"Güzelim"

Bence tedbirli olun,hele de kız başınıza Allah korusun.

çocuğu hasta olan adam nasıl böyle davranıyormuş önce onu sorgulamak lazım.Ben olsam kesinlikle atılmasını isterdim işten.benim düşüncem bu : )

Bende atılması taraftarı olmazdım ilk etapta sanırım. Kendimi biliyorum çünkü çocuğu var birde hasta (dogrudur degildir bilemiyorum tabi ama ya gercekse) işten atılsa içimde bir huzursuzluk olurdu aklımdan çıkmazdi uzunca bir süre.
Devamı olursa gözünün yaşına bakmayın ama, siz vicdanen üzerinize düşeni yapmışsınız bundan sonra kendine çeki düzen vermesi gereken o.

Ağzınıza sağlık valla çk iyi demişsiniz, sanki benim başıma gelmiş gibi sinir oldum...
O yöneticiye de ayrı uyuz oldum demek adam da normal bulduğuna göre aynı kafada ve fırsatını bulsa kendi de taciz edecek...Ben olsam atılsın derdim yarın öbür gün başıma iş amayacağının garantisi yok, bir de bu adam ilk size yapmıyordur muhtemelen bunları...
Yüz göz olmayın bundan sonra, umarım bir dha cesaret edip de başınıza sıkıntı açmaz.

ben direk acımaz attırırdım.. hasta çocuğu varmış madem elalemin karısına kızına niye yicekmiş gibi bakıyo??

Kızlar teşekkür ederim fikirleriniz-yorumlarınız için. Bakalım şimdilik uyarısını aldı pıstı bir köşeye. Devamı gelirse herkesin hemfikir olduğu şekilde davranıcam.

İşten atılması konusunda ne yapardım bilemiyorum ama bazen fazla vicdan zarar getirir.İleride keşke attırıp anyayı konyayı gösterseydim demek de var.Çünkü böyle böyle cesaret bulabiliyorlar.Nasıl olsa rahatsız da etsem vicdanlarına girip onları sömürebiliyorum diyebiliyorlar.Başka iş mi yok adama,haddini bilecek efendi olacak.Olmuyorsa bu onun suçu,çocuğu o haldeyken oynaşma derdinde olanın problemi,sizin değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…