- 9 Nisan 2019
- 53
- 12
- 88
- Konu Sahibi Sususisisisi
-
Merhaba arkadaşlar başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum. Sokakta yürürken genç bir çocuk yanıma gelerek öğrenci olduğunu ve bilgi almam için güzellik merkeziyle öylesine konuşmamı istedi bende öğrenci diyerek kıyamadım ve cıktım bana form doldurdular herhangi bir sorun olmayacağını sadece formalite icabı olduğunu söylediler bende uğraşmak istemedigim için tüm bilgilerimi yanlış verdim imzamı da farklı attım 1.5 yıl sonra avukat beni bulmuş ve icra takibi başlatmış benim gibi mağdur olan var mı almadığım bir hizmetin parasını ödemek istemiyorum ne yapmam lazım?
Sözleşme metniymis ama bana öyle demediler formalite olduğunu hicbir sorun çıkmayacağını söyledilerİmzaladığınız belgeyi hiç mi okumadınız, ne yazıyordu?
Sözleşme metniymis ama bana öyle demediler formalite olduğunu hicbir sorun çıkmayacağını söylediler
Ilginç olan da o hicbir tebligat geçmeden elime icra takibi başlatılmışBilgileriniz yanlışsa size nasıl ulaştılar?
Bir şekilde icra takibi başladıysa eğer onun bir süresi var itiraz için, gelen tebligatta yazar. O süre içinde itiraz edin mutlaka.
Benzer bir olay gelmişti başıma. Durdu icra takibi, sonra da bir şey çıkmadı.
Te
Ilginç olan da o hicbir tebligat geçmeden elime icra takibi başlatılmış
E devletten ve uyap tan görünüyor 600 tl lik olan borç 1400 yapmışlar beni aradılar icraya verdik dediler e devlete baktım yoktu madem icraya verdiniz dosya numaramı atın dedim yaklaşık 4 saat sonra icraya verildiğini gördümHiç mi bildirmediler size borcu? Bu arada tebligat gerçekten icra dairesinden mi gelmiş, e devletten baktınız mı gerçekten icra takibi var mı üzerinizde? Bazı hukuk büroları para tahsil etmek için kendilerince bir borç tebligatı düzenleyip gönderiyorlar. Size gelen tebligat icra dairesinden mi gelmiş kesin olarak? Icra esas no, icra dairesi filan yazıyorsa direk gidip onunla sorgulayın.
Tüm bilgileri yanlış verdiyseniz size nasıl ulaştılar?E devletten ve uyap tan görünüyor 600 tl lik olan borç 1400 yapmışlar beni aradılar icraya verdik dediler e devlete baktım yoktu madem icraya verdiniz dosya numaramı atın dedim yaklaşık 4 saat sonra icraya verildiğini gördüm
Herhangi bir sözleşme vs imzaladınız mı?Ya ben de bir kere güzellik merkezine bir kere de ingilizce kursuna girdim böyle. Öğrenciyim kişi başı prim alıyorum falan demişti broşürü dağıtan, tirstim simdi
Sözleşme değil de, içeri girince bir 5-10 dk konusmustu kadın. Bilgilendirme yaptığına dair bir yer imzalamistim:/ liste gibi birseydi üstte başkalarının da isim soyisim imzaları vardı.Herhangi bir sözleşme vs imzaladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?