Güzellik çirlinlik

Birde dolgu molgu herkes ayni bleaah

Dudağa dolgu,güzel kaşlar belki yanaklara ışık dolgu.. istersen göğüslerine silikon yaptır bomba oluyor :) göbek içinde egzersiz.. bak nasıl bomba oluyorsun. Para varsa herşey olur..

Dudağa dolgu,güzel kaşlar belki yanaklara ışık dolgu.. istersen göğüslerine silikon yaptır bomba oluyor :) göbek içinde egzersiz.. bak nasıl bomba oluyorsun. Para varsa herşey olur..
suni olmak hiç istemiyorum kaşlarımın da baş kısımları çok düşük bi garip duruyor martı gibi.ay çok umutsuzum

Evet ya herkesin kaslar kalin koyu renk(abim sülük yapistirmis gibi diyor),eyeliner iki metre 10 cm,dudak dolgulu vak vak ordek gibi,burun dügme,gogus adana karpuzu,yanaklar elma
Sen anlatrken fena oldum:) ayni fabrikadan cikma gibi gercek guzel degil artik bunlar yapmacik

Size yolladım özelden
Haha sen cirkin gormemissin..dalga gectigini dusundum fotoyu gorunce.. kiz dunya guzelisin az kalsin benle yariscakmissin guzellik konusunda:))) hahaha

Ama saka bi yana hakket guzelsin ya cirkin bi yerin yokki.. degisiklik istiosan yap.. amasu dudaga saca bak valla sen ayna diye gargamelin fotosuna bakmayasin yanlislikla:))

Ay bende dalga gecti sandim ya

teşekkür ederim ben öyle düşünemiyorum herhalde ufak dokunuslar olur mu sizce önerdiğiniz bi şey var mi

teşekkür ederim ben öyle düşünemiyorum herhalde ufak dokunuslar olur mu sizce önerdiğiniz bi şey var mi
Fotonu inceleyip iice sana tavsiyelerde bulunurum zevkime gore tabii.. ama valla cirkin degilsin kaslarinda guzel.. belki brz daha sekil verip az boyayabilirsin.. istersen sart degil.. dudak dolgulu gibi burnunda buyuk degil.. gozler kocaman.. ne guzel durur goz makyaji sende:)

Saclarinda brz degisiklige git ve kahkul cok yakisir ciddiyim

Ben ufak bi rinoplasti düşünüyorum aslında mezun olunca saçlarımın renginde mi değişikliğe gideyim

Ben ufak bi rinoplasti düşünüyorum aslında mezun olunca saçlarımın renginde mi değişikliğe gideyim
Ben dogal renkten yanayim her zmn saclarin...herhngi bi kahverengi tonu olabilir bence.. dedim ya ben ole seviorum.. kimi civciv sarisi sever o ayri :)

Ahhh göğüsler Rabbimin gücüne gitmesin usandım taşımaktan, al hepsi senin olsun da gör dünya kaç bucak:)
Saç için güzel bir kesim, düzgün bir kakül sorunu çözer, göbek için de birazcık spor, maşallah boyun posun yerinde, en önemlisiiii 23 yaşındasın, gençlik en büyük nimet eminim ki güzelsindir, dertlenme böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…