- Konu Sahibi gxuxzelbirgxuxn
-
gel beraber zayıflayalım da çatlasın şu kocalarımız :)
hem ne güzel 10 kg vermişsin bile.(Cetvelinde) neden moralin bozuk?
hamile gibiysen demek ki ödem var. ödem atıcı çaylar içiyor musun?
benim safra taşlarım varken sabah karnım düz kalkamazdım hiç. safra kesemi aldılar ve artık sabahları düz bir karınla kalkabiliyorum. yani diyeceğim şu ki; sindirim sisteminde bir problem var mı? miden de veya safra kesende?
öğlen yemeğim yine bol pul biberli tavuklu salata oldu. (dünden yıkadığım yeşillikler ve haşladığım tavuk göğsü vardı yoksa üşenirdim kih kih)
üstüne 2 tane kuru erik + 1 hurma yedim.
ne tavukmuş be bitiremedim, bir parça daha var. tiksinmezsem gına gelmezse akşama da onu yiyim diyom. eşime ne yapsam, oğluşa ne yapsam???
enginarın biri de duruyor. onu da yemeli. (eşim yemiyor)
biber dolması yaparsam yerim diye korkuyorum. gerçi bulgur+pirinç karışık yapıyorum ama. neyse...
yulaf kepeğim de bugün elime ulaşır. yarın da dukan diyetine mi başlasam acep? biraz dukancılara bakınayım, ne yiyip ne içiyorlar
ailecek markete yürüdük geldik. veee ben yine sütü unuttum. 3. günde böyle unutkanlık olur mu yaa. beni duyan da sıkı bir diyet yapıyorum sanacak.
çiğ badem yedim bir avuç. (belki biraz daha fazla)
yeşil erik
taze kayısı yedim.
bütün bunları niye yedim bilmiyorum. eşime kızdığım için olabülüüü.
taze fasülye yedim üstüne 2 kuru erik 2 hurma 2 kayısı yedimkahve içtim.
az önce de 3 tane ceviz yedim.
biri beni durdursun
süt almaya diye markete gidip süt almadan döndüm yaa. çok sinir. şimdi de yağmur yağıyor oğluşla gidemem. eşime söyleyim de alsın gelirken.
acıkıcam gibi çünkü. acıkırsam süt ile yulaf ezmesi yerim diyom bi kase.
kitap siparişlerim geldi. "can boğazdan çıkar" . kan gruplarına göre ne yemek lazımmış bi ona bakıcam.
bi de "evrenden torpilim var" adlı kitap. yazarı bi ara 150kiloymuş. bakalım nasıl bir enerji göndermiş evrene de ordan geri dönen enerji ile nasıl zayıflamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?