Güzel şeylerden bahsedelim hadi...

eşimle 3 yıldır birlikteyiz 1 senedirde evliyiz
çok şükür büyük kavgamız olmadı , arada ufak sürtüşme herkeste olduğu gibi bizdede oluyo tabi
genel olarak mutluyuz umutluyuz yani
bencede bu topik iyi olmuş hep dert hep dert yazmışlar yaw:26:

Haklısın :))ama tayinli bi işin olunca memleket mi kalır:)))diyar diyar gez dur anca:)) yiyebiliyor musun o yemekleri yaa.. Ben bi kere denk geldim kulaklarımdan ateş fışkırdı resmen:))bide az koyduydum diyor:)) tövbe yarabbi daha ne Katacan buna yaaa:))

Selam kızlarr bende 1 aylık taze gelin olarak katıldım aranıza Bende gelebilir miyim aranıza:44:
1ay:)))ay yesinler:))balayına gittiniz mi kız:))hoşgeldiin bu arada

Son düzenleme:

Nelerden umutlusunuz bakalımmm:)))

Tabi gittik canım

Bende geldimmmm.. dert okumaktan vallahi içim şişti ama okumadan da duramıyoruz maalesef
ayrıca taze gelinim, mutluyum, umutluyum tek sıkıntım her gün öfleyerek geldiğim bir iş yerim var

Antalya- Belek otelin adıda Limak arcadia
Hımm:)) inşaallah güzel geçmiştir:))

Bende geldimmmm.. dert okumaktan vallahi içim şişti ama okumadan da duramıyoruz maalesef
ayrıca taze gelinim, mutluyum, umutluyum tek sıkıntım her gün öfleyerek geldiğim bir iş yerim var

Ne iş yapıyorsun ki gülüm:)) kaç yaşındasın:))

Ne iş yapıyorsun ki gülüm:)) kaç yaşındasın:))[/QUOTE]

bakma aslında işim iyi rahat ama artık 9 sene olunca bezmiş bıkmış olarak ofluyorum :))

Allaha Şükür benimde evliliğim ufak tefek şeyler dışında gayet güzel. Eşimden ve ailesinden de çok memnunum. Allah bozmasın inşallah herkesede nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen yaa kkda çoğu kadının kocası gay.. nerden anlıyacağız adamın gay olup olmadığını evlenmeden fark edebilmemiz için ne yapmamız gerek acaba.. 5 aydır çııyorum erkek arkadaşımla daha beni öpmedi bile, saygısından varsayıyorum bu durumu.. gay değildir dimi :/

5 ayda biraz fazla olmuş ama hızlı diye düşünmendende korkmuş olabilir
Sen biraz yakınlaşsan

buna çok güldüm ya öpmeyen erkek ciddi düşünüyordur diye bilirim ben

hala gülüyorum kızma nolur

bende ciddi düşündüğüne yoruyorum... yani umarım öyledir :/... kaslı erkek fotoğrafı falan mı göstersem çocuğa nasıl sence diye? o zamanda beni kötü bilir..

ünlü birini falan gösterebilirsin ben hayranıyım diye sana kızarsa kıskançlık gösterirse bence korktuğun gibi değildir durum

Ohhh yaa! Bende okudukca acaba bizde bir anormallik mi var diye düşünüyordum :) bende iki buçuk senedir evliyim. Öncesinde 5 senelik bir beraberliğimiz vardı. Biz Allah'a çok şükür ne sevgiliyken ne söz-nişan evresinde nede evliliğimizde problem yaşamadık. Akşam olsada eşim eve gelse diye ilk günkü gibi heyecanla bekliyorum. Eşim günde bin kere arayıp akşam olsada eve gelsem çok özledim diyor. Her eve girdiğinde sonunda evimdeyim huzurumla başbaşayım diye şükür ediyor. Haftanın 2-3 günü ya yemeğe yada birşeyler içmeye dışarı çıkarız. Pazar günü kahvaltıyı dışarıda yapıp akşama kadar gezeriz... Kaynana görümce elti sorunum hiç olmadı. Hepsi kendi halinde iyi insanlar. Sadece kayınpederimle anlaşamam (onunla kimse anlaşamıyor zaten) onunlada mümkün olduğunca az görüşerek dengeyi kuruyoruz. Evlilik gerçekten çok güzel. Doğru insanla yapıldığında tadından yenmiyor.

öyle sarılıyoruz yanağımdan da öpüyo falan ama bi kere yüzüne yaklaştım biri görürür ayıp olur dedi

Tamam işte daha ne istiyorsun değer veriyor ya sana
İçin rahat edecekse göster bir fotograf

Evet haklısın:)) öğrensem kiminle konuşulan hiç pekiştiremem :)) o yüzden ilk önce Arapça öğrencime inşaallah :)) o çok işime yarar çünkü:))

Inşallah...ben de çok istiyorum arapça öğrenmeyi..
Bana da nasip olur inşallah

Selam kızlarr bende 1 aylık taze gelin olarak katıldım aranıza Bende gelebilir miyim aranıza:44:

Hoşgeldin tatlım...
Kıyamam daa 1 aylık...
Allah musmutlu etsin sizi inşallah...

bende ciddi düşündüğüne yoruyorum... yani umarım öyledir :/... kaslı erkek fotoğrafı falan mı göstersem çocuğa nasıl sence diye? o zamanda beni kötü bilir..

Kiz ne güldüm haa...
Ben de diğer yoruma katılıyorum...
Onun yerine yakışıklı ünlülerden bahsedip tepkisini ölçmek daha mantıklı...

Son düzenleme:

Oooooo çok güzelmiş ya:)) bende dışarı çıkmak isterim hep :)) gezeriz ama :)) yaşadığım yerde gezilcek yer yok anam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…