Güzellık Merkezi Mağduruyum

Geçenlerde benimde başıma geliyordu acıdım öğrenci çocuk diye ama iç sesim gitme demişti . Demek altında böyle saçma birşey çıkıyor .
İzmir’de çok bunlardan

600 diyor sözleşme ama avukat 1400 yapmış
Hmm.
3300 tl nin altındaki borçlar için icra takibi yapamazlar. Yargıtay kararı var.
Sadece psikolojik baskıyla sizden sürekli para isterler.
Dediğim gibi önce tüketici hakem heyetiyle görüşün. Onlar sizi bilgilendirir. Avukat tutun derlerse tutarsınız.

aa izmirde beni de öğrenciyiz diye birisi çevirmişti, garnier in anketini yaptırıyorlardı bi yere çektiler bana 1 dk sürmez deyip en az 15dk mı çalmışlardı. ben imza falan attığımı hatırlamıyorum ama hangi bölüm diye sorduğumda çocuk tıp fakültesi dedi, o an kandırıldığım ve vaktimi çaldıkları için ben farklı bir numara verdim numaramı aldıklarında. baya geçti üstünden bir sıkıntı olmadı. sizi nasıl buldular ilginç yanlış bilgi verdiyseniz. sahte imza vs diyemezler ben atmadım kardeşim ne saçmalıyorsun de geç, özel hayatın gizliliğini ihlal çünkü kamera görüntün varsa bile delil sayılmaz diye düşünüyorum. inkar et diyenlere katılıyorum.

Hep orda duruyor genç bir çocuk .

Hep orda duruyor genç bir çocuk .

ya benimki anketti garnier in saf ve temiz adında bir roll on u çıkacaktı o aralar onunla alakalıydı bütün sorular ve kişisel bilgi yoktu diye hatırlıyorum sadece telefon numarası vardı. bir kadın çevirmişti beni öğrencilere yardım edin diye
hep iyi niyetten işte.. nefret ediyorum özellikle karşıyaka çarşıda ve alsancakta bi dk diye insan taciz eden insanlardan.
bence bunların bi cezası yasağı olmalı ya artık tacize giriyor bu.

ya hic bir bilgi tc imza hic biri dogru degilken nasil oluyorda gelip sizi buluyorlarda icra davasi acıyorlar ben hic birsey anlamadim bu olaydan.Velev ki acilmis olsun dava sizin tarafinizdan imzalanmis dogru bilgilerinizin oldugu bir belge yokki ellerinde.Duzgunce anlatsaniza su olayi.

Yarın umarım bu konuyu da çözmüş bu sorundan kurtulmus şekilde olurum inanın bilmiyorum yaklaşık 2 yıl sonra arıyorlar borcunuz var deyip icraya veriyorlar öncesinde hicbir uyarı yapılmamasına rağmen

Yarın umarım bu konuyu da çözmüş bu sorundan kurtulmus şekilde olurum inanın bilmiyorum yaklaşık 2 yıl sonra arıyorlar borcunuz var deyip icraya veriyorlar öncesinde hicbir uyarı yapılmamasına rağmen

Iyi de demediniz mi ben hiçbir yere ismim ve soy ismimle imza atmadım diye? Parmak izinizden mi tespit etmişler sizi? Telefon numaranizi adresinizi nasil bulabilirler, adinizi soyadinizi vs?

Bende yıllar önce böyle bisey yaptım genç bi çocuk ısrar etti sürekli bayada geldi pesimden bende gittim 17 yaşında filandim imza attığımı hatırlıyorum isim soyisim de yazdım şuana kadar henüz bisey çıkmadı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…