Güzel rüyamdan uyanmak üzereyim..

canım zatyen ayrıyız yani görüşmüyoruz neredeyse2 ay olucak sadece mesajlaşıyoruz bide telefonla görüşüyoruz tabi şu an ikimizde de kont. yok konuşamıyoruz kafamçokkarıştı eğer bunlarda olmasın diyorsan ben bunu denedim en geç 2. gün dayanamayıp arıyorum yada o arıyor beni :sinifsinif: Dedimya geçenlerde yüzüğü çıkardım attım ayrılalım dedim diye içimi öyle bir sıkıntı geldiki nefes alamamaya başladım beynim durdum sanki çok anlamsız geldi herşey... Ay Allahıımmm kara sevdaya mı düşürdün beni yarabbbimmm kaydirigubbakcemile3

aynııı tatlım inan harfi harfine katılıyorum yazdıklarına, biz yanyana gelince mesela ben geçen sene yanına kaçardım bir - iki gün birlikte olurduk ne kavgası??? kumrular gibi olurduk resmen ama bu mesafe geriyor beni ramazan davulu gibi oldum anacımm yaa :1no2: herşey benim için sorun teşkil ediyor şu an onun her hareketi batıyor bana ters algılamam için açık kapılar bırakıyor.. Kızlar konsepte uygun bir şarkı yaraşır bana; (arnavut ya sözlüm :roflol: )

Birine aşık oldum
Düştüm peşine
Hayat çok güzel göründü
Birden gözüme

Annem sakın yapma dedi
Güldüm yüzüne
Çok seviyorum anne dedim
Karışma bize

Vay vay vay vay benim halime
Dinlemedim anneciğimi düştüm zalime
Bulamadım çaresini yandım kaderime

Cicim ayları geçince
Geldim kendime
Söyleyemedim kimselere
Kaldım dertlere

Yarin huysuzluğundan
Bezdim bin kere
Kaynanamın dırdırından
Döndüm iğne ipliğe

Dinlemedim anneciğimi düştüm zalime
Bulamadım çaresini yandım kaderime

Bu halim ibret olsun
Tüm sevenlere
Herkes muradına ersin
Çıkalım kerevetine :teytey: :teytey: :roflol: :roflol:

Ay çok tatlısın ya :1hug:

Kuyruklu dandik berelerden diyo ya kız yerim ben seni yerim olumunekankayizsmile

Erkekler ne anlar anam hediyeden mediyeden...

biz esimle 1 ay flort ettik 9 ay nisanli kaldik ve 3 senedir evliyim. 10 ay boyunca her sey o kadar guzeldiki resmen pembe bulutlar uzerindeydim. herkes beni el ustunde tutuyordu ama bir evlendim herkes beni yere firlatti. hemde evliligimin ertesi gunu. yani dusun canim sozluyken boyleyse evlilikte nasil olursempatiksalakcinni tabi en iyisini sen bilirsin canim hayirlisi neyse o olsun.
demin yazdigim gibi:
BEKARLIK SULTANLIK, NISANLILIK VEZIRLIK , EVLILIK REZILLIK!!!kötükedihüso

kız yemin ediyorum tam çatlaksın sen
her mesajında o kadar sıkıtının arasında güldürdün beni ya
dur şu hastalar bitsin ben de geçtiğim yolları benzerlikleri anlatacam sana
yaşadım cunku aynı seylerı

:teytey::teytey::roflol:alkisalkisalkis

dereyı gecene kadarmı ılgısı dıcem degıldır..
asıl hayat bundan sonra baslıyo ıkınız ıcınde zorlu bı yola cıkıyosunuz..
hergun ılgı beklemeyın derım cunku zor..sızı cok ıyı anlıyorum ama nısanlınızın elınde sızle ılgılı guzel bı koz var sıze bıraz ılgı gostermezse uzulecegınızı bılıyoru ona bunu tersı oldugunu kanıtlayın..
bıraz daha guclu durmalısınız..

erkeklerin genel psikolojisi sanırım eh sözlendik bu kız artık benim başkasının değil o yüzden arayıp sormasamda nasılsa o beni arıyo ilk başlar benim sözlümde yaptı bunu baktı bende karşılık vermiyorum aramıyorum niye aramadın deyince bahaneler uyduruyorum işten çıktığını bana haber verdiğinde bir iki tehditte ettimklava:bana bak bida aynılarını yaparsan sen bile bilemezsin neler olacağını diye şimdi kuzu gibi oldu bırak canım aramıyosa o sende arama kendini bişilere vermeye çalış aramadın diye sorduğundada bahaneler üret

Ay çok tatlısın ya :1hug:

Kuyruklu dandik berelerden diyo ya kız yerim ben seni yerim olumunekankayizsmile

Erkekler ne anlar anam hediyeden mediyeden...

ben mi tatlıyım :kedi: utandım şimdii ama sevindim de :1hug:

aynen ya erkekler ne anlar kütüklük hamurlarında var sanırım :bbo:

yaz bacım yaz sabırsızlıkla bekliyorum.. kaydirigubbakcemile5

şimdiiii içi dışı bir deli dolu bacım kaydirigubbakcemile3

yaşadıklarını ben de yaşadım canım
8 yıldır birlikteyiz
2008 aralıkta nişanımız oldu
Önceleri üstüme titreyen hediyelere boğan adam bir anda rahatlık abidesi kesildi, araması, msj atması, daha rahatlaştı, çunku nasıl olsa ona gore ben onundum, yuzukle garatılendı sankı
rahatsızlıgımı dıle getırdgıım zamansa hayır hayatım hersey yolunda, aaaa sorun yok nerden cıkarıyorsun demeye basladı ,ama bana gore sorun vardı ıste, dedıgın gıbı bende aramadan duramazdım baktım ben daha cok ustune tıtrıyorum gerı cektım kendımı
bu sefer sorgulamaya basladı ne oluyoruz dedı
bır sey yok senın davransıdgın gıbı davranıyorum hayatım dedım
ben de onun aradıgı kadar armaya sormaya basladım
rahatsız oldu bu durumdan
ole bole derken zamanla toparladı kendını.
Bir de bızım nısnalılık surecı uzadı epey
daha sımdıden 1 yıl 3 ay oldu kı evlenmemıze işi nedenıyle daha soyle kabataslak 1 yıl bıle olabılır
ama sunu dıyım ona da soluyorum bunu hep
sımdıkı aklım olsa yapmazdım hemen bu nısanı dıyorum, yıpratıyor cunku zaman ılıskıyı de ınsanı da
napalım gorcegımız varmıs
aklıma geldıkce yazacam tatlım

hee bu arada sen bole anlatınca bırden benımde eskıler geldı aklıma bulsam adaı atlayacagım ustune sen bana zamanında bole davranmıstın dıye :mymeka:

Ayyy canım benim yaaa :1hug: anlattıklarında kendimi görüyorummmm resmenohaoldumsmile anladım bütün bacılarım aynı fikirde sabitiz.. KAÇAN KO- VA- LA-NIRRRR bende kenara çekicem kendimi bugünden itibaren bakalım benimki durumun farkına varıcakmı

Evet zaman çok yıpratıyor ki biz 6 senedir bu şekildeyiz.. Hep farklı bir şehirde olmanın vermiş olduğu sıkıntı vardı.. ama anladım ki artık bu ayrılık koymaya başlamış.. Çünkü yanyanayken muhteşem anlaşan bir çift sadece uzak kalınca sıkıntı yaşıyor CADIARZU

Kızlar hiç bir ilişki gibi ilk günlerde ki gibi olmaz ki.Bu insanı da yorar.Kısa bir dönem herşeyin ilk günki gibi devam etmemesi kadınlarda kısa bir depresyon dönemi geçirmesine sebep oluyor.Bende yaşadım bunu, bende kendimi çok yedim.Ama bu durum;karşınızdakinin sizi sevmediği anlamına gelmiyor, sadece o tutku,heycanın yerini dingin,sakin bir ilşikiye bırakıyor.Yukarda dediğim gibi hep ilk zamanlardaki gibi yoğun duygular insanı yorar.Erkekleri değiştirmek yerine, bence bu dönemi sakin atlamaya, biraz olsun kafamızı değiştirmeye ne dersiniz?Çünü ne yaparsak yapalım erkekler ilk zamanlardaki gibi olmuyor,sadece kendimizi yıpratır dururuz.

aşkım benim sen ayvayı yemişsin zatenlülülülülülüsırılsıklam seviyosun bu oğlancağızı.2 gün konuşmayınca nefes alamıyorum demişsin.biz de nişanlıyken yüzükleri atmıştık bi kere annem boşver bak hayatına üzülme demişti,nefes alamıyorum onsuz anneeeee diye ağlamıştımklava:şaka maka dedimya 11 yıllık evliyiz ama iyi ama kavgalı 11 yıl.üstüne 2 çocuk:ecrin_bebek:3. bile düşünüyorum:CüvCüv:kocişimi de çok seviyorum allah ayırmasın.desenki hep mi güzeldi herşey bazen parçalı bulutlu bazen kar yağışlı bazen de güneşli.Şenizaman sende tek taşını kendin al kocişine taktır.evlilik ilerleyince incelik mincelik kalmıyo zaten.adam daha senin yanında göbeğini kaşıyacak bunlar ne ki:roflol:

Ya canım seni Allah mı çıkarttı karşıma :1hug: kız hızır mısın sen yoksa inan yazdıkların bana o kadar morel oldu ki anlatamam sana :sm_cool: kara bulutlarım dağıldı bir anda yemin ederim sebebsiz bir huzur var içimde şu an :dance: öpüyorum seniii a.s.

ammaaaan kelin ilacı olsa önce kendi başına sürermiş,ne hızırı be sendebayanssulusmilesana kısaca anlatayım kendimi:malum severek evlendik.17 yaşımdan beri hayatımda.bizim kadar zıtlaşan 1 çift daha yoktur.bi kere attık yüzükleri dedim ama bu milletin bildiği.bin kere kendi kendimize ayrıldık.sonra karşılıklı nefes alamamalar veee sonuç 11yıl.bin kere daha başa dönsem bin kere daha kocacığımı seçerim.onun kokusunu başka hiç bişeye değişmem.haa bide madalyonun öteki yüzü var:erkekler kulübü olsaydı da bide ona sorsaydın bu kadın iyi mi diye:))bi de senin kine sorsak ne dertlidir garibim.ben kavga edince hep böyle düşünüyorum.acaba o nelerden şikayetçi diye.amaaan bööle didişe didişe yolu yarıladım sayılır.sanki başka kocaya gidince,diyelim adam 4 :4 lük ne yani oturup "olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu" bunumu tartışcan.rahmetli ananem dermiş "koca iyi bişey olsaydı adını gül gonca falan derlerdi.insanı kocatıyorlar da ondan adı koca"mükemmeli yok ki güzelim erkeğinde kadınında...opuyorumnanaktan

soğukluk karşılıklıdır.onun soğuk olduğunu düşünerek belki farkında olmadan sende eskisi gibi sıcak değilsindir.şimdi bunu okuduğun gibi aşkitonu ara ammmaa ilk günlerdeki gibi sıcak samimi,aranızda hiiç sorun yokmuş gibi.inan bana karşılığını alacaksın.negatif elektrik yayılır inan bana ,sen pozitif ol sonucunu göreceksin.(atkıyı beyenmediysen gönder bana benim 5 yaşındaki ufaklık bayılır büyük şeyleri giymeye:ecrin_bebek:)

bende sözlülük dnemi ayrı geçiren biri olarak şunalrı anlatmak istiyorum. biz sevgiliyken im derdim ben ne istersem o olur üstüme yle bir titrer ki sanki tabarcasına bende ilgi delisiyimdir. yüzükleri bir taktık. ne arıyo ne soruyo bize uzaklık girdi. umrunda değilim 2 defa yüzük atmak istdim tabi bu sırada düzeldi ama dediğin gibi iki gün. internede gel görüyim derdim umrunda değildi 3 ay hiç yüzümü görmedi. ama şimdi otur derim oturu kalk derim kalkar. bana çok ilgili yuvasına çok ilgili. evlendiğime bir kez bile pişman olmadım. her seferinde şükürler ediyorum. en yakın arkadaşımla nişanlarımız aynı zamanada oldu aynı sorunlar ondada vardı bence büyütme ve sabrettttttttttttttt

uf yaa sıktım biliyorum ama dayanamadım gene yazdım.fotoğraflarına baktım az önce,limonluyuz demişsin.Allah ayırmasın güzelim çoook yakışmışsınız birbirinize.limon değil de aranızda olsa olsa hafif şekerli,hafif ekşi çilek vardır:)))alkisalkisalkisama biraz daha burda oyalanırsam kocam beni boşayacak senin yüzünden:1shok:.masayı hazırlamam lazım.öptüüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…