Güzellik çirlinlik

healthandbreath

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
85
107
18
Merhaba ben 23 yasındayım.iyi bir okulum var param pulum da yerinde çok şükür sağlıklıyım da.tek derdim güzel olmamak.kendimi gerçekten çirkin hissediyorum.özellikle lens takınca kendimi daha net görünce aynalara küsüyorum resmen.siyah saçlıyım saçlarım kupkuru.buğday tenliyim kocaman bir alnım var.gözlerim çok çirkin geliyo göz altlarım Çukur dudaklarım incecik.estetik yaptırıyım desem yaptıracak bi şey de Yok burnum çok büyük değil çünkü.ama aynaya bakınca gerçekten kötü bi yüz görüyorum ayrıca göğüslerim de küçücük göbeğim var birazda.boyum posum yerinde 172 bazı insanlar güzel olduğumu bile söylerler ama ben artık kendime geldim güzel gelmek istiyorum.bakım yap demeyin yeterince bakımlıyım cildime iyi bakarım ama olmayınca olmuyor işte

Oo sen bir estetisyen e git bakalım yapacak birşey buluyor mu bulamıyor mu. Gözün şeklinin bile değiştiği bu yüzyılda paran varda yapacak birşey mutlaka vardır.
Yanak yağlarını aldır. Elmacık kemiği ve gözaltı dolgusu yaptır. Çene kemiğin düzgün değilse ya törpület ya dolgu yaptır. Alnını genişletebilir veya daraltabilirsin. Mesela Fahriye evcen alnını genişletengillerden kaşların için bir stiliste git. Buyur sana Türkiye’nin adriana lima sı. Bakım krem su Faso fiso. Sağlık için evet ama güzellik için yetmez.

Ailem çok karşı böyle şeylere.bir de doktr yaşım genç olduğu için garipseyebilir belki.bi de İstanbul'da yaşamıyorum yaşadığım şehirde çok iyi doktorlar stilistler de Yok zaten.:/

Eminim sen biraz abartıyorsundur ama eğer alnın geniş geliyorsa kahkül yaptırabilirsin göbeğin için egzersiz yaparsın göz altların için doktora gidebilirsin düzeltme yapılabilir mi o yol gösterir zaten dudakların için ruj hileleri yapabilirsin saçın için saç kremleri maskeleri kullanabilirsin . Sağlıklısın en önemlisi bu görünüşü takma kafana :) spora başla kendini daha iyi hissetmeye başlarsın .

Kahkül de yakışmıyor asla denedim daha önce.olmuyor hiç bi şey zaten yüzüm küçücük.bir de zamanım olmuyor doğru düzgün tıp okuyorum ben

alnına saç ekimi yaptırıp, daraltabilirsin. göz altlarına ışık tedavisi yapılıyor. saç içinde yağlar var. herşeyin çaresi var ama seninki psikolojik sanırım.

İnsanın huyu güzel olsun diye bosyere dememisler. Kendine bakan özenen temiz gezen insan herzman ilk tercihimdir kimseye çirkin demem. Ben güzel biriyim mesela çoğu insan ozenir burnuma gözüme elime olsun ama huyum hiç iyi değil çok fena biriyim ve psikolejim i bozuyor. Yani demem o ki güzellik boş temiz ve bakımlı olmak her zman yeterli.

Bence size öyle geliyordur. Asıl estetik vs yaptırıp birbirinin aynısı olan tipler güzel sayılmaz.
Öyle ama insan içten içe güzel de olmak istiyor.biraz mükemmeliyetçi bir insanım herhalde bir bakan dönüp bi daha baksın istiyorum

Öyle ama insan içten içe güzel de olmak istiyor.biraz mükemmeliyetçi bir insanım herhalde bir bakan dönüp bi daha baksın istiyorum

Bu mukemmeliyetcilik degil dikkat cekme istegi sevdiginiz biri olsa o begense baskasi umrumda degil deseniz masumane olur fakat herkesin dikkatini cekmek istemek cok farkli oluyor.

Tıp okuyorsun ve kendini beğenmiyor musun?Kurban olayım yapma gülüm. Ben seni görmeden sevdim.
Şaka bir yana.Kendinizi sevin,zira tırnağınız zarar görse,yerine aynısını hiç bir kuvvet koyamaz.

Bi milletin makyajsız hallerine baksan da karar versen .
Kimleri güzel buluyorsun .
Burun kemerini bile makyajla yok ediyorlar .

Bi milletin makyajsız hallerine baksan da karar versen .
Kimleri güzel buluyorsun .
Burun kemerini bile makyajla yok ediyorlar .
Ben makyajla da güzel olamıyorum.azıcık olayım bari diye bi ton makyaj yapiyorum o da komik duruyor gündelik hayatta her gün bir saat uğraşıyorum zaten.

Bu tamamen nasil hissettiginle alakali. Ama madem maddi durumun iyi. İyi bir merkeze gidip ben bambaska olmak istiyoeum dersen inan ki seni dunyanin en guzel kadinina cevirirler. Ne islemler yapiyorlar hepsi bir paraya bakiyor. Seni daha iyi hissettirecekse denemelisin. Ama bence kendini guzel bulmak tamamen icinden gelenle alakali.

Kendinizi sevme ile ilgili bir çok meditasyon bulabilirsiniz video sitelerinde.çok işe yarayan taktikler veriyorlar.böyle ilk başta saçma geliyor ama mesela kendinizi öpün ayna karşısında,kollarınızı canım kendim seni çok seviyorum gibi.sürekli ben çok özelim,ben çok güzelim,her şeyin en iyisini hakediyorum diye olumlamalar yapın.bir süre sonra beyniniz zaten buna inanacak ve gerçek olduğunu aynaya bakınca göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…