Güzellik kursuna erkek neden gitmeni istemez

Ona o an soracaktın

Bunun neyini kıskanıyorsun diye

Ya kendince ben kıskanıyorum seviyorum imajı çiziyor ya iş güç sahibi olmanı gözünün açılmasını istemiyor ya da evden çıkman dahi onu potansiyel tehlikede hissettiriyor

Şimdiden kendini eletmiş ne güzel. 👍
Keşke tüm erkekler baştan kendini böyle belli etse. 😊

Mesele kıskançlık/erkek olması falan değil konu sahibi.

Mesele güzellik merkezinde de olsa para kazanıyor olmanız. Paranız olunca o size kötü davrandığında rahatça çekip gidebileceksiniz, dizimin dibinde otur da rahatça eziyet edeyim diyor. Hiç şaşmaz 🤦‍♀️

Gülüp geçin. 😂
Haklı... Ben senin yerinde olsam o kişi ile bağımı koparırım...

siz kimsiniz bana karışıyorsunuz kaç yaşıma geldim kursa gidicem diyorum. Kötü bir şey mi yapıyorum viyak viyak ev inlerdi 🤣🤣🤣
Tabi canım, anaya babaya diller pabuç, elin kekosu isteyince '' Ayyy kıskandaaaaa kesin seviyor, salaqqqq çok tatlı kıyamam. '' oluyor.

Merhaba, kısa bir soru ama çok kafamı karıştırdı. Konuştuğum birisine laf arasında güzellik kurslarına bakıyorum dedim kadın iş yerinde 2/3 kişiye sıra sıra öğretiyor dedim. O da dediki ben çok kıskanırım işte gitmeni istemem olsun kadının dükkanında olsada 2/3 kişi olsada çok kıskanırım. Dedim bunu nesi kıskanılır? İşte ben sevmem ama kendin bilirsin dedi?:/

bunda ne var, bir erkek açısından da bakmakta çalışıyorum ama anlam veremedim😂
Aklınca seni kıskanıyorum seviyorum demiş. Sizi etkileyeceğini sanmış. Aklıma Hakkı Bulut'un şu şarkısı geldi;

Henüz üç yaşında bir kardeşim var
Seni ondan bile kıskanıyorum :ıslık:

Merhaba, kısa bir soru ama çok kafamı karıştırdı. Konuştuğum birisine laf arasında güzellik kurslarına bakıyorum dedim kadın iş yerinde 2/3 kişiye sıra sıra öğretiyor dedim. O da dediki ben çok kıskanırım işte gitmeni istemem olsun kadının dükkanında olsada 2/3 kişi olsada çok kıskanırım. Dedim bunu nesi kıskanılır? İşte ben sevmem ama kendin bilirsin dedi?:/

bunda ne var, bir erkek açısından da bakmakta çalışıyorum ama anlam veremedim😂
Cahil olduğu için

Bu kıskançlık değil, ben erkeğim ben ne istersem sevgilim eşim vs karşı çıkamaz yobazlığı
Ay lütfen şu adamlara prim vermeyin ya

Kıskanıyorum diye söylemiş ama bu kıskanmakla ilgili değil. Bunun meali “ya ilerde çalışan kadın olursa, benim boyunduruğum altına girmezse, ya ilerde ona hükmedemezsem ne yaparım? Bari ben kıskancım diyeyim de belki çalışmasını engellerim” şeklindedir. Zihniyet belli, bu zihniyet size ters geliyorsa uzaklaşmanızı öneririm.

Şimdi bu şekilde kıskanılmak adı altında aslında, "kısıtlanmak" hoşuna gitmiş belli.

Ne dememizi bekliyosun? Adam seni kimseyle paylaşamıyor ay ne minnoş.
Hoşuna gitmiş derken? Hoşuma gitse burda niye tanımadıklarıma hava atmaya çalışıyım “minnoş minnoş” Allah aşkına durumu, dediğine gülecek duruma gelmiştim çünkü nunu beklemedim ordan buraya da soruyum dedim... minnoşum❤️

Kıskanmak değil sizi şimdiden sindirmek her istediğini yaptırmak amacı

Ben vallaha akıl erdiremedim biliyorum zaten çok kıskanç ama bunu duyumcu çok tuhaf oldum ve sen bilirsin dedikten sonra mesajına cevap vermedim çünkü ne yazacağımı şaşırdım😂

kıskanç insan seni sevdiğinden değil kendine özgüveni olmadığından kıskanır ve gerek arkadaşlık gerek sevgililik gerekse evlilik hayatında hayatını kabusa çevirir.
koşarak kaç..

Adam deli olabilir. O kendinden sorumlu, öyle her şeyi kendinde hak görüp fütursuzca konuşuyor olabilir. Ama ben sizin nasıl onu sakince dinlediginizi, sen kimsin bunu her yerde herkse söyleme hep yalnız kalırsın demediginizi ve hala adamın amacını neden çözmeye çalıştığınızı anlamadım. Böyle konuşacak karşımda var ya ağzına tuvalet terligiyle vurmalik tam.

Saçmalamış, bu şahıs muhtemelen yaş olarak küçük veya cahil. Evlenmeyi düşünürseniz kapı dışarı çıkarmayacak tiplerden

Cunku hasta herifin teki. Yurdum kizlari iliski basinda boyle kiskaniyotum sunu yap bunu yapma diye konusan erkekleri seviyor korumaci erkek cunku sonrasinda Muge Anli ya dusuyorlar patir patir. Sizin soru sekliniz bu erkek neden boyle bisey yapiyor 😄 degil de bu erkek hasta mi neden boyle diyor hangi hakla 😡 olmali. Bazi seyler isaret verir durumlar icin

Back
X