Arzucum bebeğin yatağı,odası vede aldıkların gerçekten çok güzel....Güzel günlerde kullanman dileğiyle.....hayırlı doğumlar......
çok saol canım teşekkür ederim a.s.neden kimse bişi koymuyor yafff bende bakmak fikir edinmek istiyorum-tatlicadiarzu-
Canım haklısın bende fikir edinmek için sürekli girip bakıyorum ama hala karar verebilmiş değilim....Dün maskoda bi takım beğendim aslında ama kafam biraz karışık.....Takım alırsam odası ayrı olacak karyolasıda odasında olacak haliyle bunun için bide küçük sepetlerden almam gerecek ilk aylarda geceleri yanımda olması için....Böyle oluncada bayağı maliyetli oluyor ne yapacağımı şaşırdım....Çok fazla zamanımızda kalmadı bugün yarın karar verip almam gerekiyor ama bilemiyorum işte.....Burdan arkadaşlara sorayım dedim sizler naptınız diye......
Canım haklısın bende fikir edinmek için sürekli girip bakıyorum ama hala karar verebilmiş değilim....Dün maskoda bi takım beğendim aslında ama kafam biraz karışık.....Takım alırsam odası ayrı olacak karyolasıda odasında olacak haliyle bunun için bide küçük sepetlerden almam gerecek ilk aylarda geceleri yanımda olması için....Böyle oluncada bayağı maliyetli oluyor ne yapacağımı şaşırdım....Çok fazla zamanımızda kalmadı bugün yarın karar verip almam gerekiyor ama bilemiyorum işte.....Burdan arkadaşlara sorayım dedim sizler naptınız diye......
arzu bebeğinin karyolası dolabı herşeyi çok çok şirinmiş canım sağlıklı güzel mutlu günlerde kullanın inşAllah...
hicran hepsi aldıklarının çok güzeller..özellikle montuna bayıldım..ben de ona benzer bi mont beğendim de almadım çok minik geldi gözüme..doğsun da boyuna posuna göre alayım dedim :))
güzel sağlıklı günlerde kullanın inşAllah..
dün kızıma aldıklarım işte bunlar ay gezdikçe eksikler farkediliyor aldkça alıyorum bunun sonu gelmeyecek galibaaa allah hepimize bolll paralar nasip etsinki bebeişlerimize güzel ciciler alalım
KIZIMIN MONTU İÇİ POLARLI DIŞI FİTİLLİ KADİFE
KIZIMIN HIRKASI İÇİ POLARLI
TULUM 1
TULUM 2
TULUM 3
ELBİSE 1
ELBİSE 2
sitede sorunmu var?resim ekleyemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?