- 10 Ekim 2014
- 32.670
- 146.967
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte benim arkadaşım. Bende kendime aşığım kız. O yüzden kimseye aşık olamadım hayatım boyuncaBen kendimi hep çok beğendim
Sosyal mecralarin güzellik anlayışı beni etkilemiyor ama herkeisn beni beğendiğini söylemesi bende biraz şey yaptı
Yaşlanmamaliyim!!! Düşüncesi
Ya sifa niyetineGül gül yarasın komik zatenburnun büyük durması olayını cenenin geride oldugu faktorunun etkilemesi diye bir durum var.Alında geride olabiliyor.Birde cevresel cesaret degilde kendin o cesareti icinde hissetmelisin.Bana olmadan once de güzeldin simdide diyorlar mesela.Ama ben asla olmadan once begenmiyordum slfjdkg.
İşte benim arkadaşım.
Seni narsist psikoooooBende kendime aşığım kız. O yüzden kimseye aşık olamadım hayatım boyunca![]()
Regl donemimde bu ben değilim ki moodundayım doğru :O hormonal olarak etkileniyoruz hele zaten vucudun bi sisligi agrısı yüzde kızarmalar beden yorgunlugu derken tip de tip kalmıyorGüzellik göreceli evet. Birinin "çoook yakisikliiii" dediği kişiler bana normal gorunuyor. Benim çok yakisikli dedigimi de başkasi begenmiyor.
Kendime gelince, kendimi baya beğeniyorum ama buna rağmen bazen kotu hissettigim gunler oluyor özellikle regl dönemlerimde.![]()
En iyisi boşvermek sanırım evetBakın simdi sayenizde sebebi anladımbakım konusunda eksikliğim demek kı. Saclarımla ılgılı duzelmeyecek bi sorunum var. Ne kadar bakım yapsam sacım yüzünden kelim diye bakımsız gorunuyorum. O yüzden bende bosverdim
. Sanırım buyuk neden bulundu hahahahah elinize sağlık
![]()
Kızıma her sabah annem sen güzelsin çünkü ben doğurdum diyorummm
Seni narsist psikooooo
Yalnız bu estetik isi feci alıskanlık yapıyor.İnsan farklılaşmak degilde zamanla dönüsen birşeyi eskisi gibi formunda görmek istiyorYa sifa niyetinesayenizde :) ya bu konuyu açınca ben epeyce aydınlandım
bi şey diyim bana geçmişte dis doktoru çenen önde demişti aslında fark edilmiyor önde olduğu inanmamıstım önde diyordu cidden bildin
. Bide kemikli benim burun da iflah olmaz cinnsten
yine de sükür severim böyle yerin dibine itsemde ama cevremde bile estetik olsan guzelsin aslında dedıklerı ıcın takıldı aklıma yav
120 kiloykende kendimi beğeniyordum şimdi bide tahmin et![]()
Kızıma her sabah annem sen güzelsin çünkü ben doğurdum diyorummm![]()
Ben zaten manyağıım buna da kaptırırsam kendımı önümü 50 kişi zor alirizYalnız bu estetik isi feci alıskanlık yapıyor.İnsan farklılaşmak degilde zamanla dönüsen birşeyi eskisi gibi formunda görmek istiyor
Botoksum canım benim ondan asla vazgeçemem mesela..
Bu kadannn güzel doğuramazsın sorry zhhsjshshdhdhdhdhhdİşte ideal anne
Bende dogurunca senin gibi olurum muhtemelen![]()
Teşekkürler evet profildeki benimAhahaProfildeki sizseniz zaten fazla normal
gerçekten arada konularda denk geliyordum görüyordum ve begeniyordum. Saçlarınız çok yakısmıs:)
Dimi ..ise girerken de resepsiyon olarak falan da önce bi güzellige bakıyorlardır bu yüzden gorusmeye giderek bile yormuyorum guzelligin önemli olacagı islere yauvBu hayatta değiştirmeyeceginiz şeyi kabul ediyorsunuz.
Büyük ciddi estetik yaptirmadiktan sonra şekil belli
Kadın için büyük avantaj guzellik.
Cevre bu konusmak icin varBen zaten manyağıım buna da kaptırırsam kendımı önümü 50 kişi zor alirizseni de cesurlugundan tebrik ettim ameliyat isleri bnm gozumde feci zor birsey. İğneden falan deli gibi korkarım ayrıca kan da tutuyor
![]()
cevremdekiler de büyük diyor büyük olmasa iyiydi modundalar ulan ben sanki katalogdan sectim kendimi
Oooo en uzağa sen işedin tamam pes ediyorumBu kadannn güzel doğuramazsın sorry zhhsjshshdhdhdhdhhd
Ay bian estetik deyince burnum sızladıBen zaten manyağıım buna da kaptırırsam kendımı önümü 50 kişi zor alirizseni de cesurlugundan tebrik ettim ameliyat isleri bnm gozumde feci zor birsey. İğneden falan deli gibi korkarım ayrıca kan da tutuyor
![]()
cevremdekiler de büyük diyor büyük olmasa iyiydi modundalar ulan ben sanki katalogdan sectim kendimi
Haddini bil ! Ciddi olOooo en uzağa sen işedin tamam pes ediyorum![]()
Ay ben şokCevre bu konusmak icin var![]()
bende yaptırmazdım belki aslında..Bir gün herife burnum nasıl? Yaptırmam tabi ama nasıl yani? Dedigimde amcana benziyor yaslandiginda onun gibi olur deyince o gün karar verdim yaptırmaya aşfjaşfjdlg