Güzel rüyamdan uyanmak üzereyim..

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Slm kızlar.. ben 6 yıllık bir birliktelikten sonra sözlendim (bilenler biliyor zaten).. Onu o kadar çok seviyordum ki yani onsuz bir hayatı bırakın düşünmeyi hasretimden hasta olup yataklara düştüğümü bilirim mafoldumben (ayrı şehirlerdeyiz.. ) Herşeyimiz mükemmeldi o kadar güzel gidiyor du ki ilişkimiz.. taa kii sözlenene kadar.. yüzükler takıldığından beri tanıyamıyorum ben bu adamı umursamıyor artık beni eskisi gibi üzerime titreyen adam yok artık mafoldumben Çok stresli bir işim var ve çok kötü çalışma arkadaşlarına sahibim bunu biliyor.. her defasında beni anladığını çok yorulduğumu yıprandığımı dinlenmem gerektiğini söylüyor.. Ama neden bana artık söyledikleri samimi gelmiyor.. mafoldumben Kızlar neredeyse 2 ay oldu onu görmüyorum :1no2: hiç gelmenin lafını bile etmiyor ben nasıl olsa havalar düzelince (!) gelicem onun yanına mobilya felan beğenmeye o yüzden yanıma gelmenin lafını bile etmiyor mafoldumben eskiden olsa 1 ay ayrı zor ederdik en fazla 1 ay sonra görüşürdük hep o gelirdi.. Ben hiç kavga ettiğimizi bilmezdim bu yüzükler takıldığından beri bir günümüz iyi bir günümüz kötü geçiyor hiçbirşeyde anlaşamıyoruz kavga ediyoruz sürekli aramız hep gergin mafoldumben bazen düşünüyorum evlilik hazırlıklarımı geriyor diyorum ama normal değil bu ve benim içim eskisi gibi değil ona karşı soğuyorum.. ve bunun farkında olsa bile ağzını açıp birşey söylemiyor telefonda konuşuyoruz akşamları 1 saat telefonda kalıyorsak (ki kalmıyorz) 10 dk konuşuyoruz ee naptın ne yedin ne içtin sonra? derin bir sessizlik bir 15-20 dk kadar çıt çıkmıyor ikimizden de sonra ya o yada ben ''kapatiyim ben '' diyoruz.. ve telefon kapanıyor.. İlgisizliğe asla dayanamadığımı biliyor defalarca kez söyledim anlamıyor anlamıyor anlamıyor 2 gün sonra hiçbişey söylememişim gibi aynı şeyleri yapıyor.. mafoldumben Ailem katı olmasa bırakıcam ama bırakamıyorum o derece sıkıldım artık sanki şey havası var yüzüğü taktım artık nasıl olsa benim der gibi tavırları.. böğrüme öküzler oturuyor desem yetmez bufalo sürüleri geçiyor kızlar niye böyle olduk biz yaa:1no2:

Canım, Allah iyiliğini versin sonki cümlen beni gülmekten öldürdü,
Duygularını ve mantığını iyice ölç ve tart,
Ailem ne der, çevre ne düşünür hiiiç kafana takma, ilerde daha çok üzüleceğine şimdiden biraz üzülürsün,
Ama eğer bu geçici bir durumsa, onunda sıkıntıları varsa ve bu yüzden, bu durumu yaşıyorsanız, biraz daha sabır....

işin başındasın daha evlenince daha zor oluyor..söz zaten insanların birbirlerini tanıması için yapılıyor..iyi düşün canım artıları eksileri..

Belki onun da taktığı birşeyler vardır düğündü şuydu buydu

Bunlar düğün arifesinde çok takılan sıkıntı yaşatan durumlar.Eğer gerçekten seni sevdiğinden eminsen bu kadar takma kafaya belki maddi sorunları felan vardır olabilir mi

ya canım maddi sıkıntılar var olmazmı yaa ama beni sinir eden bir diğer şeyde hayatta paylaşmaz benimle sıkıntılarını ve şu an o kadar normal ki keyfi yerinde yani bir sorun yok gibi deli ediyor beni 1 kaşık suda boğasım var o derece sinirliyim ona

kaydirigubbakcemile3 ay napiyim ya sinirden yaratıcılığım gelişiyor mu ne? anlamadım bende kaydirigubbakcemile3 geçici bir durummu yoksa kalıcımı ona bile inan karar veremiyorum evlendikten sonra herşey çok güzel olabilir yada tamamen batabilir bilmiyorum :sinifsinif:

canım insallah geçiçi bir süreçtir yaşadıkların ama erkeklerde elde edene kadar herşeyi yapma elde ettikten sonra capa harcamama gibi bir özellik var.sen daha yolun başındasın iyi düşün iyi tart herşeyi bide aile faktörüde önemli onlarıda iyi tanı içlerine girmeyince yüzünü göremiyorsun..umarım herşeyiniz eskisi gibi olur..konuşmayı dene..

ilgi istiyorum deme

yüzüğü takmış rahatlamış belli ki adam

umursamamazlığa ver

hatta eşya bakmaya gidemeyeceğini söyle veya bir hafta geç git

biraz ağırdan al bakalım olayları o zaman ne yapacak :lepi:

Seninle paylaşmıyorsa içine atıyordur senin de canını sıkmamak için...

Ay çok mu polyanna oldum ben bugün ya

ailesi ile anlaşabildinmi cnm.benmde bu tarz sorunlar yaşayan bi arkadaşım vardı.sonunda öğrendiki sebep kayınvalidesi çıkmış.öyle üstüne düşme zırt pırt arama kılıbık olma gibi laflar diyomuş nşanlsına.o tarz bişey olabilirmi diye sordum

derdini bilmediğin bir adamla geçer mi bi ömür:mymeka:

içten yaşayacak her şeyi, o zaman ben niye varım ki hayatındaalsanaalsanasmile

Güldürdün beni alemsin...:roflol:
Belki ailelerin de araya girmesiyle birazcık gerilmiş olabilir..
Yada işyerinde problemleri vardır...
Biraz geniş açıdan bakmak lazım..Çok fazla ilgi onları sıkabiliyor...
Zaman tanı bence ve üzerine çok düşme takmıyormuş gibi davran ..
Acaba biz bayanlar gereğinden fazlamı ayrıntılara takılıyoruz?..Bazen merak ediyorum.

yok canım ailesi ile bir sorunum yok öle sıkı fıkı değiliz zaten de annesi eskiden çok şımartma tepene çıkarma felan diyordu bana söylüyor ban annem böle diyor diyordu.. ama bu tip şeyleri ciddiye almaz yani.. en azından bana öyle konuşuyor ama geçenlerde kavga ettik yine(!) dedim sen ailene orda tamam deyip bana gelip burda bana tamam diyorsun hani ikili oynuyorsun felan dedim yineeeee sesini çıkarmadı sessiz kaldı telefonda klava:

evet canım haklısın ağardan almak lazım ah eşek kafam el üstünde tuttum ben hani derler ya fındık fıstıklı beslerim diye aynen o hesap çok şımarttım çoookklava:

cnm endişelenme düzelr inş.bi arkadaş demişti azönce bende onla aynı fikirdeyim.üstüne düşme aldırmıyo gibi yap kafana takmıyomuş gibi davram bakalım ozamn ne olucak.bi süre dene bence ama yinede sen bilirsin.çünkü kaçan kovalanır cnm

aynen canım ben o kadar ayrıntılı düşünüyorum ki inan her türlü düşünüyorum acaba işyerimi yok şu mu yok bu mu diyorum ama sonuç çıkmıyor .. haklısınız kızlar ağardan alırım artık kendimi

6 yıllık bir beraberlik var ortada sevmemesi imkansız bence...Sevmese istemeye gelmezdi zaten...

Bence çok üstüne gitme boşver..

O kendini naza çekiyorsa sen de çek eşya bakmaya gidicez demişsin çağırdığı zaman gitme biraz ertele bakalım ne diyecek

Bence de sen üstüne düşme ondan bekle.
Nasılsa benim artık rahatlığını yaşamasın.
Evlenince de öyle umursamazlığı devam eder.

sıkıntılarıma tercüman oldun canım ya
allh iyiliğini versin...
böğrüme öküzler oturuyor yok yok bufala sürüleri geçiyor
hatta tepiniyoooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…