 😬😬

Bir dükkanda bir cocukcagiz tanismaya gelmişti benimle. Ama evliydim yetmiyor gibi eşim de bikac raf ilerideydi. O sirada eşim gelse nasil bir durum olurdu diye dusunmuyor degilim. Aklimiza her esenin yanina da gitmemek lazim. 😬

Senin hoslandigin birileri oldu mu , ilk adimi atacak? Yoksa sadece bekarlık canına tak mı etti?
Eğer bulunduğun bir ortamda gerçekten hoslandigin biri varsa , aranızda bir çekim hissettiysen ilk adımı atmazsin belki ama, onun atmasına yardimci olabilirsin... Mesela , en saçma tanışma anlarından biri, metrobuste gozgoze gelip böyle hafiften gulumsedigim biri olmuştu,bundan belki on sene önce. İkimiz de son durakta indik. Çocuğun yanına gitmedim belki ama o benim yanıma gelmek isterse diye yavaş yavaş yürüdüm, o bölgede takıldım falan, aradan bir süre geçince karşılaştık, sonra sanki iki arkadaşmişiz da denk gelmişiz gibi bir ortam oldu, yürümeye başladık (daha sonra operaya falan gittik, başka da romantik atrakisyonumuz olmadı,arkadas olduk 😅😅hala Instada ekliyiz)
Yani böyle şeyler... Mesela kursta bir bebeden hoşlandıysan mola verildiği zaman o kahve koyarken yanına git,kendin için bardak çıkar ,ona uzar sana da kahve koysun falan, ya da sigara içiyorsanız sigara içenler kümesi oluşturun, o ara sohbet edin... hoşlandığınız çocugun etkinlikte söylediği bir şey varsa ve sizin de iki gram ilginizi cekiyorsa molada o konuyla ilgili akıl alıyormuş gibi bir şey sorabilirsiniz mesela. Hem onu konuşturmus olursunuz. Bilmemnerede gonulluyum dediyse sizin de orada gönüllü olmak istediğiniz ama nereden başlamayı bilmediğiniz olabilir, hindistana gittim dediyse Hint filmleri izlemeyi sevdiğiniz, ölmeden mutlaka delhi 'yi görmek istediğinizi , bisikelti varsa bisiklete binmeyi sevdiğinizi,ama bisikelt dostu fazla rota bilmediğinizi söyleyip onun önerdiği rotalari not alabilirsiniz (zaten akabinde telefon numaranı alıp rotaların konumunu atar,eğer o da senden hoslandiysa)
Yani bunun gibi , adamla iletişim kurmaya yardım edecek şeyler olabilir...
Bir sürü şey iki insanı tanıştırmaya yarar...
iş yerinden ama hiç tanışmadığım birisi vardi. Bir gün asansör açıldı ona 'seni xyz'ye (bir anime karakteri canavarı) benzetiyorum' dedim , hiç bir amacım yoktu,sadece çok benzetigim için paylaşma ihtiyacı duymuştum. Meğer bu anime , çocuğun favori animesi, o canavar da en sevdiği karakterimiş, kendi kendine triplere girmiş, 'bu bir kader' falan diye, sonra bir şekilde hayatıma girdi, ben ayrılana kadar bir seneyi aşkın Beraber olduk.
Böyle saçma bir şey bile ilişki başlatmaya örnek...
Ya da gittiğim bir kafede coooookk tatlı bir yabancı garsondan hoşlanmiştim, öyle bir hoslanti ki, tavlayi ters tarafa oynamisim heyecandan. Azıcık sohbet etmiştik, sonra bir daha gittim o kafeye, sonra bir defa daha :)) en sonunda bana birazdan molaya çıkacağını, ona eşlik edip edemeyeceğimi sormuştu. Sonra bir başladık, yine bir seneyi aşkın süre devam ettik, favori sevgilimdi kendisi:)
Yani, mesela saçma bir başlangıç hikayesi daha...
Daha saçma hikayelerim de var ama gereksiz uzatmak istemiyorum; demek istediğim karşı taraftan bir gol gelmesini istiyorsan sen de ona bir pas verebilirsin.
Böyle ayrintili yazan üyelere bayiliyorum gercekten sorun cözmeye yönelik mesajlar. Dediklerinizin ise yaradigina eminim ama kabugumu kirmam lazim. Kabugumu neden kiramadigimi düsündügümde de kendimi sevilmeye deger bulmadigim icin cevabini aliyorum. Benim özgüvenimi yükseltmem lazim galiba. Gülümserim falan ama ilk adimi atamiyorum ya.

Bu cumle niyeyse rahatsiz etti beni, sanki çirkinler beğenilmez seçilmez gibi. Once bu kafa yapısını düzeltmek lazim
Güzel derken cok yüzeysel oldu haklisiniz, bakimli, özgüvenli desem daha dogru olur sanirim. Hosumuza gitmesede ilk izlenim önemli oluyor karsi taraf icin.

Böyle ayrintili yazan üyelere bayiliyorum gercekten sorun cözmeye yönelik mesajlar. Dediklerinizin ise yaradigina eminim ama kabugumu kirmam lazim. Kabugumu neden kiramadigimi düsündügümde de kendimi sevilmeye deger bulmadigim icin cevabini aliyorum. Benim özgüvenimi yükseltmem lazim galiba. Gülümserim falan ama ilk adimi atamiyorum ya.

O en ufak iletişim kurmadan sirf uzaktan gorup begendigi için gonderilen haberler, mektuplar, cikma teklifleri ergenlikte kaldi bence ya. Ben 15-16 yaslarimdayken o tarz seyler geliyordu.

Zamanla, büyüdükçe erkekler durduk yere gelip " benimle cikar misin?" Diyemiyor. 18-19-20li yaşlarimda ben de yengenc gibiydim. Gidip adamlara acilmiyordum ama bir sicak gulumseme bile cesaret veriyor, belki bir soru, sohbet. Oylece durup duvar gibi beklemeyle olmuyor yani siz nasil cekiniyorsaniz karsidaki de cekiniyor olabilir.

Kizlar cok sacma olcak ama aranizda ben güzelimdir hosumdur ama erkeklerden cikma ya da evlilik teklifi almiyorum diyen var mi? Bir senedir pandemiyle mi alakali bilmiyorum kimseden teklif ya da iltifat almiyorum. Aslinda biriyle tanisabilcek bir ortamim yok su anda evdeyiz hepimiz zaten ama burda bazi arkadaslar markette yolda falan da tanisiyor birileriyle. Acaba yaslandim ya da cekici güzel bir kiz degilim ondan mi kimse tanismaya adim atmiyor diyorum üzülmeye basladim. Ya da bu durum normal mi? Güzel kizlar size cikma ya da tanisma teklifi geliyor mu? Bu isler nasil oluyor bu aralar? Pandemi süresince biriyle tanistiniz mi tanistiysaniz nerde nasil? Hayatin erkekten mi ibaretciler yazmasinlar gerek yok:) Cünkü yasim 33, hayatimi biriyle birlestirmek istiyorum.
Bence ortamla alakalı. Şuan bir fırsatınız yok ki. Sosyalleşecek imkan yok.
Ben kendimi ortalama bir güzelliğe sahip olarak tanımlarım hep. Ha suratıma bakılır yani 🤣 öyle çok süslü falan değilim. Her hafta bir evlilik niyetiyle yaklaşan oluyor kurumda 🤣🤣 amaaaa ben evliyim🙄
Ben çok mu güzelim de "talibim" oluyor? Yooo... Mesleğimin doğası sebebiyle kurumda herkes kendi mesleğinden biriyle evlenmeye çalışıyor ki beraber tayin olmak rahat olsun 🤷‍♀️

Güzel derken cok yüzeysel oldu haklisiniz, bakimli, özgüvenli desem daha dogru olur sanirim. Hosumuza gitmesede ilk izlenim önemli oluyor karsi taraf icin.
Biraz sosyal olmak lazim, ne tatlı dilli sevimli kişiler var insan konuşurken guzelmi çirkin diye bakmıyor bile :) kaldi ki şimdi markette pazarda birilerini bulmak zor pandemi de insanlar birbirinden kaçıyor. Insallah gönlünüze göre birisini bulabilirsiniz 😊 çalışıyor musunuz? O zaman daha kolay oluyor insanlarla tanışmak

Biraz sosyal olmak lazim, ne tatlı dilli sevimli kişiler var insan konuşurken guzelmi çirkin diye bakmıyor bile :) kaldi ki şimdi markette pazarda birilerini bulmak zor pandemi de insanlar birbirinden kaçıyor. Insallah gönlünüze göre birisini bulabilirsiniz 😊 çalışıyor musunuz? O zaman daha kolay oluyor insanlarla tanışmak
Su an calismiyorum agustosta baslicam insallah tek umudum is ortaminda su an zaten:) Sosyal olmadan olmayacak galiba, bacadan gelip beni bulamayacaklarina göre.

Back
X