Güzel yuvam Enkaz oldu. Gidiyorum..

Geçmiş olsun. Eski konunu okudum. Çok üzüldüm. kayın valide anladığım kadarıyla bayağı tecrübeli. Yaptıkları korkunç. Pek yerini bilememiş, iktidar savaşına girmiş. Oyda gençleri baş başa bırakmalıydı yuvalarında.
Ben olsam ne yapardım diye düşündüm? öncelikle o gün darp raporu almanız gerekirdi. Bunu yapsaydınız hayın validenin ohhh ohh diye sevinmelerine iyi bir cevap olacaktı. Evi terk etmeniz aile birliğini temelden sarsmak anlamına geldiği için evinizi terk etmemenizi öneririm, mümkünse çocuğunuz ve siz evde kalın, eşiniz gitsin. Sonra da sakin sakin düşünün ve aile büyüklerinizi çağırıp durumu bildirin. şimdilik yapılacaklar bence bebekle sizin evde yaşamınıza devam ederken eşinizin eşyalarını alıp başka bir yere gitmesi olur. Biliyorum zor ama düzeninizi siz değil eşiniz bozsun ve hukuk önünde evini terk eden siz olmayın.

Bu arada evliliğini üçüncü şahıslar yıkmamış sadece. Eşin de buna sebebiyet vermiş, seni korumamış. Aslında siz hiç aile olamamışsınız. senin gözünde aile sen, kocan ve bebeğin iken eşin için ailesi annesi, babası, kardeşleri olmuş. sorun aslınsa eşin artık "siz" olduğunuzu kabul etmemiş. Siz hiç siz olamamışsınız yani.

Arkadaşım tamam dertlisin acilisin belli de ne oldu anlatsaydin keşke. Bir bilinmezlik yazdıkların.

bu kadar betimleme ve edebiyat yapacağınıza keşke sorunu anlatsaydınız. üç noktalı duygusal cümlelerden başka bir şey okuyamadık.
eşim kızdı, kv küfretti vs gibi içi dolu ve anlamlı cümleler kursanız keşke.

Sizin sorununuz sadece 3. sahislar degildi. Disaridan objektif bi gozle bakiyorum ve gozunde buyuttugun cok buyuk asigiz diye suanki duygusalliginla anlattigin kocan seni annesi hirpalarken bile korumadi.
Konunun aslının bu oldugunun farkina var, boyle daha cok kendi canini yakacaksin.

Size bu yazdiklarim edebiyat yaptigimi dudundurduyse; uc noktadan baska birsey gorenediyseniz siz bilirsiniz(...)

Bence gitmen iyi olmuş etrafta eşine haksız diyende olacak belki aklı başına gelir yaptığı yanlışları görür bazen sonuç iyi neticeleniyor ve boşanma olmuyor aksine giden kadın güçlü bir şekilde dönüş yapıyor

Kaynananın senle alıp veremediği ne ? Aklında oğlu için başka bir kız mı vardı acaba?
Sanmiyorim. Bulsaymis o zaman onu tutan yoktu. Kendi bulup evlendirseydi masrafa girecekti o yuzden oglanlar kendi bulsun sevsin mantiginda. Kendi bulunca kendin buldun kiz sana vardi kapimda yatti diyor ya iste. Bu daha kolay.

Şekerli konularını az-çok biliyordum bi kez daha okudum kv senin gözünde büyüttüğün kadar kurnaz değil sadece sen fırsatları değerlendirmesini bilmiyorsun biraz hazır cevap olsan üstesinden gelirmişsin aslında

O kayınvalide ile başa çıkılmaz ya. Kadına saldırmış. Dahası mı var??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…