- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi healthandbreath
-
Derslerin ağırdır zaten kaçıncı sınıfsın .Ben makyajla da güzel olamıyorum.azıcık olayım bari diye bi ton makyaj yapiyorum o da komik duruyor gündelik hayatta her gün bir saat uğraşıyorum zaten.
Ailem estetiğe karşı maalesef.bir de insanlar estetik yaptırdığımı anlayınca gülünç duruma düşmekten de korkarım.bilmiyorum küçük mucizevi dokunuşlar istiyorum sanırım ben.önerebileceğiniz bi merkez doktor vs var mıBu tamamen nasil hissettiginle alakali. Ama madem maddi durumun iyi. İyi bir merkeze gidip ben bambaska olmak istiyoeum dersen inan ki seni dunyanin en guzel kadinina cevirirler. Ne islemler yapiyorlar hepsi bir paraya bakiyor. Seni daha iyi hissettirecekse denemelisin. Ama bence kendini guzel bulmak tamamen icinden gelenle alakali.
5. SınıfımDerslerin ağırdır zaten kaçıncı sınıfsın .
5. Sınıfım
Kulak burun Boğaz kısmetse :)Hangi branş istiyorsun
Okulunuz neresiydi .Belki orada bir estetik cerrahla daha kolay olur .Kulak burun Boğaz kısmetse :)
Malesef merkez konusunda öneri yapamam. Cunku bilmiyorum :) ama su yazdiginiz pek hos degil. Yani insanlarin ne düşündüğüne bu kadar önem vermeyin. Estetik yaptirmak, ufak dokunuslar yaptirmak , kötü, utanilacak seyler degil. Hele gülünç hic degil. Ben yaptiracak olsaydim bunu gururla söylerdim her yerde. Daha mutlu olacaksaniz dilediginizi yapin. Kimsenin ne düşündüğünü umursamayin.Ailem estetiğe karşı maalesef.bir de insanlar estetik yaptırdığımı anlayınca gülünç duruma düşmekten de korkarım.bilmiyorum küçük mucizevi dokunuşlar istiyorum sanırım ben.önerebileceğiniz bi merkez doktor vs var mı
evet parça parça çok büyük bi kusurum yok belki ama bütün olunca güzel durmuyor işte Eda dedikleri şey bu herhaldeEstetiğin bu durumda çözüm olacağını sanmam.Çünkü sen neden rahatsız olduğunu,seni mutsuz eden görüntünün kaynağını tam çözmemişsin bu durumda defalarca estetik yaptırsan da doyumsuzca yaptırmaya devam edersin mutlu olana kadar...Bence sana kendini güzel,değerli hissettirecek biri olmadığı için böyle düşünüyorsun,kendinde en güzel yeri keşfet ve onu ön plana çıkaracak şeyler yap.Hepimizin kusuru olduğu gibi çok güzel bi yerimiz illa ki var
Bakanı bi daha baktıracak kadar güzel olmak doğuştan bir şanstır. Estetikle adriana lima olunmaz çakması olunur ancak onu bi kabul edelim. Ama doğuştan zeki olmak da bir şanstır sağlıklı olmak da bir şanstır hatta olumlu mutlu bir kişiliğe sahip olmak da şanstır. Size de bu şanslardan birkaçı verilmiş. Hayır ben çok güzel de olmak istiyorum olamadığım için de hayatı kendime kahrediyorum seçimini yapacaksanız kendinize edersiniz. İnsanın dış görünüşüne takması kadar boş ve yıpratıcı birşey yokÖyle ama insan içten içe güzel de olmak istiyor.biraz mükemmeliyetçi bir insanım herhalde bir bakan dönüp bi daha baksın istiyorum
Bakanı bi daha baktıracak kadar güzel olmak doğuştan bir şanstır. Estetikle adriana lima olunmaz çakması olunur ancak onu bi kabul edelim. Ama doğuştan zeki olmak da bir şanstır sağlıklı olmak da bir şanstır hatta olumlu mutlu bir kişiliğe sahip olmak da şanstır. Size de bu şanslardan birkaçı verilmiş. Hayır ben çok güzel de olmak istiyorum olamadığım için de hayatı kendime kahrediyorum seçimini yapacaksanız kendinize edersiniz. İnsanın dış görünüşüne takması kadar boş ve yıpratıcı birşey yok
Merhaba ben 23 yasındayım.iyi bir okulum var param pulum da yerinde çok şükür sağlıklıyım da.tek derdim güzel olmamak.kendimi gerçekten çirkin hissediyorum.özellikle lens takınca kendimi daha net görünce aynalara küsüyorum resmen.siyah saçlıyım saçlarım kupkuru.buğday tenliyim kocaman bir alnım var.gözlerim çok çirkin geliyo göz altlarım Çukur dudaklarım incecik.estetik yaptırıyım desem yaptıracak bi şey de Yok burnum çok büyük değil çünkü.ama aynaya bakınca gerçekten kötü bi yüz görüyorum ayrıca göğüslerim de küçücük göbeğim var birazda.boyum posum yerinde 172 bazı insanlar güzel olduğumu bile söylerler ama ben artık kendime geldim güzel gelmek istiyorum.bakım yap demeyin yeterince bakımlıyım cildime iyi bakarım ama olmayınca olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?