Yo beklemiyorum dört senedir senaryo aynı biraz takılıp zaten geliyor köpek gibide yalvarıyor ben alışkınım gelmeyecek ayyy diye bir düşüncem yok önemli olan onun gelmesi değil benim beklemem. Zaten gelecek bu iki iki daha dört ama ben bir iki üzüldüm geçti çünkü dediğim gibi alışkın olduğum birşey slaak gibi hep affettiğim için ha bu sefer sonunda soğudum ve umrumda değil oraıs ayrıBiseye sardıgın yok senın adam gelsin diye bekliyorsun sadece, ınsallah gelir
Siz bu konumun neresinde kocayı buldunuz? Benim derdim kiloları?Diyom ki reis kocan burada iyi beddua aldı zaten, her gün 50 konu açıp adama beddua okumamızı mi bekliyon?
Sal bizi kurban olduğum sal artık bdv'yi
Kurtardı şuan tk derdim doğum corona ve kilolarmReis sen ve bu bitmek bilmeyen konularınla nereye varacağız gram bilmiyorum.
Öncelikle Allah seni kocandan tez zamanda kurtarsın. Kiloyu boşver sagliklica doğurmaya odaklan
Siz bu konumun neresinde kocayı buldunuz? Benim derdim kiloları?
zaten boşanma süreaindeyim.
terk edildim şerefsiz bir haftada başkasını buldu
corona bitse boşansam derdindeyim
Ama ben yeni eşimden ayrıldığım için
kocam demeyelim eski eşim umrumda bile değil sadece tiksiniyorum.
dört senedir senaryo aynı biraz takılıp zaten geliyor köpek gibide yalvarıyor ben alışkınım gelmeyecek
slaak gibi hep affettiğim için ha bu sefer sonunda soğudum ve umrumda değil
Ay hiç güleceğim yoktu hergün konu açıyorum değil mi
Ya ne kadar güzel kilo vermişsiniz bende ilk kızımda baya verdim ama bunda geri aldım umarım tekrar veririm dış görünüşe de baya takıntılı biriyim ama işte insan bu zamanlarda yedikçe yiyor iki canlıyım düşüncesi ile aman sağlıklı doğusunda kuzum coronadan korkuyorum zaten çocuğuma geçecek diye babam kronik hasta hastaneden eve getiririm birşey olur diyede korkuyorum valla Allah Yardımcımı zolsun ya100 kiloydum bebek doğdu 5. Ayında 52 kilo oldum bende boşandım yeniden evlendim şu an yine hamileyim :)
Evet sıkıntıdan oluyor öyle şeyler şimdi çatlaklarıma ve kiloları ma sardım :) zaten coronadan dolayı psikoloji pert artık görmek istemeyen konuya girmesin napalım bukadar linç etmeye gerek yok bence baI insanları n psikolojisi benden de bozuk
Nasıl yaptın kurban olduğum bi de hele100 kiloydum bebek doğdu 5. Ayında 52 kilo oldum bende boşandım yeniden evlendim şu an yine hamileyim :)
77 de gayet güzel bir kilo bence boyunuzu bilmiyorum tabi de bende daha önce 38 kilo vermiştim. Umarım yine verebilirim ya kilo çok kötü birşey nefes bile alamıyorum artıkNasıl yaptın kurban olduğum bi de heleDeli olcam 87 ile doğuma girdim Kızım 3,5 aylık hala 77 yim
55 ile hamile kaldım. O sırada fark etmeden evde kim varsa yedim galiba başka bir açıklaması olamaz77 de gayet güzel bir kilo bence boyunuzu bilmiyorum tabi de bende daha önce 38 kilo vermiştim. Umarım yine verebilirim ya kilo çok kötü birşey nefes bile alamıyorum artık
5 erkek kardesin ardindan mi dogdunuz,valla cok merak ettim kizmayin:)Diyom ki reis kocan burada iyi beddua aldı zaten, her gün 50 konu açıp adama beddua okumamızı mi bekliyon?
Sal bizi kurban olduğum sal artık bdv'yi
Ya ben 60 kilolardaydım 113 oldum55 ile hamile kaldım. O sırada fark etmeden evde kim varsa yedim galiba başka bir açıklaması olamaz
Tarz yaratıyor reis5 erkek kardesin ardindan mi dogdunuz,valla cok merak ettim kizmayin:)
Cok maskulen buluyorum sizi,tabii sizin tercihiniz de, dikkatimi cekiyor rastlastikca:)
Tarz yaratıyor reis
Ya uzulme de cok almissin ya:/Ya ben 60 kilolardaydım 113 oldum
Valla böyle sindi bebek givi bir kızdım gerçekten kendimi de bir okadar beğenirsim şimdi ayna görünce bakmıyorum =))) asla aynalarla işim yok
5 erkek kardesin ardindan mi dogdunuz,valla cok merak ettim kizmayin:)
Cok maskulen buluyorum sizi,tabii sizin tercihiniz de, dikkatimi cekiyor rastlastikca:)
Ay üzülüyorum vallaYa uzulme de cok almissin ya:/
Neyse ben zor alir ama zor da veririm,bir bakmissin 4 ayda çıtır olmussun:))
Reis the yargı machine...Tarz yaratıyor reis
Allah bagislasin,bebekte oglan mi, y kromozom patlamasi olmus vaay,tabi gercekse:)Biz aslında 16 kardeşiz 8 anamdan 8 diğer anamdan hepsi de erkek bende erkekmisim son anda kız olduğumu anlamışlar öyle arada kaynayıp gitmişim. Tabi hakkımızda hayırlısı olsun. Hayat işte akıp gidiyor....
Bu müzik esliginde oku daha inandırıcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?