- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.813
- 798
- Konu Sahibi healthandbreath
-
Birde dolgu molgu herkes ayni bleaahBen gercekci konusayim estetikle oyle guzel olunmuyor.Dudagina dolgu yaptiranlar dayak yemiste dudagi sismis gibi duruyor.Sadece burun estetigi gercekten degistiriyor.Onun disinda cok goze batip yaptirilacak bi yerin yok sanirim genel olarak guzel durmuyorsun galiba.Su var hepimiz makyajimizi cikaralim kacimiz gercekten guzel? Cok cok az kisi cikar bu bir gercek.Allahtan makyaj,sac,kiyafet unsurlariyla biraz ugrasinca guzel durabiliyoruz.Sen de kendine baksan cirkin felan gozukcegini hic sanmiyorum.Bi de gozunun cok cirkin oldugunu inanmiyorum.
Evet ya herkesin kaslar kalin koyu renk(abim sülük yapistirmis gibi diyor),eyeliner iki metre 10 cm,dudak dolgulu vak vak ordek gibi,burun dügme,gogus adana karpuzu,yanaklar elmaBirde dolgu molgu herkes ayni bleaah
suni olmak hiç istemiyorum kaşlarımın da baş kısımları çok düşük bi garip duruyor martı gibi.ay çok umutsuzumDudağa dolgu,güzel kaşlar belki yanaklara ışık dolgu.. istersen göğüslerine silikon yaptır bomba oluyor :) göbek içinde egzersiz.. bak nasıl bomba oluyorsun. Para varsa herşey olur..
Sen anlatrken fena oldum:) ayni fabrikadan cikma gibi gercek guzel degil artik bunlar yapmacikEvet ya herkesin kaslar kalin koyu renk(abim sülük yapistirmis gibi diyor),eyeliner iki metre 10 cm,dudak dolgulu vak vak ordek gibi,burun dügme,gogus adana karpuzu,yanaklar elma
Ay yok utanırım:)Foto koysana konu sahibi
Yollasana foto akil verek :) o kdr dert ettinki vallasuni olmak hiç istemiyorum kaşlarımın da baş kısımları çok düşük bi garip duruyor martı gibi.ay çok umutsuzum
Size yolladım özeldenYollasana foto akil verek :) o kdr dert ettinki valla
Bana da yolla canim yorum yapayim cok merak ettim.Size yolladım özelden
Haha sen cirkin gormemissin..dalga gectigini dusundum fotoyu gorunce.. kiz dunya guzelisin az kalsin benle yariscakmissin guzellik konusunda:))) hahahaSize yolladım özelden
Yapay görüntüden bende hoşlanmıyorum. Doğru yeri seçersen yapay görünmezsin.suni olmak hiç istemiyorum kaşlarımın da baş kısımları çok düşük bi garip duruyor martı gibi.ay çok umutsuzum
Ay bende dalga gecti sandim yaHaha sen cirkin gormemissin..dalga gectigini dusundum fotoyu gorunce.. kiz dunya guzelisin az kalsin benle yariscakmissin guzellik konusunda:))) hahaha
Ama saka bi yana hakket guzelsin ya cirkin bi yerin yokki.. degisiklik istiosan yap.. amasu dudaga saca bak valla sen ayna diye gargamelin fotosuna bakmayasin yanlislikla:))
teşekkür ederim ben öyle düşünemiyorum herhalde ufak dokunuslar olur mu sizce önerdiğiniz bi şey var miHaha sen cirkin gormemissin..dalga gectigini dusundum fotoyu gorunce.. kiz dunya guzelisin az kalsin benle yariscakmissin guzellik konusunda:))) hahaha
Ama saka bi yana hakket guzelsin ya cirkin bi yerin yokki.. degisiklik istiosan yap.. amasu dudaga saca bak valla sen ayna diye gargamelin fotosuna bakmayasin yanlislikla:))
Fotonu inceleyip iice sana tavsiyelerde bulunurum zevkime gore tabii.. ama valla cirkin degilsin kaslarinda guzel.. belki brz daha sekil verip az boyayabilirsin.. istersen sart degil.. dudak dolgulu gibi burnunda buyuk degil.. gozler kocaman.. ne guzel durur goz makyaji sende:)teşekkür ederim ben öyle düşünemiyorum herhalde ufak dokunuslar olur mu sizce önerdiğiniz bi şey var mi
Ben ufak bi rinoplasti düşünüyorum aslında mezun olunca saçlarımın renginde mi değişikliğe gideyimFotonu inceleyip iice sana tavsiyelerde bulunurum zevkime gore tabii.. ama valla cirkin degilsin kaslarinda guzel.. belki brz daha sekil verip az boyayabilirsin.. istersen sart degil.. dudak dolgulu gibi burnunda buyuk degil.. gozler kocaman.. ne guzel durur goz makyaji sende:)
Saclarinda brz degisiklige git ve kahkul cok yakisir ciddiyim
Ben dogal renkten yanayim her zmn saclarin...herhngi bi kahverengi tonu olabilir bence.. dedim ya ben ole seviorum.. kimi civciv sarisi sever o ayri :)Ben ufak bi rinoplasti düşünüyorum aslında mezun olunca saçlarımın renginde mi değişikliğe gideyim
Merhaba ben 23 yasındayım.iyi bir okulum var param pulum da yerinde çok şükür sağlıklıyım da.tek derdim güzel olmamak.kendimi gerçekten çirkin hissediyorum.özellikle lens takınca kendimi daha net görünce aynalara küsüyorum resmen.siyah saçlıyım saçlarım kupkuru.buğday tenliyim kocaman bir alnım var.gözlerim çok çirkin geliyo göz altlarım Çukur dudaklarım incecik.estetik yaptırıyım desem yaptıracak bi şey de Yok burnum çok büyük değil çünkü.ama aynaya bakınca gerçekten kötü bi yüz görüyorum ayrıca göğüslerim de küçücük göbeğim var birazda.boyum posum yerinde 172 bazı insanlar güzel olduğumu bile söylerler ama ben artık kendime geldim güzel gelmek istiyorum.bakım yap demeyin yeterince bakımlıyım cildime iyi bakarım ama olmayınca olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?