• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guzellık Göreceli midir

Güzellik göreceli evet. Birinin "çoook yakisikliiii" dediği kişiler bana normal gorunuyor. Benim çok yakisikli dedigimi de başkasi begenmiyor. 😁

Kendime gelince, kendimi baya beğeniyorum ama buna rağmen bazen kotu hissettigim gunler oluyor özellikle regl dönemlerimde. 🙄

Ben kendimi hep çok beğendim
Sosyal mecralarin güzellik anlayışı beni etkilemiyor ama herkeisn beni beğendiğini söylemesi bende biraz şey yaptı

Yaşlanmamaliyim!!! Düşüncesi
İşte benim arkadaşım. Bende kendime aşığım kız. O yüzden kimseye aşık olamadım hayatım boyunca :D

Gül gül yarasın komik zaten😄 burnun büyük durması olayını cenenin geride oldugu faktorunun etkilemesi diye bir durum var.Alında geride olabiliyor.Birde cevresel cesaret degilde kendin o cesareti icinde hissetmelisin.Bana olmadan once de güzeldin simdide diyorlar mesela.Ama ben asla olmadan once begenmiyordum slfjdkg.
Ya sifa niyetine :D sayenizde :) ya bu konuyu açınca ben epeyce aydınlandım :D bi şey diyim bana geçmişte dis doktoru çenen önde demişti aslında fark edilmiyor önde olduğu inanmamıstım önde diyordu cidden bildin :D. Bide kemikli benim burun da iflah olmaz cinnsten:D yine de sükür severim böyle yerin dibine itsemde ama cevremde bile estetik olsan guzelsin aslında dedıklerı ıcın takıldı aklıma yav

Güzellik göreceli evet. Birinin "çoook yakisikliiii" dediği kişiler bana normal gorunuyor. Benim çok yakisikli dedigimi de başkasi begenmiyor. 😁

Kendime gelince, kendimi baya beğeniyorum ama buna rağmen bazen kotu hissettigim gunler oluyor özellikle regl dönemlerimde. 🙄
Regl donemimde bu ben değilim ki moodundayım doğru :O hormonal olarak etkileniyoruz hele zaten vucudun bi sisligi agrısı yüzde kızarmalar beden yorgunlugu derken tip de tip kalmıyor :D.
Göreceli kısmına da katılıyorum gercekten. Belki regl donemimizde kendimizi beğenmezken bizi beğenen vardır :D

Bakın simdi sayenizde sebebi anladım :KK70: bakım konusunda eksikliğim demek kı. Saclarımla ılgılı duzelmeyecek bi sorunum var. Ne kadar bakım yapsam sacım yüzünden kelim diye bakımsız gorunuyorum. O yüzden bende bosverdim:KK70:. Sanırım buyuk neden bulundu hahahahah elinize sağlık :KK70:
En iyisi boşvermek sanırım evet 😁
Rica ederim 🤭

Ya sifa niyetine :KK70: sayenizde :) ya bu konuyu açınca ben epeyce aydınlandım :KK70: bi şey diyim bana geçmişte dis doktoru çenen önde demişti aslında fark edilmiyor önde olduğu inanmamıstım önde diyordu cidden bildin :KK70:. Bide kemikli benim burun da iflah olmaz cinnsten:KK70: yine de sükür severim böyle yerin dibine itsemde ama cevremde bile estetik olsan guzelsin aslında dedıklerı ıcın takıldı aklıma yav
Yalnız bu estetik isi feci alıskanlık yapıyor.İnsan farklılaşmak degilde zamanla dönüsen birşeyi eskisi gibi formunda görmek istiyor :KK53:
Botoksum canım benim ondan asla vazgeçemem mesela..

Bu hayatta değiştirmeyeceginiz şeyi kabul ediyorsunuz.
Büyük ciddi estetik yaptirmadiktan sonra şekil belli😂
Kadın için büyük avantaj guzellik.

Yalnız bu estetik isi feci alıskanlık yapıyor.İnsan farklılaşmak degilde zamanla dönüsen birşeyi eskisi gibi formunda görmek istiyor :KK53:
Botoksum canım benim ondan asla vazgeçemem mesela..
Ben zaten manyağıım buna da kaptırırsam kendımı önümü 50 kişi zor aliriz:D seni de cesurlugundan tebrik ettim ameliyat isleri bnm gozumde feci zor birsey. İğneden falan deli gibi korkarım ayrıca kan da tutuyor :bicak: :D cevremdekiler de büyük diyor büyük olmasa iyiydi modundalar ulan ben sanki katalogdan sectim kendimi

Bu hayatta değiştirmeyeceginiz şeyi kabul ediyorsunuz.
Büyük ciddi estetik yaptirmadiktan sonra şekil belli😂
Kadın için büyük avantaj guzellik.
Dimi ..ise girerken de resepsiyon olarak falan da önce bi güzellige bakıyorlardır bu yüzden gorusmeye giderek bile yormuyorum guzelligin önemli olacagı islere yauv:D. Harbi mesela tipimi sacımı kısacası kafamı çıkarıp yeni kafa takamıcaksam kabul etmek zorundayım

Ben zaten manyağıım buna da kaptırırsam kendımı önümü 50 kişi zor aliriz:KK70: seni de cesurlugundan tebrik ettim ameliyat isleri bnm gozumde feci zor birsey. İğneden falan deli gibi korkarım ayrıca kan da tutuyor :bicak: :KK70: cevremdekiler de büyük diyor büyük olmasa iyiydi modundalar ulan ben sanki katalogdan sectim kendimi
Cevre bu konusmak icin var :KK70: :KK70: bende yaptırmazdım belki aslında..Bir gün herife burnum nasıl? Yaptırmam tabi ama nasıl yani? Dedigimde amcana benziyor yaslandiginda onun gibi olur deyince o gün karar verdim yaptırmaya aşfjaşfjdlg
Dipnot:Amcamın burnundan 3 kisiye burun nakli olur..🤷🏻‍♀️

Ben zaten manyağıım buna da kaptırırsam kendımı önümü 50 kişi zor aliriz:KK70: seni de cesurlugundan tebrik ettim ameliyat isleri bnm gozumde feci zor birsey. İğneden falan deli gibi korkarım ayrıca kan da tutuyor :bicak: :KK70: cevremdekiler de büyük diyor büyük olmasa iyiydi modundalar ulan ben sanki katalogdan sectim kendimi
Ay bian estetik deyince burnum sızladı
Bende çok korkarım öyle seyden.

Fransiz askı yüzde dolgu filan falan neyse de kesmeli bicmeli şeylerden aklım cikiyor

Cevre bu konusmak icin var :KK70: :KK70: bende yaptırmazdım belki aslında..Bir gün herife burnum nasıl? Yaptırmam tabi ama nasıl yani? Dedigimde amcana benziyor yaslandiginda onun gibi olur deyince o gün karar verdim yaptırmaya aşfjaşfjdlg
Ay ben şok 😂😂😂sinirin bozulup adama satasmadin mi 😂😂😂

Back
X