Güzel yuvam Enkaz oldu. Gidiyorum..

Artık gerçeklerle yüzleşin bu daha iyi olur sizin için Olayları zorlaştırmak yerine çözüme ulaştırırsınız bu şekilde.Hakkınızda hayırlısı ...

Aslinda yanlis anladigi icin yanlis seyler soylediginde bi ozur dileseydi, ben de ettgim kufur icin ozur dileyecektim. Ama aksam konunun ozeti gectiginde hala ayni seyleri dusundugunu hissettim. Halbuki ben gercekten iyi niyetliydim.

Aslinda yanlis anladigi icin yanlis seyler soylediginde bi ozur dileseydi, ben de ettgim kufur icin ozur dileyecektim. Ama aksam konunun ozeti gectiginde hala ayni seyleri dusundugunu hissettim. Halbuki ben gercekten iyi niyetliydim.
siz özele odaklısınız genele değil....hala ufacık şeyler derdindesiniz..hala affetmeye niyetlisiniz ve ufacık bir "pardon " dese koaşacaksınız adama.
neden bütünü görmek istemiyrosunuz;adamın gözündeki değeriniz annesinin 2 dudağı arasında..

Siz bosandiniz mi hic?

Yok hayir. Niye oyle diyeyim.
neden sordunuz o zaman???
merak ettiniz madem söyliyim.eşimle sorunlarımız oldu bir dönem.ben oğlumu alıp gidiyordum,ama gerçekten içi temiz bir insan ve iyi bir baba olduğu için son bir şans verdim ve tedavi oldu.öfke problemi sebebiyle.yoksa ben de boşanmış bir kadın olacaktım.
sizi anlıyor muyum kısmına gelince ;evet anlıyorum.
insan korkuyor bilinmezden.bu durumda eşin hep iyi yanlarına odaklanmak,evliliği harika görmek gibi yanılgılara düşüyor.bir nevi kendini kandırmak aslında.bir şeylere tutunmayı istemek.
ama sizde geri dönülmeyecek laflar edildi.çok kez hem de..üstelik adam pişman falan değil.düzelmke de istemiyor.sadece kendi kendinize çabalıyorsunuz.
yapmayın bunu kendinize.mutlu olmayı hakediyorsunuz.

Siz bosandiniz mi hic?
Açılın ben boşandım,

Ben eşler arası sorunlarda işin iç yüzünü bilmeden amiyane tabirle gaz vermeyi sevmem fakat sizin belli duruyordu, evliliğin sana göre mutluydu güzeldi ama dışarıdan öyle görünmüyordu pek. Hatta önceki konuna yazmıştım, bu konu benim sinirlerimi bozdu diye.

Hakkında hayırlısı olsun, sonuç ne olursa olsun rabbim sana güç kuvvet ve huzur versin, fakat şunu unutma ne kadar sevsen de insanın izzeti nefsi zarar görünce yürütemiyor. İnsanın ruhu S.O.S. veriyor, sende de olduğu gibi.

Ben yine asıl hatalı eşin dicem sen bana gene gıcık olacaksın ama gerçek bu tatlım,ne yazık ki öyle sen çok aşık olduğun için objektif bakamıyosun

Bak insanlar genelevden pavyondan kadın çıkartıp evine hanim yapıyo yedi sülalesine tek laf ettirmiyo,senin eşin o alanı bırakıyo evliliğiniz tartışmaya açık koca bir alan

İki insanın arasına3.bir kişi giriyorsa iki kişiden biri yeterince sıkı sarılmamış demektir diye bir söz var

Hakkında en hayırlısı neyse o olsun en kalpten iyi dileklerim seninle...

eski konunu hatırlıyorum burada ki üyelerden biri yazmıştı
senin kocan anası kılıklı
şu an bu sessizlik sen darp raporu alma boşandığın zaman kaynanası yüzünden oldu denmesin diye eşin sessiz
sonra artık sen darp raporu alamayacağın ve kaynananı suçlayamıyacağın zaman da ayrılabilir diye
ben sizin basit bir kavganızın bu noktaya gelmesin de acaba diye düşünürdüm açıkçası
eski konunda da söylemiştik eşine kayınvalidene gerekli tepkileri vermediğin konusun da şu an ne olsa içinde büyüyor senin
sevdiğin birini kaybedersen hiç ağlamaz sızlamaz her şey güllük gülistanlık gibi devam edebilirmisin
en sonda ne kadar duygularını bastırmaya çalış bir yandan patlak verir o meseleydi senin ki

allah o kayınvalıdenın belasını versın yemın ederım elıme gecse parcalıcam yanı o derece sinirlendım

o salak kadın yuzunden bosanmaya degmez !!!

sen esınle mutluysan aranıza gırmesıne ızın vermeyın bırlık olun ya bırlık olun kenetlenın

bak benım esım tavır koydu annesıne yoksa bızde bosanırdık benım delı kadın yuzunden

ızın vermeyın 2.3. sahıslara ya

yazık degılmı sıze bebege

Hah işte mesele o,eşin tavır koyması

Bence biten birşey yok.. İnsan ayrılacağı insandan böyle aşkla bahsedemez.. Sakin ol, iyi düşün, bu seferlik te sen alttan al ve kazanan sen ol.. İnan dua ettim bu yazıyı okuyunca.. Sizi tanımıyorum hayatınızı bilmiyorum ama inşaallah mutlu olursunuz.. Yuvanızı 3. Şahıslar için dağıtmayın.. Onların istediği de bu..

"Evlilik icerisinde hic istenilmemek arzulanmamak fark edilmemek hep beni uzdu. Hep bi bahane, yok sen yanasmiyorsun yok zamansiz yanasiyorsun yok gecelik giymiyorsun yok giyiyorsun. Kendime guvenimi bitirdi."

Bak sen bunları yazmış bir insansın ben şimdi senin ifadelerini kopyaladım diye gıcık insan olacaksam amenna

Adamın gece siz baş başayken sana yanasmamasi da mı kv nin suçu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…