- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Sususisisisi
-
Böyle bir şey yok ya. O numarayı alıp başkasına vermiş olabilirsin. O numarayi başkası senin için almış olabilir. Nerden tutarsan tut tutarsız.Vermedim hatta sözleşmeyi bana attılar bemim bilgilerim degil ama yıllar önce kullandigim iptal olan numaramı yazmıştım ordan buldular diye tahmin ediyorum
Bir cok ogrenci tarafndan bilgi almisligim var ogrenciler bir takim ucret aliyorlar ama ne imza ne baska bisey sadece iceriye girip bilgi aliyorum cikiyorum hepsi bu sacma bnce birde yanlis bilgi verdiysenz size nasil ulasiyorlar yillar once grdiginiz guzellik merkezini nasil hatrlysunuz dolandirici gbi biseydir iyi arastirin derim durumunuz yok ise adliyeye gidin sikayetci olun barodan avukt verirler size ucretsiz gercekten boyle bir dava varsada uzerinizde kayitli mal mulk yoksa bisey alamazlar cakisiyirsaniz sgortali maasinizin bir kismina el koyar calismiyorsaniz odeyecek durumunuz yok zaten dava buyuj ihtiml duserMerhaba arkadaşlar başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum. Sokakta yürürken genç bir çocuk yanıma gelerek öğrenci olduğunu ve bilgi almam için güzellik merkeziyle öylesine konuşmamı istedi bende öğrenci diyerek kıyamadım ve cıktım bana form doldurdular herhangi bir sorun olmayacağını sadece formalite icabı olduğunu söylediler bende uğraşmak istemedigim için tüm bilgilerimi yanlış verdim imzamı da farklı attım 1.5 yıl sonra avukat beni bulmuş ve icra takibi başlatmış benim gibi mağdur olan var mı almadığım bir hizmetin parasını ödemek istemiyorum ne yapmam lazım?
Beni degil ailemi aramışlar ve tüm bilgilerimi doğru olarak biliyorlar 8 yıl önce kullandigim iptal olan numarayı yazmıştım tahmin ediyorum en fazla ordan bulurlarİyi de telefonu açınca avukat demiştir ki x hanımla mı görüşüyorum(x attığınız isim tabi)sizde hayır ben değilim dedikten sonra konuşma nasıl davaya gelebilir ki? kaldı ki 2 sene önce uydurduğunuz bir ismi hatırlamazsınız bile.tuhaf yani bilemedim
Tamam. Sonuna kadar inkar edin.Beni degil ailemi aramışlar ve tüm bilgilerimi doğru olarak biliyorlar 8 yıl önce kullandigim iptal olan numarayı yazmıştım tahmin ediyorum en fazla ordan bulurlar
Merhaba arkadaşlar başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum. Sokakta yürürken genç bir çocuk yanıma gelerek öğrenci olduğunu ve bilgi almam için güzellik merkeziyle öylesine konuşmamı istedi bende öğrenci diyerek kıyamadım ve cıktım bana form doldurdular herhangi bir sorun olmayacağını sadece formalite icabı olduğunu söylediler bende uğraşmak istemedigim için tüm bilgilerimi yanlış verdim imzamı da farklı attım 1.5 yıl sonra avukat beni bulmuş ve icra takibi başlatmış benim gibi mağdur olan var mı almadığım bir hizmetin parasını ödemek istemiyorum ne yapmam lazım?
Bunu sen... bir güzellik merkezi yapıyor banada öğrenciyim deyip yukarı çıkarmışlardı ama imza fln atmadım sanırım ben sonra ordan faydalandım hiç begenmedim bıraktım son borcum vardı onu ödedim kapattım bilmiyorum sonucunda ne olurMerhaba arkadaşlar başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum. Sokakta yürürken genç bir çocuk yanıma gelerek öğrenci olduğunu ve bilgi almam için güzellik merkeziyle öylesine konuşmamı istedi bende öğrenci diyerek kıyamadım ve cıktım bana form doldurdular herhangi bir sorun olmayacağını sadece formalite icabı olduğunu söylediler bende uğraşmak istemedigim için tüm bilgilerimi yanlış verdim imzamı da farklı attım 1.5 yıl sonra avukat beni bulmuş ve icra takibi başlatmış benim gibi mağdur olan var mı almadığım bir hizmetin parasını ödemek istemiyorum ne yapmam lazım?
Yaparlar yaparlar.Konunuz çok tutarsız kusura bakmayın da.
Adınız soyadınız hatta neredeyse tüm bilgileriniz sahte.
İmza da atıyorsunuz ve gerçek imzanız degilse sizi nerede nasıl bulacaklar ?
Telefon numaranız eski hattınız olsa bile attyım kafadan bir numara diye o kişiye icra başlatılır mı ?
Ee yani birisi numaramızı adımızı bir yere atıp bize borç çıkarabilir öyle ise ? Bunun önüne nasıl geçilir ki? Uyap ve e devletten görünüyor diyorsunuz. Çok şaşkınımVermedim hatta sözleşmeyi bana attılar bemim bilgilerim degil ama yıllar önce kullandigim iptal olan numaramı yazmıştım ordan buldular diye tahmin ediyorum
Tc numaramda yanlıştı imzayı dahi kendi imzamı atmadım
Telefonu kendi eski kullandığı numarayı vermiş.Ee o zaman hiçbir şey iddia edemezler . Nasıl buldular sizi peki , Telefon ve TC yanlışsa ?
Kafam karıştı.
Bu zamanda bir formu okumadan imza atan kişiler kaldı mı ki ???
Telefonu kendi eski kullandığı numarayı vermiş.
ama yine de anlamadım.
herkeste var numaramız. Herkese kart veriyoruz. Birisi alıp yazsa direkt bize icra mı gelecek? Çok saçma ya.
Benim de aklım almıyor nasıl buluyorlar bi fikrim yok sadece bu isten bie an önce kurtulmak istiyorum güzellik merkezi beni arayip yanlışlık olduğunu söyledi bugün icra müdürlüğünden itiraz ettimkonu hala inandırıcı değil gerçekleri anlatsan meraktan çatladım burda..
telefon eski iptal ettirdiğim telefon diyorsun iptal ettiysen nasıl buldular gerçek adını soyadını mı öğrendiler hat üzerinden ..tamam öle biile olsa evraktaki isim kimlik no hepsini yanlış verdim diyosun sen olduğunu nasıl kanıtlıyacaklar ki..biri benim eski numaramı yazmış o ben değilim de çık nasıl bi hak idda edicekler üstünde doğsu aklım almıyor
Ne fakesi ne saçmalığı size sacma geliyor olabilir ama hepsi doğru sadece tek doğru olan iptal olan hattımı yazmıştımBu konu fake ve sacmaligin daniskası.
Eee bilgimi vermedim diyorsun eski meski sonuçta o numara senin üzerine.. ordan bulmuşlar işte. Ama bence o işten bir şey çıkmaz sonuna kadar inkar etVermedim hatta sözleşmeyi bana attılar bemim bilgilerim degil ama yıllar önce kullandigim iptal olan numaramı yazmıştım ordan buldular diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?