Güzell Eylül Annişleri Bebişlerimize Neler Aldik :)))

Arzucum bebeğin yatağı,odası vede aldıkların gerçekten çok güzel....Güzel günlerde kullanman dileğiyle.....hayırlı doğumlar......

Arzucum bebeğin yatağı,odası vede aldıkların gerçekten çok güzel....Güzel günlerde kullanman dileğiyle.....hayırlı doğumlar......

çok saol canım teşekkür ederim a.s.neden kimse bişi koymuyor yafff bende bakmak fikir edinmek istiyorum-tatlicadiarzu-

çok saol canım teşekkür ederim a.s.neden kimse bişi koymuyor yafff bende bakmak fikir edinmek istiyorum-tatlicadiarzu-

Canım haklısın bende fikir edinmek için sürekli girip bakıyorum ama hala karar verebilmiş değilim....Dün maskoda bi takım beğendim aslında ama kafam biraz karışık.....Takım alırsam odası ayrı olacak karyolasıda odasında olacak haliyle bunun için bide küçük sepetlerden almam gerecek ilk aylarda geceleri yanımda olması için....Böyle oluncada bayağı maliyetli oluyor ne yapacağımı şaşırdım....Çok fazla zamanımızda kalmadı bugün yarın karar verip almam gerekiyor ama bilemiyorum işte.....Burdan arkadaşlara sorayım dedim sizler naptınız diye......

Canım gerçektende oda için biraz geç kalmışsın eğer oda tk.alacaksan bian önce alda bebişin doğana kadar hergün odayı havalandır malum yeni mobilya kokusu,ben oda tk.almadım çünkü yerim yok hem buradanda taşınmayı düşünüyorum,3 yaşına kadar yatabileceği park yatak aldım kıyafetlerini koymak içinde dolap aldım ve kendi odama yerleştirdim,oda yapan arkadaşlarımda ayrıca ilk zamanlar yanlarında yatırmak için sepet almışlar yinede düşün taşın karar ver bian önce,Allah bebişlerimize sağlıkla kavuştursun inşallah...

benim odası ayrı oldu zaten ilk 2 ay yanında yatarız annem felan hep yanında olur sonrada yatağında yatabilir sanırım.
beşik alacaktık ama o zamanda odasını kullanamıcak 5-6 ay için onuda almadık bakalım nasıl olcak bi doğsunda bakarıs artık.bu arada hemen karar ver arkadaşın dediği gibi mobilya kokusu çıksın pis pis kokuyor

dün kızıma aldıklarım işte bunlar ay gezdikçe eksikler farkediliyor aldkça alıyorum bunun sonu gelmeyecek galibaaa allah hepimize bolll paralar nasip etsinki bebeişlerimize güzel ciciler alalım

KIZIMIN MONTU İÇİ POLARLI DIŞI FİTİLLİ KADİFE

KIZIMIN HIRKASI İÇİ POLARLI

TULUM 1

TULUM 2

TULUM 3

ELBİSE 1

ELBİSE 2

arzu bebeğinin karyolası dolabı herşeyi çok çok şirinmiş canım sağlıklı güzel mutlu günlerde kullanın inşAllah...
hicran hepsi aldıklarının çok güzeller..özellikle montuna bayıldım..ben de ona benzer bi mont beğendim de almadım çok minik geldi gözüme..doğsun da boyuna posuna göre alayım dedim :))
güzel sağlıklı günlerde kullanın inşAllah..

canım çok teşekkür ederim saolasıngamyoncuiremsu

güle güle giysin bebişin çok güzel şeyler almışın annesi:dance:

Nihayet bugün beğendiğim bebek odasını aldım arkadaşlar üç haftaya kadar ancak hazır olur dediler yanına birde mecburen sepet aldım gelir gelmez aldığım diğer ürünlerle beraber resimlerini ekleyeceğim bakalım beğenecekmisin.......

Mervecim büşranın odası çok sevimli olmuş maşşallah güzel günlerde kullanmak nasip olsun çok şirin gerçekten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…