- 9 Nisan 2019
- 53
- 12
- 88
- Konu Sahibi Sususisisisi
-
Hayır bende vermedim ama çok teşekkür ederim yorumunuz için yarın bi avukatla görüşücem insallah bende kurtulurum bu beladanLanet olsun öyle yerlere. O kazandıkları haram paralar bir taraflarından çıksın inşallah. Öyle kin doluyum ki anlatamam. Bende sizin gibi yukarı çıktım . Yok şu hizmetimiz şöyle kampanyada ,bir daha gelirseniz bu fiyatta bulamazsınız gibi hikayeler anlatıp zaten almayı düşündüğüm hizmeti hazır indirimdeyken aliyim dedim . İmzalarkende istediğim zaman kullanabilir miyim şuan öğrenciyim başka şehire gidicem diyede belirttim . Bana istediğiniz zaman kullanabilirsiniz dediler bende imzaladım . Birde bir miktar para istediler vermedim o sırada. Bir sene sonra mezun oldum o şehire dönemedim . Tabi bunlar beni sürekli arayıp rahatsız etmeye başladılar . En son avukata verip icra takibi başlatıcaz flan dediler. Bende sizin gibi hizmet almamıştım. Baya bir araştırdım durumu en sonunda lanet edip anlaşmayı feshettiğim için yanlış hatırlamıyorsam paranın yüzde 30 unu ödedim . Daha sonra öğrendim ki eğer en başta kapora niyetine para verilmemişsse o anlaşma geçerli değilmiş . Bende vermemiştim yani boşuna param gitti. Sende vermemişsen eğer en başta bu durumumdan kurtulabilirsin belki . Araştırmanda fayda var
Gidip imzaladığınız evrakları isteyin. Çünkü tanıtım için imza gerekmez.Sözleşme değil de, içeri girince bir 5-10 dk konusmustu kadın. Bilgilendirme yaptığına dair bir yer imzalamistim:/ liste gibi birseydi üstte başkalarının da isim soyisim imzaları vardı.
Bunlardan biri Ankara'da Kızılay'da, diğeri de Kadıköy'de oldu. Bilmiyorum ya o kadar merkezi yerlerde iş yeri olan insanlar dolandırıcılık yapar mı ki?
Tc numaramda yanlıştı imzayı dahi kendi imzamı atmadımTüm bilgileri yanlış verdiyseniz size nasıl ulaştılar?
Her bilgiyi yanlış verip tc noyu doğru yazdıysanız olabilir ancak.
O halde önce tüketici hakem heyetine başvurun. Onlar sizi yönlendirir. Ondan sonra gerekirse avukat tutun.Tc numaramda yanlıştı imzayı dahi kendi imzamı atmadım
Yarın ilk isim o olacak zaten kendi tuttuklari avukatın parasını dahi bana ödetmeye çalışıyorlarO halde önce tüketici hakem heyetine başvurun. Onlar sizi yönlendirir. Ondan sonra gerekirse avukat tutun.
Üzerinden yaklaşık 1 yıl geçti yine de gitmeli miyim?Gidip imzaladığınız evrakları isteyin. Çünkü tanıtım için imza gerekmez.
Yasal olarak o evrakın bir nüshasını size vermeye mecburlar.
Eğer vermeyip çamura yatarlarsa adres ve telefon bilgilerini alıp tüketici hakem heyetine başvurun. Onlar sizi yönlendirir. Geç kalmayın.
Merkezin adı adresi var mı sizde?Yarın ilk isim o olacak zaten kendi tuttuklari avukatın parasını dahi bana ödetmeye çalışıyorlar
Elbette gidin. 4-5 sene sonra bile icra takibi başlatanlar var.Üzerinden yaklaşık 1 yıl geçti yine de gitmeli miyim?
Tc numaramda yanlıştı imzayı dahi kendi imzamı atmadım
Bu imza bana ait degil diye itiraz edebilirsiniz. Ben boyle birsey imzalamadim deyin. Siz iyisi mi bir avukata gidin.Tc numaramda yanlıştı imzayı dahi kendi imzamı atmadım
Benim olaya yaklaşık 2 yıl olacak 2018 in ocak ayındaElbette gidin. 4-5 sene sonra bile icra takibi başlatanlar var.
Kesinlikle gidin . Sonradan başınız çok ağrır.Üzerinden yaklaşık 1 yıl geçti yine de gitmeli miyim?
Gercekten yaE ozaman sizi nasıl buldular ve nasıl icralık oldunuz? Tc yanlış bilgier yanlış hiç akıl alır gibi değil
Sahte imza diye mahkeme açmalarından tereddüt ediyorum birazBu imza bana ait degil diye itiraz edebilirsiniz. Ben boyle birsey imzalamadim deyin. Siz iyisi mi bir avukata gidin.
Evet Prenses Güzellik ve Bakım MerkeziMerkezin adı adresi var mı sizde?
Adamlar dolandirici. Bu sekilde halledemezsiniz. Bir avukat bulup bu adamlarin zorla imza alarak borclandirdigini, bu yuzden imza ve gercek bilgilerini vermedigini, boyle de bir hizmet almadigini soyleyebilirsin. Avukata git.Sahte imza diye mahkeme açmalarından tereddüt ediyorum biraz
Evet Prenses Güzellik ve Bakım Merkezi
Ne kadar borç çıkarmışlar?Benim olaya yaklaşık 2 yıl olacak 2018 in ocak ayında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?