- 26 Nisan 2016
- 85
- 107
- 18
- Konu Sahibi healthandbreath
-
Ailem çok karşı böyle şeylere.bir de doktr yaşım genç olduğu için garipseyebilir belki.bi de İstanbul'da yaşamıyorum yaşadığım şehirde çok iyi doktorlar stilistler de Yok zaten.:/Oo sen bir estetisyen e git bakalım yapacak birşey buluyor mu bulamıyor mu. Gözün şeklinin bile değiştiği bu yüzyılda paran varda yapacak birşey mutlaka vardır.
Yanak yağlarını aldır. Elmacık kemiği ve gözaltı dolgusu yaptır. Çene kemiğin düzgün değilse ya törpület ya dolgu yaptır. Alnını genişletebilir veya daraltabilirsin. Mesela Fahriye evcen alnını genişletengillerden kaşların için bir stiliste git. Buyur sana Türkiye’nin adriana lima sı. Bakım krem su Faso fiso. Sağlık için evet ama güzellik için yetmez.
Kahkül de yakışmıyor asla denedim daha önce.olmuyor hiç bi şey zaten yüzüm küçücük.bir de zamanım olmuyor doğru düzgün tıp okuyorum benEminim sen biraz abartıyorsundur ama eğer alnın geniş geliyorsa kahkül yaptırabilirsin göbeğin için egzersiz yaparsın göz altların için doktora gidebilirsin düzeltme yapılabilir mi o yol gösterir zaten dudakların için ruj hileleri yapabilirsin saçın için saç kremleri maskeleri kullanabilirsin . Sağlıklısın en önemlisi bu görünüşü takma kafana :) spora başla kendini daha iyi hissetmeye başlarsın .
alnına saç ekimi yaptırıp, daraltabilirsin. göz altlarına ışık tedavisi yapılıyor. saç içinde yağlar var. herşeyin çaresi var ama seninki psikolojik sanırım.Merhaba ben 23 yasındayım.iyi bir okulum var param pulum da yerinde çok şükür sağlıklıyım da.tek derdim güzel olmamak.kendimi gerçekten çirkin hissediyorum.özellikle lens takınca kendimi daha net görünce aynalara küsüyorum resmen.siyah saçlıyım saçlarım kupkuru.buğday tenliyim kocaman bir alnım var.gözlerim çok çirkin geliyo göz altlarım Çukur dudaklarım incecik.estetik yaptırıyım desem yaptıracak bi şey de Yok burnum çok büyük değil çünkü.ama aynaya bakınca gerçekten kötü bi yüz görüyorum ayrıca göğüslerim de küçücük göbeğim var birazda.boyum posum yerinde 172 bazı insanlar güzel olduğumu bile söylerler ama ben artık kendime geldim güzel gelmek istiyorum.bakım yap demeyin yeterince bakımlıyım cildime iyi bakarım ama olmayınca olmuyor işte
Kahkül de yakışmıyor asla denedim daha önce.olmuyor hiç bi şey zaten yüzüm küçücük.bir de zamanım olmuyor doğru düzgün tıp okuyorum ben
İnsanın huyu güzel olsun diye bosyere dememisler. Kendine bakan özenen temiz gezen insan herzman ilk tercihimdir kimseye çirkin demem. Ben güzel biriyim mesela çoğu insan ozenir burnuma gözüme elime olsun ama huyum hiç iyi değil çok fena biriyim ve psikolejim i bozuyor. Yani demem o ki güzellik boş temiz ve bakımlı olmak her zman yeterli.Merhaba ben 23 yasındayım.iyi bir okulum var param pulum da yerinde çok şükür sağlıklıyım da.tek derdim güzel olmamak.kendimi gerçekten çirkin hissediyorum.özellikle lens takınca kendimi daha net görünce aynalara küsüyorum resmen.siyah saçlıyım saçlarım kupkuru.buğday tenliyim kocaman bir alnım var.gözlerim çok çirkin geliyo göz altlarım Çukur dudaklarım incecik.estetik yaptırıyım desem yaptıracak bi şey de Yok burnum çok büyük değil çünkü.ama aynaya bakınca gerçekten kötü bi yüz görüyorum ayrıca göğüslerim de küçücük göbeğim var birazda.boyum posum yerinde 172 bazı insanlar güzel olduğumu bile söylerler ama ben artık kendime geldim güzel gelmek istiyorum.bakım yap demeyin yeterince bakımlıyım cildime iyi bakarım ama olmayınca olmuyor işte
Bence size öyle geliyordur. Asıl estetik vs yaptırıp birbirinin aynısı olan tipler güzel sayılmaz.
Öyle ama insan içten içe güzel de olmak istiyor.biraz mükemmeliyetçi bir insanım herhalde bir bakan dönüp bi daha baksın istiyorumİnsanın huyu güzel olsun diye bosyere dememisler. Kendine bakan özenen temiz gezen insan herzman ilk tercihimdir kimseye çirkin demem. Ben güzel biriyim mesela çoğu insan ozenir burnuma gözüme elime olsun ama huyum hiç iyi değil çok fena biriyim ve psikolejim i bozuyor. Yani demem o ki güzellik boş temiz ve bakımlı olmak her zman yeterli.
Öyle ama insan içten içe güzel de olmak istiyor.biraz mükemmeliyetçi bir insanım herhalde bir bakan dönüp bi daha baksın istiyorum
Ben makyajla da güzel olamıyorum.azıcık olayım bari diye bi ton makyaj yapiyorum o da komik duruyor gündelik hayatta her gün bir saat uğraşıyorum zaten.Bi milletin makyajsız hallerine baksan da karar versen .
Kimleri güzel buluyorsun .
Burun kemerini bile makyajla yok ediyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?