Haklısınız.
Madem hasta çocuğu var o zaman adam gibi davransın ekmek kapısına saygı duysun. Pislik yaparken rahatlar, başları derde girince bahaneleri hep hazır zaten, karısı hasta, çocuğu var vs vs.
fazlaca laubali, genel olarak bizim insanımızda var bu, senin insani sohbetini laçkalığa çeviriyolar, ille höt zöt olacaksın bazılarına
Sohbet etmediğim tek güvenlikçide bı aslında en başından beri. Bakışları bi tuhaf geldiğinden dolayı. Yani hiç muhabbetim olmadığı halde yaptı bu cıvıklığı.
Hasta çocuk kısmına kadar sinirlendim ama babasının densizligini çocuğuna ödetmeye gerek yok diye düşünüyorum
Doğru karar vermissiniz bence
o zaman hepten beter, dediğin gibi iki kız kalmanız da etken olabilir, ne denir ki yaptırım uygulansın desem ekmek parası yazık diyorum, uygulanmasın desem başıma bişey gelmiyo nasıl olsa diyip iyice mi cıvıklaşır bilemedim
Çalıştığım kurumun şoförlerini yaşları gereği hep saygıyla selamlardım hal hatır sorardım falan bigün bi baktım heeey özlem hanım diye cağırılıyorum koridorun bi ucundan bi ucuna
Umarim bundan sonra ders alip daha dikkatli davranir, inada bindirip rahatsiz edici baska bir davranışta bulunursa sikayet edin ve gonderin, sonucta bu insanlarla her gun muhattap oluyoruz, kapiya bile rahatca gelebilecek konumda...
Bence attırın işten. Dayanamıyorum böyle hanzolara. Açıkçası çocuğunu o kadar düşünüyorsa adam gibi yapsın işini. Vicdan azabı çekmeyin boş yere, çıksın bence işten.
bu tip hadsiz adamlar bu durum karşısında sesiz kalmayı hoşuna gıttı dıye algılayabılırler bu yuzden kesınlıkle affı olacak bişi değil uyarı falan ne gerekıyorsa yapılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?