bende kova burcuyum ve bütüüün özelliklerini taşıyorum.galiba oyüzden seni gayet iyi anlıyorum.sna tek bi şey tavsiye edicem.1 haftanı onsuz geçir,
farzetki ayrıldınız.hayatında o yok artık.1 haftanın sonunda duygularını ölç.daha mı MUTLUSUN yoksa dahamı MUTSUZ.belki işe yarar...
tatlim bende 2 hafta önce sözlendim,sözden önce bizde her ikinci gün tartisiyorduk
aramizda mesafe var bizimde.sonra söz icin memlekete gittik yani mesafeelr kalkti aradan ve ne bi kavga var ne bi tartisma,rüya gibiydi.
demem o ki mesafeler cok fark ediyor,yanlis anlasilmalar oluyor,sogukluk giriyor.
siz bi an önce yanyana gelmeye bakin ve sorunlari yüz yüze konusun bence.
ayyy kızlarrrr ben yeni yeni farkına varıyorum hatalarımın:1shok: Kızlar benim sevgilim böyle giyimden kuşamdan anlamazdı ben ona neredeyse her ay görüştüğümüzde hediyeler alırdım t-shirtler, hırkalar felan.. cilt bakım ürünleri, yok parfümler.. mesela konuşurken derdi ''ya bir mp3 çalar aliyim diyorum kendime'' dediği an ben ertesi gün mp3 çalarını alırdım ona bir dediğini 2 etmezdim yani :kedi: o ise sadece bana doğum günümde hediye alırdı ki bu son doğumgünüm rezalettiii... mafoldumben
Kızlar ben ona yok canımda (söylemek hoş değil ama) 250 tl lik alışveriş yaptım mont aldım vs. vs. O bana ne aldı kızlar???? Böyle yolda atkı - şapka - eldiven satanlar olur yaa ordan gitmiş bir tane bere almış bildiğiniz kuyruklu dandik berelerden , bir tane eldiven ve atkı almış ama parça parça aldığı belli etiketi bile yok poşet içine sokmuş getirmiş takım bile değil di mafoldumben Çok morelim bozuldu ama bişi diyemedim o zaman.. ''bişey hazırladım yetiştiremedim kargo ile göndericem '' demişti bana.. Daha sonra konuştuğumuzda ''bişey beğendim alamadım param yetmedi'' dedi.. Bizim eve gittik (annem babam yemeğe çağırdı) oda da gizlice cüzdanına baktım kızlaren az 2 tane kredi kartı vardı...aklıma geldi... 2 tane kredi kartı vardı heryerde taksit yapılıyordu doğru düzgün birşey alabilirdi değilmi? :umursamaz: Tabi ben bunları söyledim dedim ''keşke şu bereeldiven ve atkıyı alacağına bir çift küpe alsaydın dedim'' hiçbişi demedi yine klasik sessiz telefonda.. :1no2: 2 gün sonra doğum günümde bana gitmiş çiçek göndermişş işyerime daha da sinir oldummm klava: zaten normalde gönderdiği çiçeklerden bir farkı yoktu yani.. kızlar hazırladığı ve yetiştiremediği şey buymuş çiçekmiş yani :mymeka: dedim ben bunları beğenmediğimi söyleyince apartopar internetten çiçek siparişi verdin değilmi?? klava: dedim.. ''yok valla billa daha önceden planlamıştım eğer öyle düşündüysem Allah belamı versin '' dedi.. Neyse konuyu kapattım.. ama bende çok kırıldım hala aklıma geldikçe gebertesim geliyor onu klava: Kırgınlığım geçmiyor kızlar üzerine yenileri ekleniyor mafoldumben
aynııı tatlım inan harfi harfine katılıyorum yazdıklarına, biz yanyana gelince mesela ben geçen sene yanına kaçardım bir - iki gün birlikte olurduk ne kavgası??? kumrular gibi olurduk resmenama bu mesafe geriyor beni ramazan davulu gibi oldum anacımm yaa :1no2: herşey benim için sorun teşkil ediyor şu an onun her hareketi batıyor bana ters algılamam için açık kapılar bırakıyor.. Kızlar konsepte uygun bir şarkı yaraşır bana; (arnavut ya sözlüm :roflol: )
Birine aşık oldum
Düştüm peşine
Hayat çok güzel göründü
Birden gözüme
Annem sakın yapma dedi
Güldüm yüzüne
Çok seviyorum anne dedim
Karışma bize
Vay vay vay vay benim halime
Dinlemedim anneciğimi düştüm zalime
Bulamadım çaresini yandım kaderime
Cicim ayları geçince
Geldim kendime
Söyleyemedim kimselere
Kaldım dertlere
Yarin huysuzluğundan
Bezdim bin kere
Kaynanamın dırdırından
Döndüm iğne ipliğe
Dinlemedim anneciğimi düştüm zalime
Bulamadım çaresini yandım kaderime
Bu halim ibret olsun
Tüm sevenlere
Herkes muradına ersin
Çıkalım kerevetine :teytey: :teytey: :roflol: :roflol:
Ay çok tatlısın ya :1hug:
Kuyruklu dandik berelerden diyo ya kız yerim ben seni yerim olumunekankayizsmile
Erkekler ne anlar anam hediyeden mediyeden...
yaz bacım yaz sabırsızlıkla bekliyorum.. kaydirigubbakcemile5kız yemin ediyorum tam çatlaksın sen
her mesajında o kadar sıkıtının arasında güldürdün beni ya
dur şu hastalar bitsin ben de geçtiğim yolları benzerlikleri anlatacam sana
yaşadım cunku aynı seylerı
şimdiiii içi dışı bir deli dolu bacım kaydirigubbakcemile3
yaşadıklarını ben de yaşadım canım
8 yıldır birlikteyiz
2008 aralıkta nişanımız oldu
Önceleri üstüme titreyen hediyelere boğan adam bir anda rahatlık abidesi kesildi, araması, msj atması, daha rahatlaştı, çunku nasıl olsa ona gore ben onundum, yuzukle garatılendı sankı
rahatsızlıgımı dıle getırdgıım zamansa hayır hayatım hersey yolunda, aaaa sorun yok nerden cıkarıyorsun demeye basladı ,ama bana gore sorun vardı ıste, dedıgın gıbı bende aramadan duramazdım baktım ben daha cok ustune tıtrıyorum gerı cektım kendımı
bu sefer sorgulamaya basladı ne oluyoruz dedı
bır sey yok senın davransıdgın gıbı davranıyorum hayatım dedım
ben de onun aradıgı kadar armaya sormaya basladım
rahatsız oldu bu durumdan
ole bole derken zamanla toparladı kendını.
Bir de bızım nısnalılık surecı uzadı epey
daha sımdıden 1 yıl 3 ay oldu kı evlenmemıze işi nedenıyle daha soyle kabataslak 1 yıl bıle olabılır
ama sunu dıyım ona da soluyorum bunu hep
sımdıkı aklım olsa yapmazdım hemen bu nısanı dıyorum, yıpratıyor cunku zaman ılıskıyı de ınsanı da
napalım gorcegımız varmıs
aklıma geldıkce yazacam tatlım
hee bu arada sen bole anlatınca bırden benımde eskıler geldı aklıma bulsam adaı atlayacagım ustune sen bana zamanında bole davranmıstın dıye :mymeka:
canım zatyen ayrıyız yani görüşmüyoruz neredeyse2 ay olucak sadece mesajlaşıyoruz bide telefonla görüşüyoruz tabi şu an ikimizde de kont. yok konuşamıyoruz kafamçokkarıştı eğer bunlarda olmasın diyorsan ben bunu denedim en geç 2. gün dayanamayıp arıyorum yada o arıyor beni :sinifsinif: Dedimya geçenlerde yüzüğü çıkardım attım ayrılalım dedim diye içimi öyle bir sıkıntı geldiki nefes alamamaya başladım beynim durdum sanki çok anlamsız geldi herşey... Ay Allahıımmm kara sevdaya mı düşürdün beni yarabbbimmm kaydirigubbakcemile3
aşkım benim sen ayvayı yemişsin zatenlülülülülülüsırılsıklam seviyosun bu oğlancağızı.2 gün konuşmayınca nefes alamıyorum demişsin.biz de nişanlıyken yüzükleri atmıştık bi kere annem boşver bak hayatına üzülme demişti,nefes alamıyorum onsuz anneeeee diye ağlamıştımklava:şaka maka dedimya 11 yıllık evliyiz ama iyi ama kavgalı 11 yıl.üstüne 2 çocuk:ecrin_bebek:3. bile düşünüyorum:CüvCüv:kocişimi de çok seviyorum allah ayırmasın.desenki hep mi güzeldi herşey bazen parçalı bulutlu bazen kar yağışlı bazen de güneşli.Şenizaman sende tek taşını kendin al kocişine taktır.evlilik ilerleyince incelik mincelik kalmıyo zaten.adam daha senin yanında göbeğini kaşıyacak bunlar ne ki:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?