- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Valla bin kere okudum. Yapilan haksizliklardan ve pisliklerden memnun degilim tabi ki. Memnun oldugum icin kalmadim evde. Ama yani bi turlu anlatamadim kimseye bu olaylar disinda yani 3.kisiler disinda biz birbirimizi cok seviyorduk. Yani biz aslinda gurbette birbirimize sariliyoruz o yuzden cok bagliyiz. Bu olaylara bakinca evet cokuk bir evlilik gibi gorunuyor herkes hakli bu konuda ama anlatamiyorum. Biz dis etkenleri unuttugumuz zaman cok mutluyuz. Evet kocam annesini susturamadi burda hatali, ama suclu degil cunku o bisey yapmadi vs vs diye dusundugum icin kaldim evimde. Ama artik her kucuk seyde bu olanlar aklimda donuyor, esimin tavri vs..Eski konularını tekrar tekrar oku lütfen...tarafsız bir gözle ama
Güzel yuva gerçekten oturmuyo
Valla bin kere okudum. Yapilan haksizliklardan ve pisliklerden memnun degilim tabi ki. Memnun oldugum icin kalmadim evde. Ama yani bi turlu anlatamadim kimseye bu olaylar disinda yani 3.kisiler disinda biz birbirimizi cok seviyorduk. Yani biz aslinda gurbette birbirimize sariliyoruz o yuzden cok bagliyiz. Bu olaylara bakinca evet cokuk bir evlilik gibi gorunuyor herkes hakli bu konuda ama anlatamiyorum. Biz dis etkenleri unuttugumuz zaman cok mutluyuz. Evet kocam annesini susturamadi burda hatali, ama suclu degil cunku o bisey yapmadi vs vs diye dusundugum icin kaldim evimde. Ama artik her kucuk seyde bu olanlar aklimda donuyor, esimin tavri vs..
O yuzden gidiyorum diyorum. Ama herkes bir 'zaten mutlu evliligin yoktu' halinde.
"Evlilik iki kisilik"se mutluyduk, "aileler de evleniyor"sa mutsuzduk isin ozeti bu yani.tesekkur ederim..
Yeminle cok fenasin"Evlilik icerisinde hic istenilmemek arzulanmamak fark edilmemek hep beni uzdu. Hep bi bahane, yok sen yanasmiyorsun yok zamansiz yanasiyorsun yok gecelik giymiyorsun yok giyiyorsun. Kendime guvenimi bitirdi."
Bak sen bunları yazmış bir insansın ben şimdi senin ifadelerini kopyaladım diye gıcık insan olacaksam amenna
Adamın gece siz baş başayken sana yanasmamasi da mı kv nin suçu
O arkadasi bilmemde ben bosandim yine olsa yine bosanirim sizdeki olaylar olsaydi elli milyon kere bosanirdim kv ye suc atiyorsunuz ama her ne kadar konduramasanizda iliskinizin bu duruma gelmesinin tek sorumlusu hala buyuyememis aile olduğunun olgunluguna erisememis esiniz bunu gormezden geldiğiniz surece bu sıkıntıların ustesinden gelemezsiniz insallah hakkinizda hayirli olani gorursunuz biran once.Siz bosandiniz mi hic?
Darp raporu demiş arkadaşlar?Valla bin kere okudum. Yapilan haksizliklardan ve pisliklerden memnun degilim tabi ki. Memnun oldugum icin kalmadim evde. Ama yani bi turlu anlatamadim kimseye bu olaylar disinda yani 3.kisiler disinda biz birbirimizi cok seviyorduk. Yani biz aslinda gurbette birbirimize sariliyoruz o yuzden cok bagliyiz. Bu olaylara bakinca evet cokuk bir evlilik gibi gorunuyor herkes hakli bu konuda ama anlatamiyorum. Biz dis etkenleri unuttugumuz zaman cok mutluyuz. Evet kocam annesini susturamadi burda hatali, ama suclu degil cunku o bisey yapmadi vs vs diye dusundugum icin kaldim evimde. Ama artik her kucuk seyde bu olanlar aklimda donuyor, esimin tavri vs..
O yuzden gidiyorum diyorum. Ama herkes bir 'zaten mutlu evliligin yoktu' halinde.
"Evlilik iki kisilik"se mutluyduk, "aileler de evleniyor"sa mutsuzduk isin ozeti bu yani.tesekkur ederim..
aileleleri aradan çıkarabilseydiniz keşke. severken ayrılmayın . çok üzüldüm. düzelir herşey inşallahValla bin kere okudum. Yapilan haksizliklardan ve pisliklerden memnun degilim tabi ki. Memnun oldugum icin kalmadim evde. Ama yani bi turlu anlatamadim kimseye bu olaylar disinda yani 3.kisiler disinda biz birbirimizi cok seviyorduk. Yani biz aslinda gurbette birbirimize sariliyoruz o yuzden cok bagliyiz. Bu olaylara bakinca evet cokuk bir evlilik gibi gorunuyor herkes hakli bu konuda ama anlatamiyorum. Biz dis etkenleri unuttugumuz zaman cok mutluyuz. Evet kocam annesini susturamadi burda hatali, ama suclu degil cunku o bisey yapmadi vs vs diye dusundugum icin kaldim evimde. Ama artik her kucuk seyde bu olanlar aklimda donuyor, esimin tavri vs..
kayınvalideDarp raporu demiş arkadaşlar?
Eşin mi dövdü kayınvaliden mi?
Ama eside laflariyla annesini destekleyen konusmalariyla dovmustu bunuda es gecmeyelimkayınvalide
Ooooooo koca da oturup izledi yani?kayınvalide
Rabbim yardim olsun cnm
Uzuldum yaşadık larin icin
Hep bu 3. Sahislar mahvediyo
Yuvalari
Rabbim yavrun hatri icin yuzunu guldursun insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?