- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.047
- 53
Hem ruh halimize göre değişio hem de regl dönemlerimizde de bi çirkinlik oluşuyor gibiguzel görür müsünüz kendinizi her halinizde @
Guzellık takntsı galıba ozellıkle belırlı yas gruplarında fazla oluyor gozlemledgım bu. Tek dert bu degıl hayatmzda ancak insan bu kendnı takıntılarla yiprandiriyor. Guzel goruyorsun kendini ama bi ertesi gun kotu goruyorsun. Tutarsız. Bazen kendıme karsı acımasız elestırıden alamıyorum hıslerımı. Sosyal mecraların guzellık anlayısı sizinde kendınızı begenmenızı etkılıyor mu. Zaten belli yasa geldıgımde gececek bunlar. bıde ben mi arızalıysam gercekten benden kucukler bıle bnden buyuk gorunuoınsan dıyo acaba sorun mu var. Kucukler dahı cocuk gozuyle bakıyor gorunus babında.
Bebek gıbıden kasıt ne kı? sarışın renkli gözlu olmak sadece guzel yapmıyor bır kadını bence yada uzun boylu olmak"Her" kadin biraz genis bir ifade zaten, hepsini güzel bulmak imkansız ama ortalamaya vurursak bebek gibiler :) genel algidan bahsediyorum.
bende kızıma soruyorum çocuklar olanı dırekt soyluyor. ve ıstemediğim cevabı verıyor. gelde kendını güzel bul=DHahahaaynen öyle etrafımdaki insanlara soruyorum bu ben miyim böyle mi gözüküyorum diye fotoğraf konusunda takıntılıyım biraz
Çok doğruevet göreceli.
bende kızıma soruyorum çocuklar olanı dırekt soyluyor. ve ıstemediğim cevabı verıyor. gelde kendını güzel bul=D
Bende ortaokuldayken anneme sormuştumevet göreceli.
bende kızıma soruyorum çocuklar olanı dırekt soyluyor. ve ıstemediğim cevabı verıyor. gelde kendını güzel bul=D
Sen ben misin doğruyu söyleguzel görür müsünüz kendinizi her halinizde @
Guzellık takntsı galıba ozellıkle belırlı yas gruplarında fazla oluyor gozlemledgım bu. Tek dert bu degıl hayatmzda ancak insan bu kendnı takıntılarla yiprandiriyor. Guzel goruyorsun kendini ama bi ertesi gun kotu goruyorsun. Tutarsız. Bazen kendıme karsı acımasız elestırıden alamıyorum hıslerımı. Sosyal mecraların guzellık anlayısı sizinde kendınızı begenmenızı etkılıyor mu. Zaten belli yasa geldıgımde gececek bunlar. bıde ben mi arızalıysam gercekten benden kucukler bıle bnden buyuk gorunuoınsan dıyo acaba sorun mu var. Kucukler dahı cocuk gozuyle bakıyor gorunus babında.
Hokka gibi burun, puruzsuz ten, orantili yuz hatlari, düzgün fizik kasıt. Jlo evet seksi, alimli. Bu yüzden de guzel bulunuyor. Kendisine guzel değil diyen olmadı zaten:)Bebek gıbıden kasıt ne kı? sarışın renkli gözlu olmak sadece guzel yapmıyor bır kadını bence yada uzun boylu olmak
Farklı olan guzel gözukur mesela jennıfer lopezı dünya beğeniyor ama baktığında kadın bebek gıbı değil boyu uzun değil kılolu bulunabılecek bır kıloda
Ama baktığında bır butun olarak seksi ve guzel vucuduna baktığı spor yaptığı ıcınde eksı olan özellıklerını artıya dönuşturmus dünyada onun ayarında komse yok
Bu arada anne tarafından bende de slavlık var onu belirteyim de kıskanç denmesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?