Güzel yuvam Enkaz oldu. Gidiyorum..

İlk önce eşinizin ve kendinizin davranışlarını bir gözden geçirin. Sorunun kaynağını hep dışarıda ararsanız gözden kaçırdığınız ufak bir detay yüzünden evliliğinizi bitirmiş olursunuz. Baktınız ikili ilişkide gayet mutlu oluyor. Araya başkaları girince boşanma eşiğine geliyorsanız eşinizle düzgünce konuşun. Biz mutluyuz ama başka insanlar yüzünden tartışma yaşıyoruz. Tartışmalarımızın sebepleri yok yıkımları çok oluyor. Başkalarına mesafeli olalım. Hem senin hem benim çevremi yuvamıza dahil etmeyelim deyin. Bütün bunları yaptıysanız ve sonuç değişmiyorsa eğer eşiniz mutlu yuvanıza değer vermiyor yazık ediyor demektir. O zaman daha fazla yıpranmayın bitirin derim.

Eski konularını tekrar tekrar oku lütfen...tarafsız bir gözle ama

Güzel yuva gerçekten oturmuyo
Valla bin kere okudum. Yapilan haksizliklardan ve pisliklerden memnun degilim tabi ki. Memnun oldugum icin kalmadim evde. Ama yani bi turlu anlatamadim kimseye bu olaylar disinda yani 3.kisiler disinda biz birbirimizi cok seviyorduk. Yani biz aslinda gurbette birbirimize sariliyoruz o yuzden cok bagliyiz. Bu olaylara bakinca evet cokuk bir evlilik gibi gorunuyor herkes hakli bu konuda ama anlatamiyorum. Biz dis etkenleri unuttugumuz zaman cok mutluyuz. Evet kocam annesini susturamadi burda hatali, ama suclu degil cunku o bisey yapmadi vs vs diye dusundugum icin kaldim evimde. Ama artik her kucuk seyde bu olanlar aklimda donuyor, esimin tavri vs..
O yuzden gidiyorum diyorum. Ama herkes bir 'zaten mutlu evliligin yoktu' halinde.
"Evlilik iki kisilik"se mutluyduk, "aileler de evleniyor"sa mutsuzduk isin ozeti bu yani.tesekkur ederim..

Hakkında hayırlısı olsun bak bunu cidden içi dolu dolu söylüyorum zerre art niyetim yok

Yeminle cok fenasin

Siz bosandiniz mi hic?
O arkadasi bilmemde ben bosandim yine olsa yine bosanirim sizdeki olaylar olsaydi elli milyon kere bosanirdim kv ye suc atiyorsunuz ama her ne kadar konduramasanizda iliskinizin bu duruma gelmesinin tek sorumlusu hala buyuyememis aile olduğunun olgunluguna erisememis esiniz bunu gormezden geldiğiniz surece bu sıkıntıların ustesinden gelemezsiniz insallah hakkinizda hayirli olani gorursunuz biran once.

Darp raporu demiş arkadaşlar?
Eşin mi dövdü kayınvaliden mi?

aileleleri aradan çıkarabilseydiniz keşke. severken ayrılmayın . çok üzüldüm. düzelir herşey inşallah

Nickinden eski konunu hatırladım ama çok mutlu bir evliligimiz vardı. Kocama çok aşığım vs yazdıklarını okuyunca şüpheye düşmüştüm ama oymussun.
Bir yerde biteceği belliydi. Belki yine deneme kararı alacaksınız. Ama bir gün yine bu noktaya geleceksiniz. Çünkü yenilir yutulur şeyler yaşamadınız.
Dışardan bakıldığında işkenceyi uzatıyor gibi görünüyorsunuz.
Çünkü tekrar duzelcek, hayaller kuracak,biraz daha bağlanacak ve daha sonra tekrar tekrar bu yuvanin çöküşünü seyredeceksiniz.

Bir An evvel iyileşmek, bu yaşananları bir an evvel atlatmak sizin için en hayırlısı gibi görünüyor.
Ama biz ne desek boş. Psikolojini az çok anlayabiliyorum. Gittiği yere kadar götürmeye niyetlisin. Senin hayatın senin kararın.
İnşallah mutlu olursun kararlarınla.

dış kapının dış mandalları yüzünden evliliğini bitirme.eminim canın çok yanıyordur eşine laf anlatamıyorsundur.annengile git bir süre eşinden ve onun ailesinden uzak dur güç topla iyi düşün ve öyle karar ver

Önceki konundan biliyorum. Çok doğru bir karar almışsın. Kocan ya annesine rest çekecekti ya da boşanacaktın. 1 ay önce yapman gerekeni yapıyorsun. Sen elinden geleni yaptın. Bunu düşün ve üzülme lütfen.

Rabbim yardim olsun cnm
Uzuldum yaşadık larin icin
Hep bu 3. Sahislar mahvediyo
Yuvalari
Rabbim yavrun hatri icin yuzunu guldursun insallh

Hiç de 3. şahıslar olduğuna inanmıyorum ben
Kocalar adam gibi olsa 3. şahıslara prim vermeseler
Aslında gayet güzel yürür de

O 2. şahısların karaktersizliği var ya
İşte hep o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…