Haklısın :))ama tayinli bi işin olunca memleket mi kalır:)))diyar diyar gez dur anca:)) yiyebiliyor musun o yemekleri yaa.. Ben bi kere denk geldim kulaklarımdan ateş fışkırdı resmen:))bide az koyduydum diyor:)) tövbe yarabbi daha ne Katacan buna yaaa:))Ben daha bi senedir burdayım iş dolayısıyla.. urfa güzel memleket ama yaşamak için değilde sadece gezmek içininsanın kendi memleketi gibisi olur mu hiç urfaya hala alışmış değilim.. Yemekleri içinse evet acının diyarlarından biride burası
1ay:)))ay yesinler:))balayına gittiniz mi kız:))hoşgeldiin bu aradaSelam kızlarr bende 1 aylık taze gelin olarak katıldım aranızaBende gelebilir miyim aranıza:44:
eşimle 3 yıldır birlikteyiz 1 senedirde evliyiz
çok şükür büyük kavgamız olmadı , arada ufak sürtüşme herkeste olduğu gibi bizdede oluyo tabi
genel olarak mutluyuz umutluyuz yani
bencede bu topik iyi olmuş hep dert hep dert yazmışlar yaw:26:
eşimle 3 yıldır birlikteyiz 1 senedirde evliyiz
çok şükür büyük kavgamız olmadı , arada ufak sürtüşme herkeste olduğu gibi bizdede oluyo tabi
genel olarak mutluyuz umutluyuz yani
bencede bu topik iyi olmuş hep dert hep dert yazmışlar yaw:26:
Haklısın :))ama tayinli bi işin olunca memleket mi kalır:)))diyar diyar gez dur anca:)) yiyebiliyor musun o yemekleri yaa.. Ben bi kere denk geldim kulaklarımdan ateş fışkırdı resmen:))bide az koyduydum diyor:)) tövbe yarabbi daha ne Katacan buna yaaa:))
1ay:)))ay yesinler:))balayına gittiniz mi kız:))hoşgeldiin bu arada
Tabi gittik canım
Nereye gittiniz:))
Hımm:)) inşaallah güzel geçmiştir:))Antalya- Belek otelin adıda Limak arcadia
Bende geldimmmm.. dert okumaktan vallahi içim şişti ama okumadan da duramıyoruz maalesef
ayrıca taze gelinim, mutluyum, umutluyumtek sıkıntım her gün öfleyerek geldiğim bir iş yerim var
aynen yaa kkda çoğu kadının kocası gay.. nerden anlıyacağız adamın gay olup olmadığını evlenmeden fark edebilmemiz için ne yapmamız gerek acaba.. 5 aydır çııyorum erkek arkadaşımla daha beni öpmedi bile, saygısından varsayıyorum bu durumu.. gay değildir dimi :/
5 ayda biraz fazla olmuş ama hızlı diye düşünmendende korkmuş olabilir
Sen biraz yakınlaşsan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen yaa kkda çoğu kadının kocası gay.. nerden anlıyacağız adamın gay olup olmadığını evlenmeden fark edebilmemiz için ne yapmamız gerek acaba.. 5 aydır çııyorum erkek arkadaşımla daha beni öpmedi bile, saygısından varsayıyorum bu durumu.. gay değildir dimi :/
buna çok güldüm yaöpmeyen erkek ciddi düşünüyordur diye bilirim ben
hala gülüyorum kızma nolur
bende ciddi düşündüğüne yoruyorum... yani umarım öyledir :/... kaslı erkek fotoğrafı falan mı göstersem çocuğa nasıl sence diye? o zamanda beni kötü bilir..
Kızlar kk da dert okumaktan moralim bozuldu.. Yokmu dertsiz evliliği ilişkisi olan ya?? Aldatmacalar,gayler,baldızlar vs derken içim sıkıldı eşimde kızacak ne okuyorsun bunları diye :)) okumaktan istiyorum ama kötü oldum artık:).. Birazda iyi şeylerden bahsedelim hadi...
öyle sarılıyoruz yanağımdan da öpüyo falan ama bi kere yüzüne yaklaştım biri görürür ayıp olur dedi
Evet haklısın:)) öğrensem kiminle konuşulan hiç pekiştiremem :)) o yüzden ilk önce Arapça öğrencime inşaallah :)) o çok işime yarar çünkü:))
Selam kızlarr bende 1 aylık taze gelin olarak katıldım aranızaBende gelebilir miyim aranıza:44:
bende ciddi düşündüğüne yoruyorum... yani umarım öyledir :/... kaslı erkek fotoğrafı falan mı göstersem çocuğa nasıl sence diye? o zamanda beni kötü bilir..
Ohhh yaa! Bende okudukca acaba bizde bir anormallik mi var diye düşünüyordum :) bende iki buçuk senedir evliyim. Öncesinde 5 senelik bir beraberliğimiz vardı. Biz Allah'a çok şükür ne sevgiliyken ne söz-nişan evresinde nede evliliğimizde problem yaşamadık. Akşam olsada eşim eve gelse diye ilk günkü gibi heyecanla bekliyorum. Eşim günde bin kere arayıp akşam olsada eve gelsem çok özledim diyor. Her eve girdiğinde sonunda evimdeyim huzurumla başbaşayım diye şükür ediyor. Haftanın 2-3 günü ya yemeğe yada birşeyler içmeye dışarı çıkarız. Pazar günü kahvaltıyı dışarıda yapıp akşama kadar gezeriz... Kaynana görümce elti sorunum hiç olmadı. Hepsi kendi halinde iyi insanlar. Sadece kayınpederimle anlaşamam (onunla kimse anlaşamıyor zaten) onunlada mümkün olduğunca az görüşerek dengeyi kuruyoruz. Evlilik gerçekten çok güzel. Doğru insanla yapıldığında tadından yenmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?