- 12 Mart 2014
- 481
- 206
- 123
- 35
21:)):)))oğlun kaç yaşında:))
Hadiyaa :)) kaç yıldır tanışıyorsunuz :))hemencecik doğurmuşum sende:))
10 yıldır tanışıyorduk son iki senesini sevgili ve nişanlı olarak geçirdik.evet hemen doğdu sipa :) aslında soyle oldu benimdugunden hemen sonra dedem rahatsızlandı. Ne oldugunu anlamadılar bi türlü derken 1 ay araştırmaların sonunda pankreas kanseri oldugunu öğrendik.dayım doktor ve dedi ki babam fazla yasamaz ben dedemi inanılmaz severdim. Oda beni ve esimi cok severdi.vefatindan bi gun onceye kadar esim basında Kur'an okurdu dedem ölmeden once hepimiz islerimizi düzene koyduk gozu arkada kalmasın diye... Bende hamile kalmak istedim bebeğime hayır duası almak istedim. Esim de bana saygı duydu Allah razı olsun. Ama hamile oldugumu öğrenmeden bi hafta once kaybettik dedemi yoksa bi sene falan düşünmüyorduk. Öylece girdi hayatıma kızım :) sen bahset birazda hadiii :)
Teşekkür ederim..:))nazar çekmeyelim yeterki:)) ne öğretmenizin canım:))çocuğun varmı:))merhaba hanımlarrr:)))
ne güzel konu açmışsın öyle konu sahibi....
pozitif olalım ki güzel şeyleri çekelim üstümüze değilmi:))
ben de 25 yaşındayım 1 yıllık evliyimm..
öğrtmenim :))
Teşekkür ederim..:))nazar çekmeyelim yeterki:)) ne öğretmenizin canım:))çocuğun varmı:))
Evet Allah korusun canım..ingilizce branşım..çocuk düşünmüyoruz henüz..inşallah en hayırlı zamanda olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Başın sağolun tatlım.. Iyi ki deolmuş ama :)) ne güzel..Rabbim hayırlı ömürler versin inşaallah... Bende k.kerim hocasıyım bu sene mukabele gitmedim talebe okutayım dedim.. Sabah 4 6 yaş civarı çocukları okutuyorum.. Öğleden sonrada bi bayanı okutuyorum şimdi onun evinden geldim cok sıcak gerçekten otobüs git gel...zorlandım :)) tabii bu zor şartlar beni talebeciklerimden ayırmaz :)) 2yıldır evliyim bende eşimde hafız hocadır akşam hatimler namaz kıldırıyor pek onunla konuşamıyorum sürekli çalışıyor çünkü:)) baya bi yazdım:))
Teşekkür ederim..:))nazar çekmeyelim yeterki:)) ne öğretmenizin canım:))çocuğun varmı:))
Zor olmaz mı ya bu sıcakta ne zor olur. Rabbim sevabını artırsın. Bende kızım yüzünden mukabeleye gidemem diye üzülmüştüm yan komşum evde başlattı sagolsun. Kızı bakiyo benim kıza biz ruhumuzu imanımızı besliyoruz :))
Niyet sağlam olunca cenabı hak bi yol açıyor değil mi:))bende sabah 9-13arası küçük çocuk okutuyorum tabı 4saat boyunca onlarla nasıl ders yapan hep saklanbaç salıncakta sallan vs istiyorlar benimde zamanım geçmiyor canım bi sıkılıyordu:)) bugün iki büyük kız geldi k.kerim öğrenmeye:))ay gelmeseler patlacaktım küçüklerin başında :)) Allah gönderdi onlarında :)hele:):) sen çalışıyor musun peki...
Çalısmaya fırsatım olmadı kii :) evlilik hamilelik bide hiperaktif bi bebek :/ mat.ogretmeniyim kızımı ana sınıfına yazdirinca bende ise atılmayı düşünüyorum inslalah
Aaahhhhh şu english ler :):): ne Güzelmiş . Branşın hakikaten :))sever misin mesleğini:)) benim bi tane daha İngilizce öğrt. Arkadaşım var hiç İngilizce konuştuğunu duymadım:)) çocuktan vakit bulamıyorki:))ama hep yabancı kanal tv bakardı:)) bi gün bi konuştuğunu tamam dedim sen öğretmenmişsin :)) inşaallah olur hayırlısı ile :))benimde 3arapça kitabım kaldı onları bi okusam:)) dil çalışıcam inşaallah:))
Ben üniversitede hocayim canım..
Biraz zor ama seviyorum..
Çok severim ingilizce konuşmayı..
Da ilginçtir çok sevmiyolar genelde haklısın..
Inşallah canım Allah yardımcın olsun
Kızlar kk da dert okumaktan moralim bozuldu.. Yokmu dertsiz evliliği ilişkisi olan ya?? Aldatmacalar,gayler,baldızlar vs derken içim sıkıldı eşimde kızacak ne okuyorsun bunları diye :)) okumaktan istiyorum ama kötü oldum artık:).. Birazda iyi şeylerden bahsedelim hadi...
Kızlar kk da dert okumaktan moralim bozuldu.. Yokmu dertsiz evliliği ilişkisi olan ya?? Aldatmacalar,gayler,baldızlar vs derken içim sıkıldı eşimde kızacak ne okuyorsun bunları diye :)) okumaktan istiyorum ama kötü oldum artık:).. Birazda iyi şeylerden bahsedelim hadi...
Saol inşallah :)) öğrenebilirim... Ki öğrensem nerelerde işime yarar diye düşünmüyorum da değil...
Cok güzel bir konu olmuş :) Bende sıcağın bağrında urfadayim çok şükür ki akşamları esinti var. Güzel şeylerden bahsetmek insanı dinlendirir.
Yani çok da işinize yaramaz gibi...ama genel kültür işte..nerde lazım olacağı belli olmaz..
Aynen:)) Urfa güzel yerdir değil mi..:)) bi gelip gezsem oraları keşke :)) yemekleri çok acı olan urfamıydı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?