- 20 Ocak 2010
- 47.382
- 176.618
- 1.123
- 44
Meme fiyatları çok yükselmiş.36bin e yaptırmıs arkadasım indirimli
Burun yine daha uygun yaptır gitsin vakti gelince..
diğerleri icinde sen yatırımcı kadınsın bitcoinden cıkarırsın insallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meme fiyatları çok yükselmiş.36bin e yaptırmıs arkadasım indirimli
Burun yine daha uygun yaptır gitsin vakti gelince..
diğerleri icinde sen yatırımcı kadınsın bitcoinden cıkarırsın insallah
![]()
Bana goree indirim 3 ile 6 nın arasına bi nokta sonunda 00 ile olurBen tepki olarak nöööy 36 bin mii dedigimde kız beni uygun buldum diye şoklandım zannetti?
İndirim yaptırdım dediDestekli memeliklerle deam napalim ben silikon işine kas altı oldugundaki agrılardan korktuğum icinde girisemem zaten ya.
Cevre bu konusmak icin var![]()
bende yaptırmazdım belki aslında..Bir gün herife burnum nasıl? Yaptırmam tabi ama nasıl yani? Dedigimde amcana benziyor yaslandiginda onun gibi olur deyince o gün karar verdim yaptırmaya aşfjaşfjdlg
Dipnot:Amcamın burnundan 3 kisiye burun nakli olur..![]()
Ben tepki olarak nöööy 36 bin mii dedigimde kız beni uygun buldum diye şoklandım zannetti?
İndirim yaptırdım dediDestekli memeliklerle deam napalim ben silikon işine kas altı oldugundaki agrılardan korktuğum icinde girisemem zaten ya.
Ben tepki olarak nöööy 36 bin mii dedigimde kız beni uygun buldum diye şoklandım zannetti?
Yapma guzum büyütmeyin zaten ya şu memeleri kücük meme candırBelkiii 6bin olsa dusunurdum.Bir de ameliyatin sonrasi var tabi.
Yani 36 bini gözden cikartmam için aşiri kucuk yok gibi olması ya da deformasyon, asimetri, sekil bozukluğu vs olmasi lazim anca oyle bir durumda vermeyi dusunurdum. Bunlar disinda sirf buyusun diye 36 bin bana çok geldi.![]()
Yapma guzum büyütmeyin zaten ya şu memeleri kücük meme candırne sarkar ne pörsür hep genç kız gibi Allahu ekber dağlarına bakar
![]()
Yapma guzum büyütmeyin zaten ya şu memeleri kücük meme candırne sarkar ne pörsür hep genç kız gibi Allahu ekber dağlarına bakar
![]()
Memesizde kaldık iyi mi
her yıl birseylere yetismeye calısıyorum maddi olarak. Yetismekk üzere bile degilken uzağa gidiyor iyicene iyi ya hayat yaptırmamı istemiyo
![]()
Anlamadım nerede 36 binBelkiii 6bin olsa dusunurdum.Bir de ameliyatin sonrasi var tabi.
Yani 36 bini gözden cikartmam için aşiri kucuk yok gibi olması ya da deformasyon, asimetri, sekil bozukluğu vs olmasi lazim anca oyle bir durumda vermeyi dusunurdum. Bunlar disinda sirf buyusun diye 36 bin bana çok geldi.![]()
Kökten al derim bende muhtemelen hoş zatıflayınca kalmadı deri kaldı sadece ama bi portakal fena olmazdı şoyle kütür kütürİsim vermek yasak değildir inş. Güncel Öztürk var anam koca dağlar gibi memikleri portakal kadar dimdik yapıyor yaişallak çok param olsun ona gidicem komple kes beni abi dicem
![]()
Kökten al derim bende muhtemelen hoş zatıflayınca kalmadı deri kaldı sadece ama bi portakal fena olmazdı şoyle kütür kütür![]()
Öf hayalim o aradaki boşluk ne sexi heke bide zincir bir kolye ordan aşağı gidiyorsaValla adam arasından osmangazi köprüsü geçen memeleri kavuşturuyor bibi![]()
"Her" kadin biraz genis bir ifade zaten, hepsini güzel bulmak imkansız ama ortalamaya vurursak bebek gibiler :) genel algidan bahsediyorum.Slav ırkı her kadını güzel bulmuyorum. Kendim de slav kökene sahibim bol bol gördüm onlardan ama hepsi taş bebek ayarinda değiller. Onlarda da burnu guzel olmayan, orantisiz vucudu olan vs kadinlar gayet var.Ha bunlar kusur degil bana göre derseniz göreceli derim.
Goze çarptığını soyluyolar. Asimetri ve büyüklük var burunda. Yaptırmak istemiyom ancak yaptırırsan hguzel olrsun diyolaar. Zaten guzelsn ancak yaptır demeleri son bulmuyo.Belki kizan olacak ama estetikle yapilmis guzelligin gozumde zerre bi degeri yok.bence en guzeli dogal guzellik.makyaj falan olabilir ama estetik yaptirinca o gercek guzellik olmuyor ki.en iyi doktorlara gitsek bile allahin yarattigi mukemmelikte olmuyor.
29 yasindayim cevremde hep begenildim bende kendimi guzel buluyorum.kusurlarim var mi tabiki ama ona ragmen guzelim.cok rahatsiz oluyorsaniz estetik yaptirabilirsiniz.eger goze carpacak derecede bi kusurunuz yoksa kendinizi sevin ve guzel bulun.
Ayrık olan boşluk mu birlesince arada kalan ufak bosluk mu sexi olan? Detaya takılmam da ki tek net mandalina memeli oldugumdan ondan takıldımÖf hayalim o aradaki boşluk ne sexi heke bide zincir bir kolye ordan aşağı gidiyorsa![]()