• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik meselesi

Patavatsızmış Biraz..
Tavır Koymaktan Yana Değilim Ben..
Bir Şey Hayatında Ya Vardır, Ya Yoktur..

Ara Ya Bitir..
Ya da Bir Daha Seni Eski Sevgilisiyle Kıyaslamamasını Söyle..
Eğer Kıyaslarsa _Juliet_ 'i Atıyorum Ayşe Gibi Yaşar..
''_Juliet_'i _Juliet_ Gibi Yaşa'' De..

Hoşçakal.. :70:

böyle dürüstlük olmaz olsun bence de.sağol canım:/

sevgilim bana dese ben kabul edemezdim, unutamazdım. dayanamayıp olur da affetsem bile asla unutmazdım, yine karşımıza gelirdi. değer bi insan olsa öyle söylemez ki zaten. sen "eski erkek arkadaşım çok yakışıklıydı yaa..." yapsan ne olurdu acaba..? seni kırdığını hala anlamadıysa, sen konuşmuyosun diye alttan alcaksa bırak almasın.

gerçi gaza getirir gibi oldum ama konuyu okuyunca sinirlendim.

ben bikeresinde bi arkadaşım için sadece "yakışıklı çocuk" demiştim de sen benden başkasını yakışıklı bulamazsın diye günlerce başımın etini yemişti.erkekler neden böyle anlamıyorum:59:

Arkadaşınız neden laf taşıyor aranızda? Ona ne? Sizi çirkin bulan bir adama neden tekmeyi koyamıyorsunuz? :47::47::47:

ortak arkadaşımız.ara bulmak için onunla konuşup yanlış yaptığını söyledi.o da arkadaşıma yemin ettirip başkasının gözünden o kızın daha güzel olduğunu söylemiş :43::43::43::43:

şimdi şu erkeklere güzel bi laf ederdim ama ceza yemek istemem....sinirlendim iyice

ortak arkadaşımız.ara bulmak için onunla konuşup yanlış yaptığını söyledi.o da arkadaşıma yemin ettirip başkasının gözünden o kızın daha güzel olduğunu söylemiş :43::43::43::43:

Arabulucu olması sizi küçültür. Hiç iletişiminiz olmasın daha iyi arabulucu olmasındansa. Erkek arkadaşınız dolma akıllı galiba, biri eskisi daha güzeldi demiş o da kafasında bitirmiş. Ya da bunu bahane ediyor onu bırakmanızı istiyor.

Biraz gururlu olun yaa inanın çok sinirlendim!!

demiş ki "benim gözümde eşitler güzellik olarak.ama başkasının gözünden o daha güzel" dediği cümle aynen bu.ve bunu söleyerek gittikçe dibe battı.ben de şuan kaldıramıyorum ama bu yüzden herşeyi mahvetmek istemiyorum ilerde pişman olmaktan korkuyorum hemen bitti diyemedim.bikaç gün beklicem bakalım pişman olcak mı.en azından onu güzel bulmaya devam etse bile bu sözü yüzünden pişman olmalı.

ilerde zaten pişman olucaksın tatlım .inan bana olucaksın .Neden hep böyle körü körüne bişeyin üstüne gideriz bilmiyorum ama bişeyler yaşadıkça anlıyosun gerçekten mantıklı düşünmen gerektiğini.elbet sana yakışan birii bulucaksın sei üzmeye böyle küçük şeylerle başlıycaksın sonra byüycek büyüycek.Feminist değilim ben ama anlatmak istediğimide tam anlamıyla anlatamıyorum.Düşünmek lazım gerçekten oturup mantıklıca .Hem seviyosa bile inan unutuyosun.Hayatını mükemmel yaşamak varken böyle üç kuruşluk nsanlarla harcama derim.Yaşamadan anlayamazsın biliyorum bir muusibet bin nasihat derler ama gerçekleri anlamak için illa yaşamak gerekmiyo bence

Arabulucu olması sizi küçültür. Hiç iletişiminiz olmasın daha iyi arabulucu olmasındansa. Erkek arkadaşınız dolma akıllı galiba, biri eskisi daha güzeldi demiş o da kafasında bitirmiş. Ya da bunu bahane ediyor onu bırakmanızı istiyor.

Biraz gururlu olun yaa inanın çok sinirlendim!!

bi de beni düşünün sinirden öte anlatamayacağım bi duygu bu.
kimse "eskisi daha güzeldi" dememiş.yani o diyor ki "herhangi birinin gözünden o kız daha güzel."

ilerde zaten pişman olucaksın tatlım .inan bana olucaksın .Neden hep böyle körü körüne bişeyin üstüne gideriz bilmiyorum ama bişeyler yaşadıkça anlıyosun gerçekten mantıklı düşünmen gerektiğini.elbet sana yakışan birii bulucaksın sei üzmeye böyle küçük şeylerle başlıycaksın sonra byüycek büyüycek.Feminist değilim ben ama anlatmak istediğimide tam anlamıyla anlatamıyorum.Düşünmek lazım gerçekten oturup mantıklıca .Hem seviyosa bile inan unutuyosun.Hayatını mükemmel yaşamak varken böyle üç kuruşluk nsanlarla harcama derim.Yaşamadan anlayamazsın biliyorum bir muusibet bin nasihat derler ama gerçekleri anlamak için illa yaşamak gerekmiyo bence

düne kadar da herşey mükemmeldi :(
başka bi problemimiz yoktu.ama bu çok büyük bi problem tabi

kimse "eskisi daha güzeldi" dememiş.yani o diyor ki "herhangi birinin gözünden o kız daha güzel."

okadar saçmalamışki başkasının gözünde onun güzel olmasından sanane ya hayret bişey...
sana hiç saygısı yok onu söyleyebilirim..

ben senin yerinde olsam bi dk bile düşünmezdim ..
demesi kolay ama böyle bi insana fazla bağlanma

Hı hı kesin öyledir.

Kendini kandırıyorsun sen de ona hak veriyor gibisin içten içe. Güzellik önemli olabilir ama bir kadına karşı nazik davranmak daha önemli.

Daha fazla üzülmek istiyorsan devam et canım.

okadar saçmalamışki başkasının gözünde onun güzel olmasından sanane ya hayret bişey...
sana hiç saygısı yok onu söyleyebilirim..

ben senin yerinde olsam bi dk bile düşünmezdim ..
demesi kolay ama böyle bi insana fazla bağlanma

beni fazla hafife aldı evet.ama göstericem ona...

Hı hı kesin öyledir.

Kendini kandırıyorsun sen de ona hak veriyor gibisin içten içe. Güzellik önemli olabilir ama bir kadına karşı nazik davranmak daha önemli.

Daha fazla üzülmek istiyorsan devam et canım.

beni nefret ettiğim biriyle kıyaslayarak onun daha güzel olduğunu düşünen birine nasıl hak verebilirim:25: sadece bitirirsem eğer o da bu fikre alışır.ben ona acı çektirmek istiyorum.

benim de basima boyle bisey gelmisti. eski sevgilim bana iltifat etmeye calisirken 'sen benim mukemmelik algimi degistirdin, eskiden kiz arkadasimin cok guzel, cok zeki, cok mukemmel olmasini beklerdim dedi.' cumle aynen bu ne eksik ne fazla:60: allahin odunuu yaa boyle kalmistim:53: gerci sevmiyodum koymamisti eve gidince cok gulmustum bu lafa hay allah razi olsun senden algilarin degistiyse ne mutlu bana deseydim keske. sen de bosuna uzulme. seni eski sevgilisiyle kiyaslayandan adam olmaz. pisman olsa da olmaz, olmasa da olmaz.

beni nefret ettiğim biriyle kıyaslayarak onun daha güzel olduğunu düşünen birine nasıl hak verebilirim:25: sadece bitirirsem eğer o da bu fikre alışır.ben ona acı çektirmek istiyorum.

Böyle bir adama kısasa kısas yapılabilir ancak. Onun fiziksel özelliklerini aşağılarsın, çeker gidersin aklına muhakkak takılacaktır.:47:

benim de basima boyle bisey gelmisti. eski sevgilim bana iltifat etmeye calisirken 'sen benim mukemmelik algimi degistirdin, eskiden kiz arkadasimin cok guzel, cok zeki, cok mukemmel olmasini beklerdim dedi.' cumle aynen bu ne eksik ne fazla:60: allahin odunuu yaa boyle kalmistim:53: gerci sevmiyodum koymamisti eve gidince cok gulmustum bu lafa hay allah razi olsun senden algilarin degistiyse ne mutlu bana deseydim keske. sen de bosuna uzulme. seni eski sevgilisiyle kiyaslayandan adam olmaz. pisman olsa da olmaz, olmasa da olmaz.

erkekler ne kadar meraklı böyle dış görünüşe göre kıyaslamalar yapmaya.hadi belki huyunu fln kıyaslasa bi derece.o da sinir bozucu ama güzelliği kıyaslamak ne demek :S

Böyle bir adama kısasa kısas yapılabilir ancak. Onun fiziksel özelliklerini aşağılarsın, çeker gidersin aklına muhakkak takılacaktır.:47:

evet ama bunu çaktırmadan yapmak lazım.üstünden biraz zaman geçmeli. öyle uygun ortamını bulup lafı koymalı:47:

evet ama bunu çaktırmadan yapmak lazım.üstünden biraz zaman geçmeli. öyle uygun ortamını bulup lafı koymalı:47:

şimdi bi kaç gün sonra gelir özür diler senden sakın yumuşama arkdaşım
ilk defa birine bu kadar içten yardım etmek istiyorum bak sen bizi dinle pişman olmassın..

siz o hatuna bozuk kız demişsinizde merak ettim erkek arkadaşınızmı onu sizin tabirinizle bozuk görmenizi sağladı ?​

siz o hatuna bozuk kız demişsinizde merak ettim erkek arkadaşınızmı onu sizin tabirinizle bozuk görmenizi sağladı ?​

onunla olan geçmişini sordum o da kendisini haketmeyen biri olduğunu ve yaşadıklarını anlattı.

Back
X