Güzell Eylül Annişleri Bebişlerimize Neler Aldik :)))

buda yatağımız.....şimdilik bu kadar koyuyorum sonra tekrar eklicem resimleri

dreamcim cok guzelmiş aldıkların güle güle giydir insallahh..bende bi sürü sey aldım ama bi kac tanesini koycam

kızımınn manikür setii .))))))

bunuda cok sevdim şapkası flm pek güzelll

bu ayakkabılar 9 aydan sonrası icinmiş ama cok guzeldi vede indirimdeydi aldım .))

arkadaşlarrr hepinizinn ekledigi kıyafetler hepside çok şekerlerr allah bebişlerinize güle güle giydirmek nasip etsinn. bende daha birşey almadımm. sadece ana kucag,bir atlet kilot, bir çift çorabımız,bir tanede içli dışlı zıbınımız var o kadar. inşllah 8 aydan sonra almayı düşünüyoruz allah nasip edersee.

hepsi çok güzeller gülşah Allah güzel günlerde giydirmek nasip etsin..
sarı tulumla sarı pabuclarına bayıldım çok tatlılar :)

Saol mervecim inşallah hepimiz bebişlerimize aldıklarımızı güzel günlerde giydiririz amiinnn

dream81 aldıkların çook güzel hele o sarı tuluma bayıldım canım (markamı o nerden aldın acaba)
güle güle giydirmek nasip etsin rabbim inşş

dream81 aldıkların çook güzel hele o sarı tuluma bayıldım canım (markamı o nerden aldın acaba)
güle güle giydirmek nasip etsin rabbim inşşsırnaşık şey

Hepinize çok teşekkürler kızlar o sarı tulum özel bi marka değil sadece kipada görmüştüm hoşuma gidincede aldım ama bencede çok şeker şimdiden seviyorum oğluşumun kıyafetlerini Allah oğluşumada hayırlısıyla girdirmeyi nasip etsin,sadece benim değil sizlerindede inşallah aldığınız cicileri bebişlerinize hayırlısıyla giydirmenizi dilerim kızlar

Mervesim çok güzeller canım Allah bebişine güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin bitanem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…