Güzel şeylerden bahsedelim hadi...

hanmeli

bebekli anne zayıflıyor :)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
5.283
5.270
398
Kızlar kk da dert okumaktan moralim bozuldu.. Yokmu dertsiz evliliği ilişkisi olan ya?? Aldatmacalar,gayler,baldızlar vs derken içim sıkıldı eşimde kızacak ne okuyorsun bunları diye :)) okumaktan istiyorum ama kötü oldum artık:).. Birazda iyi şeylerden bahsedelim hadi...

Iste geldim
Burdayim :) bizim esimizle ara ara ufak tefek sürtüşmeleriniz oluyor tabii ama genele baktığında cok mutluyum. Oyle ki evime gelenler bu evde huzur var huzur kokusu var der :)

Iste geldim
Burdayim :) bizim esimizle ara ara ufak tefek sürtüşmeleriniz oluyor tabii ama genele baktığında cok mutluyum. Oyle ki evime gelenler bu evde huzur var huzur kokusu var der :)

Ne kadar güzel :)) benimde şimdi gelecek eşim :)) ne kadardır evlisinin canım çocuğunuz var mı

Ne kadar güzel :)) benimde şimdi gelecek eşim :)) ne kadardır evlisinin canım çocuğunuz var mı

2 yıl olacak yakında daha yez sayılırız :) 11.5 aylık da bi kızım var maşallah.biz esimle yıllaaaar oncesinden tanışıyorduk. Arkadaşımın agbisi derken karı-koca olumsuz :)))

Hoşgeldiniz kızlar :)) bende 2yıllık evliyimm.. Çocuğum yok.. Eee anlatın bakalım mutluluklarınızı hüzünlerinizi... Neler yapıyorsunuz??

Bizimde atismalarimiz olur ama tatli sert kisa sureli rabbime sukur hemen gecer. Cok sukur onunla evliyim dertli hikayeler bitmiyo allah kimine akil fikir kimine sabir versin.

2 yıl olacak yakında daha yez sayılırız :) 11.5 aylık da bi kızım var maşallah.biz esimle yıllaaaar oncesinden tanışıyorduk. Arkadaşımın agbisi derken karı-koca olumsuz :)))

Hadiyaa :)) kaç yıldır tanışıyorsunuz :))hemencecik doğurmuşum sende:))

Bizimde atismalarimiz olur ama tatli sert kisa sureli rabbime sukur hemen gecer. Cok sukur onunla evliyim dertli hikayeler bitmiyo allah kimine akil fikir kimine sabir versin.

Doğru kişiyi bulmuşuz :)) âmin canım gerçekten bazı yaşananlar çok zor kendimi o hanımlar yerine koyuyorumda dilim bağlanıyor ne yaparım ki diyorum çok zor durumları..Allah sabır versin...eee güzel şeyler konuşalım ama :)) kaç yıldır evlisinin :))

1 yili gectik daha yeni korunmayi bu ay biraktik cocuk calismalari basladi ama ovulasyonda islerimiz cikti degerlendiremedik bugun yarin regl yi bekliyorum. Rabbim kismet eder elbet

1 yili gectik daha yeni korunmayi bu ay biraktik cocuk calismalari basladi ama ovulasyonda islerimiz cikti degerlendiremedik bugun yarin regl yi bekliyorum. Rabbim kismet eder elbet

Nasıl işler canım anlamadım..bizimde 2senedir olmuyor hiç korunmadık.. Ama artık 1sene kadar erteledim ben çocuğu okulu vss bitirmek ısıtıyorum :)) inşallah Rabbim hayırlı bir evlat verır kuzum :))

Nasıl işler canım anlamadım..bizimde 2senedir olmuyor hiç korunmadık.. Ama artık 1sene kadar erteledim ben çocuğu okulu vss bitirmek ısıtıyorum :)) inşallah Rabbim hayırlı bir evlat verır kuzum :))

Ovulasyonda pozitif oldugum hafta basbasa kalamadik cnm yani. Dolayisiyla degerlendiremedik. Zaten folik asitte ilk ayim acelemiz yok ama hazirlayinca kendimi degerlendiremedimde uzuldum biraz. Ama erken nasilsa rabbim verir vakti gelince. Senin yasin kac cnm?

Yumurtlama zamanı yani anladım:)) ben folik asit kullanmayı düşünmüyorum.. Yediği içtiğim şeylere dikkat edersem bir şey olmayacağını umuyorum yanılmıyorumdur inşallah:)) ben 21 yaşındayım:)) Üni 2sınıfa geçtim daha :))evlenınce örgün öğretimimi bırakıp açık öğretime geçtim..:)) tabii yanında daha okuduğum başka dersler ve çalıştığım bi kreş olunca bende 1sene sonra dedim çocuk işine bu bi senede gerekli testleri yaparız tabii inşallah..çünkü 2senede olmamıştı neden olmadı diye düşünüyorum hep...sen kaç yaşındasın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…