Allah rızası için inanmadım de.Allah bagislasin,bebekte oglan mi, y kromozom patlamasi olmus vaay,tabi gercekse:)
Cabuk alan cabuk verebilir,yoksa evde cok zor isimizAy üzülüyorum vallabi doğruyum hemen diyete giricem aslında çok hızlı verip hızlı alan biriyim önemli olan irade bakalım ay ev hapsinseyiz yürüyüşte yapamam Leslie yaparım bende ne yapayım kilo verilirse sarrkma ne olacak
Inandim inandim,sen dersin de inanmazmiyim reyizAllah rızası için inanmadım de.
Aynen Leslie yapalım en iyisi tabi doğurabiliraem biCabuk alan cabuk verebilir,yoksa evde cok zor isimiz
Niye öyle diyorsunuz yahu :) Ben konu sahibine üzüldüm zor bir dönemdeyken tek başına kalmış, biraz da onu anlamaya çalışalım, psikolojik olarak zor dönem geçiriyor, normal tepki vermesini bekleyemeyiz ki herkesten. Açsın konu ne zararı var bize ? :)Diyom ki reis kocan burada iyi beddua aldı zaten, her gün 50 konu açıp adama beddua okumamızı mi bekliyon?
Sal bizi kurban olduğum sal artık bdv'yi
Yo beklemiyorum dört senedir senaryo aynı biraz takılıp zaten geliyor köpek gibide yalvarıyor ben alışkınım gelmeyecek ayyy diye bir düşüncem yok önemli olan onun gelmesi değil benim beklemem. Zaten gelecek bu iki iki daha dört
Sporla kilo verirseniz sarkma yaşamazsiniz. Bence pilates malzemeleri alıp evde pilated yapınAy üzülüyorum vallabi doğruyum hemen diyete giricem aslında çok hızlı verip hızlı alan biriyim önemli olan irade bakalım ay ev hapsinseyiz yürüyüşte yapamam Leslie yaparım bende ne yapayım kilo verilirse sarrkma ne olacak
Valla ne fark ettim biliyor musun bazı insanların psikolojisi benimkinden de bozuk direk dertleri insanların canını sıkmak görmek istemiyorsan görme yorum yapmak zorunda değilsin ki ben anlamadım bu tipleri.. Güzel yorumunuz içinde ayrı teşekkür ederimKadının evliliği dağılmış.
İki küçük çocukla ortada kalakalmış.
Eskiden güzel ve beğenilen bir kadınken, bakımsızlaşmış, kilo almış,özgüvenini, kendisine olan saygısını kaybetmiş.
Çevresinde de fazla insan yok, yalnızlık bunalımı da yaşıyor muhtemelen ki derdine derman burada konu açıyor.
Ve hala başka hemcinsleri tarafından yok neden sürekli konu açıyormuş eleştirileri, dertleriyle dalga geçmeler.
Sizin hayatınız tıkırındayken sıfır empati ile zaten dipteki insana kendini daha da kötü hissettirmek çok mu eğlenceli? Şu insanlar biraz moral bulmak için buraya yazıyorlar, millet ise eğlencesinde nasıl bir tahribat yarattığınızın bile farkında değilsiniz.
Biraz empati lütfen biraz empati.
Gebelik şekerim yok ama tansiyon ve gelişim geriliği, suyunda azalma çıktı hastanede yatıyordum imza atıp çıktım malum kızım var baba da yok başında yanlız kalsın istemedimGebelik şekeri vs var mı ?ben de çok kilo almıştım ama şeker illeti yüzünden uğraşmıştım epey .o yüzden sizi çok iyi anlıyorum ama iyi haber sonrasında veriyorsunuz :) psikolojik olarak kötü durumdasınız ,tabi bu da özgüveninizi etkiliyor .şuanda bebeğinize odaklanın,bırakın kiloyu ;bunsaatten sonra 3 eksik 3 fazla bişey değişmez .(ben artık son haftamda öyle diyerek yemeğe vermiştim kendimi:)))
Pahalı spor salonlarına da gidebilirim dışarı dada yürüywbilieim ikisi eşit benim için mesele koronadan dolayı ikisinin de imkansız olmasıHani içinde insan var falan. Çok normal kilo alman. Doğumdan sonra istediğin fiziğe kavuşursun. İlla pahalı spor salonlarına ihtiyacın yok evde ezgersiz yapıp yürüyüşe çıkarsın ve rahatça kilo verirsin.
Artık Leslie pilates derken her yolu denwyeceğimSporla kilo verirseniz sarkma yaşamazsiniz. Bence pilates malzemeleri alıp evde pilated yapın
Ay oldum yüzü de geçtimHamileler icin pilates fitness yüzme oluyor belki o kurslara gidebilirsiniz. Hamile sınıfları oluyor. Diyetisyenle de görüşürsünüz bence siz 100 kilo olmamissinizdir doğuma yakın vücut su toplar,şişer. Tartidaki sayi yaniltici olur. Diyetisyene gidip vücut su,kas,yağ kütlenizi ölçtürün. Doğumdan sonra kilo cok hizli şekilde veriliyor yeter ki siz beslenmenize,sporunuza önem verin.verirsiniz siz de üzülmeyin. Her kadın özel ve güzeldir
Mutsuz insanlar çevresini de mutsuz etmeyi severmiş bunlar gizli mutsuzlar herhaldeNiye öyle diyorsunuz yahu :) Ben konu sahibine üzüldüm zor bir dönemdeyken tek başına kalmış, biraz da onu anlamaya çalışalım, psikolojik olarak zor dönem geçiriyor, normal tepki vermesini bekleyemeyiz ki herkesten. Açsın konu ne zararı var bize ? :)
Evet kilolardan bunları çıkarmanıza çok sevindim bakış açınız baya geniş olsa gerek iyi günler. Ha bu arada okumak zorunda değilsiniz lütfen bşrdaha adımı görünce okumadan geçiniz.Tamam anlıyorum zor dönemden geçiyorsunuz ama bizi de yıldırdınız. Her konu aynı hemen hemen. Sizin konunuzua yorum yazmamış üye kalmamıştır diye tahmin ediyorum o kadar çok konu açtınız ki. Hep aynı şeyler yazılıyor siz aynı cevapları veriyorsunuz sonra hop bir konu daha. Hayır ders çıkartsanız bir sonraki konunuz şunu anladım, şöyle iyi geldi, kendime şunu yaptım şeklinde olsa gam yemeyeceğim ama hep aynı. Hep sızlanacak bir şey bulmuşsunuz.
Ben hiç ihtimal vermiyorum ayrılacağınıza. Kocanıza kızgınsınız belki evet ama gelse barışırsınız. Adam size o kadar şey yapmış, annesi sizi hamile halinizle dövmeye kalkmış, boşanmanın eşiğinden dönüp eve döndüğünüz ay ikinci çocuğa hamile kalmışsınız, kocanızın cebine harçlığını bile babanız koyuyor, hakaret, darp ne ararsan var, adam sizi karnınızda burnunuzda terk edip gittiğinde dön diye mesaj atıyorsunuz. Gelse barışırsınız çok eminim.
Adam umurunuzda olmasa burda her gün konu açmaz, adamı stalklayıp kaçta çevrimiçi kimin resmini beğenmiş onun peşine düşmezdiniz. Artık biraz sakinleşin, yarayı kaşıyıp duruyorsunuz, size bir faydası yok. Olan olmuş, kabullenin artık. Hayırlısıyla alın evladınızı kucağınıza sonra açarsınız davanızı da.
Size ne diyeceksiniz, insanların dış görünüşü hakkında elestirme cüretinde bulunanlardan nefret ediyorum. O cok cirkin diyenlerin fizikleri cok mu düzgün ?Ay oldum yüzü de geçtimher gören ne kadar kilo almışsın öok çirkin diyor ve aynı kişi on kere tekrarlıyor insanları anlamakta zor evet biliyorum diye çığlık atasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?