Güzel ve özgüvenliydim, çirkin ve özgüvensizim lütfen yorum yapın?

Hakaret etmeniz sizi yüceltmez sadece gözümde aşağılık bir duruma düştünüz.
Hakaret? Her gün ortaya çıkardığın yeni dertlerin sıkmaya başladı. Şu yazdığınız şeyden sonra hala mı konuşuyorsunuz lütfen daha fazla muhatap olmayalım =)

Hakaret? Her gün ortaya çıkardığın yeni dertlerin sıkmaya başladı. Şu yazdığınız şeyden sonra hala mı konuşuyorsunuz lütfen daha fazla muhatap olmayalım =)
Hakaret olarak nitelendirdiğim şey sizi insan yerine koydum demenizdi. Zaten daha fazlasına gerek yok. Olanı söyledim. Herkes sıkıldı artık hep aynı şeyleri yapmanızdan. Mümkünse cevaplamayın.

Farkında değilsin sanırım ama kilondan daha önemli sorunların var hayatta. 9 aylık hamilesin burada kimse sana hamile halinle diyet yap demeyecek. Önce bi doğum yap kendini toparla hayatını duzene sok boşanma işini hallet zaten gitmeye başlar kilolar diyet yaparsın.

Farkında değilsin sanırım ama kilondan daha önemli sorunların var hayatta. 9 aylık hamilesin burada kimse sana hamile halinle diyet yap demeyecek. Önce bi doğum yap kendini toparla hayatını duzene sok boşanma işini hallet zaten gitmeye başlar kilolar diyet yaparsın.
Evet kilodan daha önemli sorunlarım var ve onları Biraz daha düşünürsem kafayı sıyırıcam.

Back
X