canım bütün aldıkların çok güzel ve gerekli şeyler. Allah aldıklarınızı sağlıkla kullanmayı nasip etsin .Güle Güle kullanın cicilerinizi :)
Dün eşimle eczaneye gitmiştik ilaç almaya wee'nin biberonunu gördüm çok şekerdi küçücük dayanamadım aldım iyiki almışım akşam eşimle baktık baktık durduk çok duygulandık..
Seren Merhaba Ben Yeniyim Aslinda Gebelik Sohbet Odasinda Sik Sik Giriyorum Ama Seni Pek Göremedim.ben şimdi Pek Anlamiyorum Ne Yapmaliyim Ya Nasil Resim Yolluyacağimcanlar Nabersiniissssssırnaşık şey
Bebişlerimize Neler Aldik Bakalim Hepimiz Buraya Ekleyelim , Fikirler Verelim Ve Paylaşalim Nedersinissss
ZILAR YA BEN MESAJLAŞMAM AÇIKI DEĞİLMİŞ BENDE EYLÜLDE ANNE OLACAĞIM İNŞ 28 İNDE.BEŞİKLERİ ALDINIZ MI?BU KURŞUN İÇEREN BOYALARLA BOYANMIŞ MALLARI ALMAYIN DİYORLAR MESELA PARK YATAKLAR BEN DE AĞAÇ BEŞİK DÜŞÜNÜYORUM PAHALI AMA OĞLUŞUM İÇİN DEĞER FUNNA BABY'YE BAKIN %100 ÇAM AĞACINDAN YAPILMIŞ BENDE ALDIKLARIMI GÖSTERİRİM VE AYNI ZAMANDA HABERİNİZ OLSUN WEE MARKA BİBERON VE EMZİKLER ÇİNDE ÜRETİLİYORMUŞ SİZLERE NUBY MARKASINI ÖNERİRİM ÖZELLİKLE BİBERONLARINI VE EMZİKLERİNİ.BENİM BİRKAÇ TAVSİYEM DAHA OLUCK.ARKADAŞLARIM VAR BÖYLE DURUMU İYİ OLMAYAN ONLARA ZARARLI DEMEME RAĞMEN BEBEKLERİNE BU TARS KANSOROJEN MALLAR TUKETİYORLAR.ÖNCE SAĞLIK KIZLAR HİÇBİRİMİZ HEMEN HEMEN ÖYLE ÇOK FAZLA ZENGİN DEĞİLİZ.TABİ FARKINDALIKLARIMIZ VAR AMA BİR BEBEK DOĞANA KADAR NE EVRELERDEN GEÇİYOR.BEBEĞİNİZE SAĞLIKLI ŞEYLER ALIN TUKETİN.BİLMİYORUM KAÇINIZ BANA KATILIYORSUNUZ.:1hug:a.s.
Kübracım aldıkların çok güzeller canım inşallah yavruna güle güle güzel günlerde giydirmek nasip olsun:1hug:
Ya kızlar park yatak zararlı diyorsunuz ama ben kraftın park yatağını almıştım oğluşuma napıcam yani park yatağın nesi zararlıymış bebeğime cidden bi zarar verirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?