• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guzellık Göreceli midir

Ben tepki olarak nöööy 36 bin mii dedigimde kız beni uygun buldum diye şoklandım zannetti?
İndirim yaptırdım dedi🤦🏻‍♀️🤣 Destekli memeliklerle deam napalim ben silikon işine kas altı oldugundaki agrılardan korktuğum icinde girisemem zaten ya.
Bana goree indirim 3 ile 6 nın arasına bi nokta sonunda 00 ile olur 🤣 tabi maaksadım abartı ama 36 bide yazıyla otuzaltı biiinn neeeee. Psikolojim iyice bozulur

Cevre bu konusmak icin var :KK70: :KK70: bende yaptırmazdım belki aslında..Bir gün herife burnum nasıl? Yaptırmam tabi ama nasıl yani? Dedigimde amcana benziyor yaslandiginda onun gibi olur deyince o gün karar verdim yaptırmaya aşfjaşfjdlg
Dipnot:Amcamın burnundan 3 kisiye burun nakli olur..🤷🏻‍♀️
:D koptum :D ya insan sorduguna pisman oluyo. ANCak her halinle güzelsin bi kadın olarak :) masallah nazar degmesin :). İyi yaptırmısıssın cesaret :D bana da sormadan dedıler burunun hakkında ne dusunuyorsun diye. Yaptırsam ooo degerlenirmisim:D suan kaldırım taşıysam yaptırınca yüzük taşı olacan gibisine moral veriyorlar moralse tabı

Memesizde kaldık iyi mi
Ben tepki olarak nöööy 36 bin mii dedigimde kız beni uygun buldum diye şoklandım zannetti?
İndirim yaptırdım dedi🤦🏻‍♀️🤣 Destekli memeliklerle deam napalim ben silikon işine kas altı oldugundaki agrılardan korktuğum icinde girisemem zaten ya.
:D her yıl birseylere yetismeye calısıyorum maddi olarak. Yetismekk üzere bile degilken uzağa gidiyor iyicene iyi ya hayat yaptırmamı istemiyo:D

Belkiii 6bin olsa dusunurdum. 😂 Bir de ameliyatin sonrasi var tabi.

Yani 36 bini gözden cikartmam için aşiri kucuk yok gibi olması ya da deformasyon, asimetri, sekil bozukluğu vs olmasi lazim anca oyle bir durumda vermeyi dusunurdum. Bunlar disinda sirf buyusun diye 36 bin bana çok geldi. 🙄🙄

Yani 36 bini gözden cikartmam için aşiri kucuk yok gibi olması ya da deformasyon, asimetri, sekil bozukluğu vs olmasi lazim anca oyle bir durumda vermeyi dusunurdum. Bunlar disinda sirf buyusun diye 36 bin bana çok geldi. 🙄🙄
Yapma guzum büyütmeyin zaten ya şu memeleri kücük meme candır 😍 ne sarkar ne pörsür hep genç kız gibi Allahu ekber dağlarına bakar 🤣

Yapma guzum büyütmeyin zaten ya şu memeleri kücük meme candır 😍 ne sarkar ne pörsür hep genç kız gibi Allahu ekber dağlarına bakar 🤣

İsim vermek yasak değildir inş. Güncel Öztürk var anam koca dağlar gibi memikleri portakal kadar dimdik yapıyor ya 🤤🤤🤤 işallak çok param olsun ona gidicem komple kes beni abi dicem:KK8:

Memesizde kaldık iyi mi

:KK70: her yıl birseylere yetismeye calısıyorum maddi olarak. Yetismekk üzere bile degilken uzağa gidiyor iyicene iyi ya hayat yaptırmamı istemiyo:KK70:

Anlamadım nerede 36 bin
Ablam yaptiracak bir yıldır çocuk emmeyi bıraksın da yapayım derken şimdilerde fiyat soruyor 16-18 bin arasında aldığı fiyatlar hep

Güzellik bence gören gözdedir aksksksksskdk yok gerçekten görecelidir ama bence hokka burun, dolgu dudak, kalkık kaştan ziyade bakımlı ve sağlıklı saçlar, temiz ve hafif ışışdayan bir cilt ve güzel bir gülümsemesi olan her kadın güzeldir yani me 😂

İsim vermek yasak değildir inş. Güncel Öztürk var anam koca dağlar gibi memikleri portakal kadar dimdik yapıyor ya 🤤🤤🤤 işallak çok param olsun ona gidicem komple kes beni abi dicem:KK8:
Kökten al derim bende muhtemelen hoş zatıflayınca kalmadı deri kaldı sadece ama bi portakal fena olmazdı şoyle kütür kütür :27:

Antalya'da yaşıyorum, otelde çalışıyorum. İngiltere'den, Rusya'dan bir kadınlar geliyor su gibi. Bence Bir kadına güzel demek için standartların üstünde bir fiziğe sahip olması lazım.
Kendime çok takık değilim ama barışığım. Elimden geldiğince bakımlı olmaya çalışırım. Zamana ve yer çekimine karşı küçük dokunuşlar yaptırırım. Çokta kafayı takmam.

Belki kizan olacak ama estetikle yapilmis guzelligin gozumde zerre bi degeri yok.bence en guzeli dogal guzellik.makyaj falan olabilir ama estetik yaptirinca o gercek guzellik olmuyor ki.en iyi doktorlara gitsek bile allahin yarattigi mukemmelikte olmuyor.
29 yasindayim cevremde hep begenildim bende kendimi guzel buluyorum.kusurlarim var mi tabiki ama ona ragmen guzelim.cok rahatsiz oluyorsaniz estetik yaptirabilirsiniz.eger goze carpacak derecede bi kusurunuz yoksa kendinizi sevin ve guzel bulun.

Slav ırkı her kadını güzel bulmuyorum. Kendim de slav kökene sahibim bol bol gördüm onlardan ama hepsi taş bebek ayarinda değiller. Onlarda da burnu guzel olmayan, orantisiz vucudu olan vs kadinlar gayet var. 😁 Ha bunlar kusur degil bana göre derseniz göreceli derim.
"Her" kadin biraz genis bir ifade zaten, hepsini güzel bulmak imkansız ama ortalamaya vurursak bebek gibiler :) genel algidan bahsediyorum.

Belki kizan olacak ama estetikle yapilmis guzelligin gozumde zerre bi degeri yok.bence en guzeli dogal guzellik.makyaj falan olabilir ama estetik yaptirinca o gercek guzellik olmuyor ki.en iyi doktorlara gitsek bile allahin yarattigi mukemmelikte olmuyor.
29 yasindayim cevremde hep begenildim bende kendimi guzel buluyorum.kusurlarim var mi tabiki ama ona ragmen guzelim.cok rahatsiz oluyorsaniz estetik yaptirabilirsiniz.eger goze carpacak derecede bi kusurunuz yoksa kendinizi sevin ve guzel bulun.
Goze çarptığını soyluyolar. Asimetri ve büyüklük var burunda. Yaptırmak istemiyom ancak yaptırırsan hguzel olrsun diyolaar. Zaten guzelsn ancak yaptır demeleri son bulmuyo.

güzellik sadece saçla, makyajla falan olmuyor bence. hal, tavır, mimikler de çok çok önemli. bir arkadaşımın arkadaşı var sosyal medyada ekleşmiş bulunduk. boya küpüne düşmüş sanki öyle doğmuş gibi. günde en az 10 hikaye paylaşıyor. fiziği boyu vs yerinde, düzgün aslında. ama o surat, o mimikler, o kendine yakıştırdığı hareketler falan aşırı itici ve cringe geldi. ruju dudaklarından taşıra taşıra sürüyor. kaşlarını falan boyuyor. tuhaf bir göz makyajı var. kamera her kendine çevrildiğinde dudaklarını büzük öpücük atıyor. allah affetsin ama ne zaman paylaşımını görsem ay ne pis bişey çıktı diyorum... eminim makyajsız ve o saçma mimiksiz hali daha güzel. rakı içiyor mesela 5-6 tane rakılı story. hadi bi tane çektin 5 tane niye? her haltını göze sokmaya çalışıyor. eminim 10 erkekten 7'si o kızı güzel bulur ve arzular. ben tiksindim ama. herkes kendi güzelliğini kendine yakışan hallerle desteklemeli. sadece kaş göz fizik değil. bu kız sabah story atıyor falan böyle saçlarını karıştırıyor, ağzı tuhaf bir biçimde, bakışları falan kasıyor yani kendi kendine çekici gözükme çabası var. çok belli. öyle bakıp öyle dudak büzünce çekici olduğunu sanıyor, kendini buna ikna etmiş. kızı çok gömdüm hatta kızı kıskandığımı düşünen olabilir okuyunca. kıskanmak değil de başkası adına utanmak gibi oluyor sanki ya. kıskansam daha farklı hissederdim. ben onun kadar makyaj vs yapmam asla tipimi göze sokmam hatta dikkat bile çekmek istemem genelde ama en bakımsız halimle o kızdan daha çekiciyim kendime göre. sessize aldım ama listemden çıkaramıyorum ayıp olmasın diye...

Guzellik tabi ki goreceli.

2 cocuk annesi calisan bi kadinim. Sabah uykumu almadan gozlerim sis kalkmissam, enerjim yerlerdeyse nasil begeneyim kendimi :) kendimi begenecek enerjiyi ayakta kalmaya harcamayi tercih ediyorum.

Bazi gunler modum cok iyi oluyor, o zaman cok begenirim kendimi.

Back
X