Güzellik kursuna erkek neden gitmeni istemez

Şimdiden 🙄
Adam daha hiç bir şeyin değil.
Kesinlikle uzaklaş

Merhaba, kısa bir soru ama çok kafamı karıştırdı. Konuştuğum birisine laf arasında güzellik kurslarına bakıyorum dedim kadın iş yerinde 2/3 kişiye sıra sıra öğretiyor dedim. O da dediki ben çok kıskanırım işte gitmeni istemem olsun kadının dükkanında olsada 2/3 kişi olsada çok kıskanırım. Dedim bunu nesi kıskanılır? İşte ben sevmem ama kendin bilirsin dedi?:/

bunda ne var, bir erkek açısından da bakmakta çalışıyorum ama anlam veremedim😂
Ne açıdan bakarsanız bakın mantıklı tarafı yok bir kadın neden böyle biriyle konuşur peki ? Başka erkek mi kalmamış ?Ben konudan şunu anladım onun açısından baksan mantık bulsan sorun değil yani herhangi konuştuğu birini kıskancak kadar manyak olması normal yani ?

Şimdiden kendini eletmiş ne güzel. 👍
Keşke tüm erkekler baştan kendini böyle belli etse. 😊

Mesele kıskançlık/erkek olması falan değil konu sahibi.

Mesele güzellik merkezinde de olsa para kazanıyor olmanız. Paranız olunca o size kötü davrandığında rahatça çekip gidebileceksiniz, dizimin dibinde otur da rahatça eziyet edeyim diyor. Hiç şaşmaz 🤦‍♀️

Gülüp geçin. 😂

Kendi ayaklarının üzerinde duramazsın.Bana bağımlı olacaksin ki, bende sana istediğim gibi davranip senin caresizliginle yine de herseye rağmen beni sevmenden zevk duyacağım =seni kıskanırım ben demektir. Kıskanırım kelimesinin, kadinlar arasında iş ortaminin oluşma durumu varken dahi söylenmesine karsilik, bu daha kesin anlam iceriyor bence.yoksa neyi kıskanacak mis?????:)))))

Merhaba, kısa bir soru ama çok kafamı karıştırdı. Konuştuğum birisine laf arasında güzellik kurslarına bakıyorum dedim kadın iş yerinde 2/3 kişiye sıra sıra öğretiyor dedim. O da dediki ben çok kıskanırım işte gitmeni istemem olsun kadının dükkanında olsada 2/3 kişi olsada çok kıskanırım. Dedim bunu nesi kıskanılır? İşte ben sevmem ama kendin bilirsin dedi?:/

Coh gozelsin asgum,seni gorirler,bigenirler,elimden alirler oyy nerelere gidem demis:skandal:

Saçmalamış

Back
X