• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guzellık Göreceli midir

Cevre bu konusmak icin var :KK70: :KK70: bende yaptırmazdım belki aslında..Bir gün herife burnum nasıl? Yaptırmam tabi ama nasıl yani? Dedigimde amcana benziyor yaslandiginda onun gibi olur deyince o gün karar verdim yaptırmaya aşfjaşfjdlg
Hahaha süpermiş 🤣 bende dudak yaptırdım iyi ki yaptırdım param olsa neler neler yaptırırım ama galiba en son burun yaptırırdım süreci zor 🥴 bunu bide benim gibi cesaretli bir kadın söyluyor 🥴

Cevre bu konusmak icin var :KK70: :KK70: bende yaptırmazdım belki aslında..Bir gün herife burnum nasıl? Yaptırmam tabi ama nasıl yani? Dedigimde amcana benziyor yaslandiginda onun gibi olur deyince o gün karar verdim yaptırmaya aşfjaşfjdlg
Dipnot:Amcamın burnundan 3 kisiye burun nakli olur..🤷🏻‍♀️
Hahhaha :D
Eşime seni bu güzellikle nasıl aldım ben diyorum. Sen estetiklisin diyor, keşke sende olaydın bi yüz nakli diyorum hdjsjjd adam iyi dayanıyor sanırım…

Çok da göreceli değil bence. Slav ırkı kadinlarini çirkin bulan var midir mesela. Ama onlara benzemiyorum diye güzel olmadığım anlamına da gelmiyor. Önceden güzellik takıntım vardı artık bakımlı , temiz ve sağlıklı olduğum sürece gerisini önemsemiyorum. İyi hissediyorsam dışarı da muhtemelen iyi bir enerji veriyorum, muhtemelen güzel bulunuyorum.

Slav ırkı her kadını güzel bulmuyorum. Kendim de slav kökene sahibim bol bol gördüm onlardan ama hepsi taş bebek ayarinda değiller. Onlarda da burnu guzel olmayan, orantisiz vucudu olan vs kadinlar gayet var. 😁 Ha bunlar kusur degil bana göre derseniz göreceli derim.

Hahaha süpermiş 🤣 bende dudak yaptırdım iyi ki yaptırdım param olsa neler neler yaptırırım ama galiba en son burun yaptırırdım süreci zor 🥴 bunu bide benim gibi cesaretli bir kadın söyluyor 🥴
Dudaklarına bayıldım senin bibi..Yakısmıs gercekten.Ama burnu yaptırsaydın dudak otomatik kalkıyor.Bende oyle oldu😁Burun kolay aslinda ki ben fena morarmama ragmen 2 cocukla bakanimizda yoktu istirahat sıfır halde katlandım.Cesaretim olsa silikonda gözüm ama belli olmaz bana yarın oldum der gelirim🤪

Hahhaha :KK70:
Eşime seni bu güzellikle nasıl aldım ben diyorum. Sen estetiklisin diyor, keşke sende olaydın bi yüz nakli diyorum hdjsjjd adam iyi dayanıyor sanırım…
O degilde benim kıza senin burnun kime benzemis boyle fındık burunlu annenim baban desen burnu kücük diyorum deliriyor alfjdkf

Dudaklarına bayıldım senin bibi..Yakısmıs gercekten.Ama burnu yaptırsaydın dudak otomatik kalkıyor.Bende oyle oldu😁Burun kolay aslinda ki ben fena morarmama ragmen 2 cocukla bakanimizda yoktu istirahat sıfır halde katlandım.Cesaretim olsa silikonda gözüm ama belli olmaz bana yarın oldum der gelirim🤪
Valla ilk işim meme ve kol germe olacak parayı bulursam vs mankeni olarak izlersiniz artık beni :KK8:zayıflamadan dolayı defermasyon var burnumuda yaptırsam.o zaman dudaklar fiyuu desene :27:

Bu da dogru. Aurası düsük kisilerle dunya guzeli olsa da olmaz buna da katılıyorum aura ve uyusmak onemli. Bu aura da keendiliginden olusan bi sey galiba
Kendiliginden olusuyor onuda ruhsal fiziksel tinsel bedensel dünyamız harekete geciriyor iste. Yani şöyle düsün cok begendigin güzel dedigin kisiyle günlerdir bakıyosun veya aylardır yıllardır bakıyosun imrenerek. Sonra bir bakıyosun ki bıkmıssın eski güzelligi gelmiyor gözüne yeni arayıslara giriyosun güzel görmek icin. Doyum noktası son buluyo yani. Fakat o güzel dediginden kopamıyosan bi hayranlık varsa güzelliginden ziyade baska bisey durduruyosa o auradır. Gecmeyen bir sey.

Tabii aurayı calıstırmak, yükseltmek gibi etkinliklerde var.

Valla ilk işim meme ve kol germe olacak parayı bulursam vs mankeni olarak izlersiniz artık beni :KK8:zayıflamadan dolayı defermasyon var burnumuda yaptırsam.o zaman dudaklar fiyuu desene :KK53:
Meme fiyatları çok yükselmiş.36bin e yaptırmıs arkadasım indirimli🥺
Burun yine daha uygun yaptır gitsin vakti gelince..
💃 diğerleri icinde sen yatırımcı kadınsın bitcoinden cıkarırsın insallah⚡

36 bine meme mi olurmuş. 🙁 Otururum ben kucuk memelerimle.
Ben tepki olarak nöööy 36 bin mii dedigimde kız beni uygun buldum diye şoklandım zannetti?
İndirim yaptırdım dedi🤦🏻‍♀️🤣 Destekli memeliklerle deam napalim ben silikon işine kas altı oldugundaki agrılardan korktuğum icinde girisemem zaten ya.

Back
X