güzeller güzelimimin düğün ve kına resimleri :)

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlarrr gelinlik resimlerini de koymuştum düğün rsimlerini koyacağıma söz vermiştim biz çok eğlendik hrşy yolundaydı alaha şükür bakalım beğenecek misiniz resimleriii
stüdyo fotoları daha güzeldi sama pcye atınca çok bulanıklaştı bunları atıyorum o üzden
işte resimlerrr

Son düzenleme:
kızlar resimleri normal koyamadım çok büyük diye kabul etmedi images'de buradan mecbur bu şekilde koydum

Canım ablan çok ama çok güzel ve zarif olmuş
Ablan çok güzel Gelinlik de harika...
Makyajını da çok beğendim ...
İnşallah ömürleri boyunca çok mutlu olurlar...

Canım ablan çok ama çok güzel ve zarif olmuş
Ablan çok güzel Gelinlik de harika...
Makyajını da çok beğendim ...
İnşallah ömürleri boyunca çok mutlu olurlar...

amin kuzummm inşallah
sağo ltatlımmm aslında çok daha güzel resimleri var ama hiçbirini yüklemeyi beceremedim stüdyo resimleri vs.

Maşallah saçı başı herşeyiyle çok güzel bir gelin olmuş
Mutluluklar dilerim
Darısı bekarların başına

Ömür boyu mutluluklar dilerim ablana canım,
çok beğendim bende, saçı makyajı çok güzel olmuş.

canımm arkadaşımmmmmmmmm
ablan o kadar masum o kadar zarif bi gelin olmuş kiii
ömrü de kendi güzelliği gibi geçer inşallah
gelinliğini zaten çok beğenmiştim, saçını ve makyajını da çok beğendim ee gelin güzel olunca
tatlışkom darısı başımıza inşallah :81:

Ömür boyu mutluluklar dilerim ablana canım,
çok beğendim bende, saçı makyajı çok güzel olmuş.

cnm benmm çok teşekkür ederizz çok uğraştık hepsini ayrı ayrı karar vermek için ama değdi galiba nişanlısın sanırım darısı en kısa zamanda senin başına inşallah

bebeğimmmm bnmmm söz verdiğim gbi koydum resimleri beğenmene çok sevindim tatlımmmm inşallah cnm bnm aminnn
duymasın böyle söylediğini baıylır artık
zaman geçsin di mi kuzum darısı bizim başımıza olsunnn

cnm benmm çok teşekkür ederizz çok uğraştık hepsini ayrı ayrı karar vermek için ama değdi galiba nişanlısın sanırım darısı en kısa zamanda senin başına inşallah

Amin çok sağol tatlım, evet nişanlıyım bende Herşey eksiksiz olmuş gerçekten darısı seninde başına inşallah canım

çok güzel olmuşsunnn, kınalığına da bayıldımmm. Ömür boyu mutluluklar dileriiiimmm

çok güzel olmuşsunnn, kınalığına da bayıldımmm. Ömür boyu mutluluklar dileriiiimmm

tatlımmm gelin ablam ma nasılsa kardeşiz kendi üstüme alınıyorumm
çok teşekkür ederiz kınalığını kendisi böyle istedi ablam darısı senin başına tatlım

canim tebrikler ablan cok guzel olmus. kina kiyafetini cok begendim tam istedigim gibi istanbuldan mi aldiniz merak ettim??

teşekkürler canımm :))) evet tatlım istanbuldan aldık kına kıyafetini gelinlikle beraber verildi :)))

ben ankarada oturuyorum canim ama evlenmeden mutlaka istanbula gitmeyi dusunuyorum kina kiyafeti secmek icin orda cesit daha bol gordugum kadariyla. aldiginiz magazayi hatirliyorsan onu da soylesen canim seni de yordum :)))

ben ankarada oturuyorum canim ama evlenmeden mutlaka istanbula gitmeyi dusunuyorum kina kiyafeti secmek icin orda cesit daha bol gordugum kadariyla. aldiginiz magazayi hatirliyorsan onu da soylesen canim seni de yordum :)))

aaa olur mu hiç öyle şey ttlım özel mesaj attım sana :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…